m....
Sayın Dr Murat Arpaz hocamıza sonsuz tskederim işini layıkıyla yapan bir hekim esim kalp hatasıydı 3kere kalp krizi geçirdi murat hocam anjioda baypas olması gerektiğini 3 damarın tıkalı oldugunu söyledi çok arastırdık sonunda hocamdan ameliyat olmaya karar verdik eşim ameliyat oldu önce Allah sonra hocamızın sayesinde basarılı bir sekilde ameliyat oldu gerek güler yüzü gerek sorduğumuz soruları tam aydınlatıcı sekilde cvp vermesi kişiliğiyle insanlıgıyla durusuyla memleketimizde bu kadar güzel doktorların oldugunu da hatırlattı. Ayrıca yogun bakım surecinde gerek hemşirelerimiz ilgisi servis hemşirelerinin ilgisi alakası çok iyiydi hepsine sonsuz tskler.. Aydın Devlet Hastanesii
me...n
Annem anjio olduktan sonra,3 damarın tıkalı olduğunu öğrendik.Bypass önerildi.Sevgili,çok değerli Murat hocamla bu şekilde tanışmış olduk.Güven veren konuşması,yaklaşımı,bilgisi annemizi ona emanet etmeye yetti.Annemizi sağlığına kavuşturup bize teslim etti.En ince detayına kadar ilgilendi.Eli öpülesi bir doktor.Hocama ne kadar teşekkür etsek az gelir.Mükemmelliğini kelimeye sığdıramıyorum.İyi ki varsınız hocam.
.....
Murat Beye 2 senedir anneannemi ve dedemi götürüyoruz. Çok saygılı ve insanın içini rahatlatan bir doktor. Mesleğini en iyi şekilde icra ediyor, bir çok aynı daldaki doktora gitmemize rağmen çareyi Murat Beyde bulduk. Çok teşekkür ederiz.
em...r
Çevresinde pratik ve becerikli olarak tanıtılan,alçak gönüllü,sevecen,güven veren kişiliği ile mükemmele yakın bir doktor.Ben de kendisine minettarım.Allah ona da sevdikleri ile birlikte sağlıklı yıllar göstersin.
me...n
sayın hocam beni tekrar hayata bağladığınız için size minnetarm eline sağlık ellerin dert görmesin
Murat Arpaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Arpaz, Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Murat Arpaz adresi nerede?Murat Arpaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 1418 Sok.No:16 Kahramanlar İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Arpaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Arpaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Arpaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Arpaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Arpaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Arpaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Murat Arpaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları