z.....
Ben hpv oldum murat api ye muane oldum beni iyi etti ama eşime gecti murat api eşimi muane etmesini istiyorum
4 sene önce yumurtalık tümörü için ameliyat olmam gerektiğinde doktor arayışındayken medipol mega hastanesinde kendisiyle tanışmak ve onun hastası olmak nasip oldu. Güler yüzlü ve Babacan tavrıyla ameliyatı en iyi şekilde atlattım çok şükür. Yıllar sonra başka bir şikayetim üzerine kendisine Zeynep kamil hastanesinde ulaşabildim aynı tavrından hiçbir şey eksilmemişti , ilgisi ve tecrübesiyle birkez daha hayran kaldım .
t.....
Prof Murat Apiye miyom şikayetiyle gittim.laporoskopiyle rahmimi aldırmayı düşünüyordum.cunku miyomlar tekrarlıyordu.Cok güler yüzlü bir şekilde karşıladı.dedigi gibi laporoskopiyle rahmimi aldı.cok güzel bir ameliyat geçirdim.hemen ayağa kalktım,yürüdüm.ameliyat sonrası çok iyi geçti.az bir kanama oldu.kendisinden çok memnunum.cok ilgili ve insanı rahatlatıyor.
ku...i
kendisi çok iyi ve ilgili bir doktor, gebeliğimin ilk 6 ayı kendisine göründüm. hastaya kendisini iyi hissetmesi için elinden gelen bütün herşeyi sunuyor. keşke istanbul'dan ayrılmak zorunda kalmasaydım.
Murat Api isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Api, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Murat Api adresi nerede?Murat Api şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsettin Günaltay Cad.No:50 K2 D6 Güneş Apt. Şenesenevler Bostancı İstanbul
- Millet Cd. Aksaray Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Api isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Api online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Api isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Api bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Api ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Api hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Murat Api hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları