Psk. Dan.
Denver Gelişim Tarama Testi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psk. Dan. Mümine Türkyılmaz Bilgin
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi
Çocuk Gelişim Testi
Çözüm Odaklı Terapi
o...
Mümine Hoca'ya arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Şu an çok iyiyim ve benim sorunum yaygın anksiyete bozukluğuydu. Gayet güzel konuşuyor, çözüme odaklı ve bir şey anlatıldığı zaman sonuna kadar dinleyip bütün anlatılana cevap veriyor. Gerçekten işinde çok iyi. Onun sayesinde ben bugün şu an sağlam olduğumu ve kendime zarar vermediğimi düşünüyorum.
z...
Mümine Hanım ile bu site üzerinden ulaştım kendisine tesadüfen ulaşmış oldum ve denemek istedim. Açıkçası böyle bir etki beklemiyordum ama ben de bazı kapıların aralanmasına vesile oldu. Bazı kişisel ilişkiler konusunda daha kararlı olabilmek ve sorunlarımın üstesinden kendi başıma gelebilmeyi edinmek üzere bu yola girmiştim. Tabii ki ruhsal süreçler oldukça uzun olabiliyor insanın içinde. Yolum uzun biliyorum ama artık başarabileceğime olan inancım daha kuvvetli ve herkese tavsiye ederim.
ö...
Zor bir süreçten geçiyordum destek alma adına arayıştaydım. Daha önceden Mümine Hanım ile psikolojik danışma yapan bir arkadaşımın referansıyla görüşme sağladım. Süreç benim açımdan çok anlamlı ilerledi, insanın yargılamadan dinlenildiğini fark etmesi çok özel bir duygu. İyi ki yollarımız kesişti, alanında yetkin ve çok başarılı bir psikolojik danışman olduğunu düşünüyorum; seans almak isteyenler hiç düşünmeden gönül rahatlığıyla başvurabilirler
n...
Mümine Hanım'a tavsiye üzerine ulaştım ailevi sıkıntılarım vardı. Mümine Hanım ile yaptığımız her seanstan sonra olaylara farklı bakabildiğimi gördüm bu beni iyi hissettirdi bayağı rahatladım. Kesinlikle tavsiye ederim.
s...
Eşimle yaşadığımız bazı sorunlar için Mümine Hanım'la görüşmeye gittim, süreç o kadar güzel ilerledi ki, beni içtenlikle dinlemesi kendimi çok iyi hissettirdi. Kendisi gerçekten işinin uzmanı, eşimle daha iyi bir iletişim kurmaya ve sorunlarımıza da çözüm üretmeye başladık. İkinci seansta eşimde katıldı ve çok güzel bir çift terapisi gerçekleştirdik. Herkese içtenlikle tavsiye ederim.
m...
Mümine Hanım ile yollarımız benim en çok ihtiyacım olduğu bir anda kesişti. Ailevi ve kendi içimde halledemediğim sorunlarım vardı. Mümine Hanım bana destek olmakla kalmayıp hayatımın beni etkileyin büyük bir kısmına dokundu diyebilirim. Herkesin böyle bir danışmaya başlamadan önce kafasında olan sorularla başladım ve süreç beklediğimden tamamıyla farklı ve olumlu yönde ilerledi. Kendim için yaptığım en iyi şey Mümine Hanım'dan danışma almak oldu. Uzman yardımı almak isteyenler hiç tereddüt etmeden alabilir ki zaten tereddüt ederek gelseniz bile benim gibi pişman olmadan ayrılacağınıza eminim.
g...
İnternet üzerinden ulaştım, kendimi iyi hissetmediğim bir dönemden geçiyordum ve bir uzmanın yardımına ihtiyacım vardı. Mümine Hanım beni çok iyi dinledi ve anladı. Anlattığım şeylerde çok güzel noktalara parmak bastı. Ve bir şeyleri benim de fark etmemi sağlayarak beni kendime getirdi diyebilirim. Tavsiye ediyorum kesinlikle.
z...
Mümine Hanım'a yakın bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaşma şansım oldu. Kendisine kpss hazırlık sürecindeki kaygılarım ve sonrasındaki tercih sürecim nedeniyle başvurdum. Kaygılarımın azalmasında konusunda kendisinin çok yardımı dokundu bana. Aynı şekilde tercih dönemimi de birlikte yönettik. Güzel bir sonuç alarak kendisinin de desteğiyle atandım. Ben yakın çevreme sürekli kendisini tavsiye ediyorum
s...
Mümine Hanım'a bir tanıdığım aracılığıyla ulaştım. Psikolojik olarak sıkıntılı olduğum bir dönemdi ve bana çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Bir çok şeyin farkında vardım ve bakış açım değişti. Aşamadığım bir çok sorunu kendisiyle aştığımızı söyleyebilirim. Süreç çok güzel ilerledi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Mümine Türkyılmaz Bilgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mümine Türkyılmaz Bilgin, Psikolojik Danışma ve Rehberlik. Size Mümine Türkyılmaz Bilgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Gelişim Testi, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Denver Gelişim Tarama Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi.
Mümine Türkyılmaz Bilgin adresi nerede?Mümine Türkyılmaz Bilgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Karaağaç mah Hilmi Dolamacı cad Kat 2 Isparta
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mümine Türkyılmaz Bilgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mümine Türkyılmaz Bilgin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mümine Türkyılmaz Bilgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mümine Türkyılmaz Bilgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mümine Türkyılmaz Bilgin hangi dilleri konuşuyor?Mümine Türkyılmaz Bilgin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mümine Türkyılmaz Bilgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mümine Türkyılmaz Bilgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mümine Türkyılmaz Bilgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Mümine Türkyılmaz Bilgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mümine Türkyılmaz Bilgin hangi sigortaları kabul ediyor?Mümine Türkyılmaz Bilgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.