Genel Cerrahi Randevusu
Kanser Cerrahisi
Karaciğer Cerrahisi
Kasık Fıtığı Cerrahisi
Murat Akın Muayenehanesi
Kolektomi (Kalın Bağırsağın Çıkarılması)
Kolon Ve Rektum Cerrahisi
Total Tiroidektomi
Zehirli Guatr Ameliyatı
İç Guatr Ameliyatı
ha...n
Halk dili ile tiroid kanseri ( folliküler ve papiler türleri) teşhisi konuldu. Gittiğim 4. Doktordu. İlgisi, alakası, detaylandırması ve kendinden emin duruşu karar vermemde oldukça etkili oldu.
Tiroidlerin sağ tarafı alındı sol tarafında nodül olmadığından alınmadı. Ayrıca 13 adet lenf bezi alındı.İnş ilaç kullanmadan hayatımızı devam ettireceğiz.
İyi ki varsınız hocam.
i....y
Eşim için triod papiller teşhisi konuldu. Bu haberi alınca çok fazla andiselenmis ve açıkçası korkmuştuk. Ameliyatı, yaşadığımız şehirde olmaktan biraz cekinmistik. Murat hocamla iletişime geçtiğimiz günden muayene günü, ameliyat ve sonrası gerçekten olması gerektiği gibi ilerlemişti ve biz çok menunduk. Murat hocam gibi hekimler iyi hala ülkemizde. Detaylı anlatımı sayesinde endişelenmeye gerek kalmıyor. Herşeyden önce cana yakın ve sıcak davranışı bilgisi ve tecrübesi ile birleşince doğru yerde olduğunuzu anlıyorsunuz. Hocama önce muayene olup sonra karar vermenizi öneririm. Rabbim şifa bekleyenlere acil şifalar versin. Murat hocama da güzel ömürler nasip etsin ki şifa bekleyenlere deva olsun.
di...
Murat hocamızla iyiki karşılaştık o kadar endişeli ve korku içindeydim ki detaylı açıklamaları ile yapacağı işlemleri anlatımı ile içimi çok rahatlattı , tiroid kanseri hastasıydım boyun diseksiyonu cerrahi işlemini de hocamız yaptı hiç geciktirmeden direk çözüm odaklı bir işlem uyguladı çok konforlu bir süreç geçirdim benim karşıma Murat Akın hocamızı Allah çıkardı bir çok aynı doktor ile görüşme sağladım açıkçası çok korktum 23 yaşında genç bir bayan olarak endişelerim arttı taki hocamızla karşılaşıncaya kadar tiroidimi aldı boyun lenflerimi aldı , çok hijyenik bir hastane süreci geçirdim randevularımızda detaylı sorularımı sorup cevaplarımı aldım benimle aynı durumda olan hastalarımıza çok geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum Ve Siz işinizi Şansa bırakmayın Murat Hocamızın Bilgisinden tecrübesinden faydalanın derim.
le...t
Eşimin tiroid rahatsızlığı vardı. Nodüller gittikçe büyüdü. Sonunda Murat Hocamızı bulduk. Perşembe günü gitmiştik. Eşimin hemen ameilyat edilmesi gerektiğini ve çok geç kaldığımızı söyledi. Eşim Cuma günü başarılı bir ameliyat oldu . Yaklaşık 12-13 cm'lik parça çıktı. Parça patolojiye gitti. Şükür temizde çıktı. Kendisine ulaşmasak halen uğraşıyor olacaktık. Kendinden emin bir cerrah. Yapılacak operasyonu ayrıntılı bir şekilde anlattı. Operasyon sonrası süreci takip etti. Sorularımızı cep telefonundan cevapladı. İyi ki Murat Hocamız gibi kaliteli cerrahlarımız var.
be...l
Annemin paratroid ameliyati için araştırmalarımız sonucunda Murat Hocayı bulduk. Aciliyeti olan bir ameliyati çok yoğun olmasına rağmen bizi kabul etti.
Hem ameliyat öncesi hemde sonrasında detaylı bir şekilde bizi sürecin her parçası için bilgilendirdi. Herzaman ulaşılabilirdi. Ameliyat çok başarılı geçti.
Gönül rahatlığı ile kendisine hayatınızı emanet edebilirsiniz.
za...z
Değerli hocam murat akın kızımı kalın bağırsağından ameliyat yaptı.Tüm endişelerimizi ameliyat öncesi konuşmasıyla giderdi ameliyat öncesi sonrası sürekli bizi aradı çok ilgili güler yüzlü Allah razı olsun kızım gayet iyi bir hafta içinde normal hayatına döndü eline sağlık hocam
ul...i
Bakın! Murat Akın hocamız sadece bir doktor değildir, Allah tarafından insanların canını kurtarmak için gönderilmiş bir melektdir. Beni triod ameliyyatı yaptı, ameliyyatdan önce ve sonra hiss etdiyim en büyük ağrı damar yolu açılması için yapılan iyne oldu))). Çok nazik, bilgili, kültürlü, sabırlı ve eli çok hafif olan bir hoca. Kesinlikle canınızı emanet ede bileceğiniz kişi!!!
me...
Eşimin trioid biyopsi sonuclarina gore trioid ameliyatimizi basarili bir sekilde yapan ,ameliyat oncesi ve sonrasi iletisimi ile bizleri rahatlatan Murat hocamda Allah razi olsun .Boyle doktorlarin varlığı insanlara psikolojik yonden buyuk bir güç. Varolun.
mu...z
Rahatsızlığımın teşhisınden sonra troit ameliyatı olmam gerekiyordu uzun süre kendi araştırmalarımdan sonra sayın Murat Akın hocamın konusunda daha tecrübeli olduğu kanatine vardım ilk muayene hanesine gittigim gün çok içten ve nayıf bir şekilde karşıladı durumumla ilgili en ince ayrıntılarıyla bana anlattı ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi ben ikna oldum ve kabul ettim.Bir iki gün gibi kısa bir sürede programına alıp operasyon yaptı bir saat gibi kısa bir sürede operasyonu tamamlıyarak sağlığıma kavuşturdu ameliyat sonrasındada icten ve samimi bir şekilde hertürlü gereken herşeyi yaptı birgece yattıktan sonra sanki hiç ameliyat olmamışım gibi ağrısız sızısız taburcu oldum.Bir hafta sonrasında kendisi dikişlerimi aldı tavsiyelerde bulundu .Cerrahi müdahale gerektirebilecek hastalarımıza şimdiden şifalar dilerim Murat Akın hocamı gönül rahatlığı ile herkeze tavsiye ederim.
a....o
Şırnak'da görevli öğretmenim. Eşim de guatr hastalığı ortaya çıktı. Yaptığımız araştırmalar öneriler sonucunda Murat Hocamızla iletişime geçtik. Kendisi hem tecrübesiyle bizi rahatlattı hem de bize olan yaklaşımıyla bizleri mutlu etti. Ameliyatı gayet başarılı geçti. Yaşadığımız stresi sıkıntıyı bir biz biliriz. Çok şükür kendisine denk geldik. Ameliyatı sorunsuz bir sekilde çözdü. Kendisinden çok memnun kaldık.
Murat Akın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Akın, Genel Cerrahi. Size Murat Akın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Tiroid Cerrahisi, Meme Cerrahisi, Meme Koruyucu Cerrahi, Paratiroidektomi, Endokrin Cerrahisi, Kıl Dönmesi Tedavisi, Zehirli Guatr Ameliyatı, Safra Yolu Tıkanıklıkları Tedavisi, Pilonidal Sinüs Cerrahisi.
Murat Akın adresi nerede?Murat Akın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- YDA center kızılırmak mah. Dumlupınar bulvarı no :9 A /614 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Akın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Akın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Akın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Akın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Akın hangi dilleri konuşuyor?Murat Akın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Akın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Akın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Akın hakkında ne düşünüyor?Toplam 280 hasta / danışan, Murat Akın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Akın hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Akın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Halk Sigorta, Ziraat Sigorta, Inter Partner Assistance, Groupama Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Merkez Bankası Mensupları Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar