Periodontoloji Randevusu
Medadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Lazerli Diş Bakımı
Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri
Periodontoloji Cerrahi
Medadent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
İmplant
d.....
Medadent ve Mümin bey ile tanışıklığım diş etlerim ve dişlerimdeki aşırı ağrı sebebiyle başladı.Diş eti tedavim ve 4 dişim için implant yapımı sürecindeyiz.Mümin beyin diş taşı temizliğini gördüğümde,başka yerlerde yaptırdığım temizliğin ne kadar yüzeysel olduğunu anladım.İmplant aşaması ise hiç tahmin etmediğim bir şekilde kolay geçti.Ağrı eşiğim yüksektir ama buradaki en büyük pay Mümin beyin elbette. Tedavilerin aşamaları ile ilgili açıklayıcı anlatımları,işlemler esnasında acı vermemek adına gösterdiği hassasiyet insanı çok rahatlatıyor.Mümin bey gerçekten işinin uzmanı bir hekim.Mükemmel bir ekip çalışması var.Herkes çok ilgili ve güleryüzlü. Ortamda hijyene çok dikkat ediliyor.İnsan, ortam ve hekim açısından kendisini güvende hissedince tedavi süreci çok daha kolay geçiyor.Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
öz...ş
Kendisine eşime implant yaptırmak için gittik. Benim de ihtiyacım vardı; ancak geçmişte yaşadığım bir deneyim yüzünde bir hayli kaygılıydım. Eşime yaptığı operasyonu gördüm- çok hızlıydı- hemen yaptırmaya karar verdim ve nerdeyse hiç acı hissetmedim. Bana karşı çok nazikti, ekibi de güler yüzlüydü.
m....n
Mümin Beye diş eti rahatsızlığım için gittim.İlk gidişimdi,henüz müdahale edilmedi ama şikayetim konusunda açık bir şekilde beni bilgilendirdi.Bana güven verdi .önümüzdeki hafta tedavime başlıyorum.
ha...u
Mümin bey ile diş eti tedavim çok güzel geçti.Operasyonu profesyonel bir şekilde tamamladı. Çok başarılı bir hekim
m....c
Bir dişim için implant, yirmilik dişlerimin cerrahi çekimi ve dolgu işlemlerim için bir tedavi sürecine başladık. Son derece memnun kaldım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
m....k
Güleryüzlü ve ilgili bir tedavi süreci yaşadım. Diş eti tedavisi çok başarılı geçti.
t.....
Bir süredir İstanbulda bulunmamıza rağmen aile olarak Medadente geliyoruz ve takiplerimizi burada yaptırıyoruz. Kızım ve eşimin genel kontrol, diş bakımı ve temizliği işlemleri için geldik. 2 haftalık süreçte ilk işlemler tamamlandı. 2 hafta sonra ikincil kontroller için randevularımızı aldık. Başta Dr. Mümin Yılmaz olmak üzere yakın ilgilerinden dolayı Medadent ailesine teşekkür ediyoruz.
ay....
İstanbul’dan tedavi için geldim. Diş hekimi ya da tedavisi konusunda fobim vardı. İlk görüşmemizde ne kadar korksam da emin ellerde olacağımı ve destek göreceğimi hatta anlaşılacağımı hissettim. Tedaviye tek başıma gelebildim. Aynı gün ve aynı anda 5 implant, bir çekim ve iki kaplama takıldı. Doktorum Mümin Bey tek kelimeyle harika bir doktor. Başarılarının artarak devamını diliyorum. Saygılar.
fs...t
Mümin beye 20 lik dişimi çektirdim, koltuğa çok korkarak ve stresli oturmama rağmen çok rahat bir süreç yaşadım. Doktor bey çok profesyoneldi. Kendisine teşekkür ederim
i̇...r
Oğlum 8 yaşında ilk kez dişçi koltuğuna oturdu
Doktor Beyza hanımın yaklaşımı mükemmeldi.dolgusu yapıldı bir an tedirginlik yaşamadı .tüm ekibe çok teşekkür ederim Harikasınız
Mümin Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mümin Yılmaz, Periodontoloji, Diş Hekimi. Size Mümin Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Küretaj, Cep Derinliği Azaltma, İmplant, Diş Eti Estetiği, Gülüş Tasarımı, Diş Eti Ameliyatı, Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr), Diş Estetiği, Diş Bakımı.
Mümin Yılmaz adresi nerede?Mümin Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fsm Bulvarı Fsm Plaza No:68 Kat:5 Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mümin Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mümin Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mümin Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mümin Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mümin Yılmaz hangi dilleri konuşuyor?Mümin Yılmaz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mümin Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mümin Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mümin Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Mümin Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mümin Yılmaz hangi sigortaları kabul ediyor?Mümin Yılmaz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.