2018 YILINDA YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ PSİKOLOJİ BÖLÜMÜNÜ KAZANDIM. 2022 YILINDA YÜKSEK ONUR DERECESİ İLE MEZUN OLDUM.
İSTANBUL ÜNİVERSİTESİNDE ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİSİYİM.
2020 YILINDA KREŞTE GÖNÜLLÜ STAJYER OLARAK GÖREV ALDIM.
2021 YILINDA ZORUNLU STAJIMI ÖZEL SON ATILIM ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİNDE TAMAMLADIM.
LİSANS HAYATIMDA VE SONRASINDA KENDİMİ GELİŞTİRMEK AMACI İLE ÇEŞİTLİ EĞİTİMLERE KATILDIM.
SEANSLARIMDA ÇOCUK MERKEZLİ OYUN TERAPİSİ VE BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI TERAPİ EKOLÜNÜ KULLANMAKTAYIM.
SERTİFİKALARIM HAKKINDA
* ÇOCUKLARDA TRAVMA
•BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ & BOĞAZİÇİ ENSTİTÜSÜ (PERİHAN ŞENSOY):
*DİKKAT VE ALGI TESTLERİ UYGULAYICI EĞİTİMİ
*OYUN TERAPİSİ EĞİTİMİ
• KIBRIS RUH SAĞLIĞI ENSTİTÜSÜ UYUŞTURUCU VE DAVRANIŞ BAĞIMLILIKLARI EĞİTİMİ (PROF. MEHMET ÇAKICI ) :
* KUMARDA ÖNYARGILAR VE SAFSATALAR
* MADDE BAĞIMLILIĞI VE HASTA DEĞERLENDİRMESİ
* TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI VE EGZERSİZ BAĞIMLILIĞI
•ALFA ETKİNLİK İLİŞKİ ATÖLYESİ (ESRA SARAÇ) :
* BOŞANMA PSİKOLOJİSİ
* İLİŞKİ EVRELERİ
* İLİŞKİLERDE ANKSİYETE
•YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ DEKANLIĞI PSİKOLOJİ KULÜBÜ (MEHMET SERCAN ÖĞE) :
* SOSYAL AĞLARDA PSİKOLOJİK DÖNGÜ
•İSTANBUL ESENYURT ÜNİVERSİTESİ & ALFA ETKİNLİK (DR. SİNEM DURUSAL):
*YETİŞKİNLERDE (BDT) BİLİŞSEL DAVRANIŞÇI UYGULAYICI SERTİFİKASI
•MOXO TÜRKİYE :
*MOXO DİKKAT TESTİ UYGULAYICI SERTİFİKASI
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Münire Çatal adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Münire Çatal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Münire Çatal, Psikoloji. Size Münire Çatal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Danışmanlık, Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi.
Münire Çatal adresi nerede?Münire Çatal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fethiye/Muğla Muğla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Münire Çatal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Münire Çatal uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Münire Çatal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Münire Çatal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Münire Çatal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Münire Çatal tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Münire Çatal hangi sigortaları kabul ediyor?Münire Çatal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.