Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2, Çorum
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Ü
üm...e
burun ameliyatı oldum doktorumun ilgisinden ve tedavisinden çok memnun kaldım her yönü ile hekimliği ile mükemmel ötesi bir insan İLGİ VE ALAKASINA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
ay...a
Telefon numarası doğrulandı
oğlumu ameliyat etti bademcik maeliyatını yaptı.çok şükür hiç bir sorun çıkmadı ilgisinden alakasından dolayıda çok memnun kaldım...herkes zaten Mümin beyi tavsiye etmişti memnun da kaldım çok tşk ederim.
Mümin Alptekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mümin Alptekin, Kulak Burun Boğaz.
Mümin Alptekin adresi nerede?Mümin Alptekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mahallesi Çamlık Caddesi No:2 Çorum
- Gülabibey Mah. Cemilbey Cad.No:81 Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mümin Alptekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mümin Alptekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mümin Alptekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mümin Alptekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mümin Alptekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mümin Alptekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Mümin Alptekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar