gü....
Sevgili mümin beyBabam covid den dolayı 15 gün yoğun bakım tedavisinin ardından kendisine prostat şikayeti ile başvurduk.hemen tetkikleri istedi 2 gün içinde holep yöntemi ile prostat ameliyatını başarı ile gerçekleştirdi.babam 77 yaşında ameliyatı Cumartesi günü yapıldı pazar tapurcu edildi hastaneden .kanama neredeyse hiç olmadı ve babam 1 gün içinde sağlığına kavuştu.kendisine minnettarım.ilgisine değerli görüşlerine bilgisine ...güzel ellerinde sağlık iyiki var
sa...z
Slmlar Oğlumun böbrek taşı yüzünden tesadüfen özel su hospitale geldik.Mumin Temel hocamızla karşılaştık.ilgili alakali guleryuzlu ve bilgili.bir cerrah Oğlumu lazer sistemiyle bir saat TE Ameliyat etti.Ayni gün içinde taburcu olduk.Kendisinden son derece memnun kaldık.Herkese tavsiye ederim.Mumin Hocama Çok tşk ederim.Salim Semiz
L
mu...s
Mümin TEMEL Hocamı tanımanın ve O na ameliyat olmanın mutluluğu içindeyim, üreter girişindeki 2 cm çapındaki tașimi, 4 saat gibi kısa zamanda, kesmeden-biçmeden alıp beni eve gönderen özel SU hastanesine bașta Dr.Temel hoca olmak üzere ekibine çok tesekkur ediyorum...iyiki varsiniz..tüm ürolojik hastalığı olanlara tavsiye ederim...
se...y
Oğlumun sünnetini yaptı iyi ki yaptırmışız önerebileceğim bir doktordur artı iyi insandır.
Mümin Temel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mümin Temel, Üroloji.
Mümin Temel adresi nerede?Mümin Temel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kahramanlar Mahallesi 1397. Sokak No:1 Konak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mümin Temel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mümin Temel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mümin Temel hangi dilleri konuşuyor?Mümin Temel ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mümin Temel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mümin Temel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mümin Temel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mümin Temel hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Mümin Temel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Konak bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ürologlar
Konak bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ürologlar
Konak bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ürologlar
Konak bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ürologlar
Konak bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ürologlar
Konak bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Ürologlar
Konak bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ürologlar
Konak bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Ürologlar