Prof. Dr.

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Prostat Kanserinde Laparoskopik (Kapalı) Ameliyat
Üroloji Randevusu
Lider Centrio C Blok Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No : 6 Kat : 1 Daire : 3, İzmir
Böbrek Taşı
Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı
Penis Büyütme Ameliyatı
Penise Prp Tedavisi
Okan Üniversitesi Hastanesi
Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT)
Perkütan Böbrek Cerrahisi
Prostat Kanserinde Açık Ameliyat
Prostat Kanserinde Laparoskopik (Kapalı) Ameliyat
Üroonkoloji
Görüşler içerisinde ara
Hocaya idrar yapamadığım için ve böbrek ağrılarım olduğu için acilde sonda takılı vaziyette ve tüm tahlil, ultrason ve bt sonuçları ile gittim. Hoca inceleme sonucu hemen ameliyat olmamı bunun için de holep ameliyatını önerdi. Sonda yüzünden enfeksiyon kaptığım için öncelikle enfeksiyon tedavisi yapıldı,sonrasında başarılı bir holep ameliyatı yaptı. Ameliyat sonrası üç gün sonra sonda çıktı. Yaklaşık iki gün idrar kaçırma yaşadım, sonrasında bir aylık süreçte bu düzeldi. Şimdi normal hayatıma sıkıntısız devam ediyorum.
de....
Murat Bey çok iyi bir doktor. Kendisine tavsiye üzerine gitmiştim, idrar yollari ameliyatımi milimetrik yontemlerle ve titizce yapmasi konusunda kendisine güvenim zaten tamdı. Ameliyat gayet başarılı geçti.
Sonrasındaki takip aşaması da beklentimin üzerindeydi. Murat Bey ve ekibi yaklaşık 2 ay boyunca her türlü detayi yakinen takip ettiler. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Murat hocama tavsiye üzere gittim mesanemdeki sorun yüzünden Murat hoca bu konuyla ilgili bilgi verdi operasyon süreci hakkında bilgi verdi ameliyatımı oldum çok güzel geçti şuanda durum gayet iyi murat hocam ve ekibine sonsuz minnettarım iyiki varsınız Murat hocam
Doktorumuz Murat hocamla girişimsel radyoloji doktorum Mahir Bey vesilesiyle tanıştık. İlk günden beri bana ve aileme olan yaklaşımı, verdiği güven, tecrübesi ve her zaman kendini geliştirmiş olduğunu bilmek bana kendimi güvende hissettirdi. Idrar yolumda olan degiştirilmesi gereken stentimi, Allah çok şükür ki 2 kez kolaylıkla değiştirdi. Şevkle, sağlıkla, şifa ile iyi çalışmalar dilerim.... sevgi ve saygılarımla...
as...l
Murat hocanın açık böbrek taşı-perkütan yöntemiyle yaptığı ameliyatım çok başarılı bir şekilde gerçekleşti.Murat hocadan Allah binlerce kez razı olsun, hocamın tecrübeli ve mütevazi kişiliği, hastaya olan yakınlığı, güler yüzü benim bu hastalıktan daha güçlü olmama vesile oldu.Murat hocam ve değerli ekibi sizler muhteşemsiniz emeğinize sağlık, sizin gibi doktorların işleri hep rast gitsin. Bugün ailemin yanındaysam sizler sayesinde iyi ki varsınız.Sevgilerimle..
Esimin mesanesinde olusan hasar sebebiyle tavsiyeler sonucunda Murat Bey e ulaştık. Yaptığı muayene ve tetkikler sonucunda bize detaylı şekilde süreci anlattı. Çok şükür ameliyatımiz sorunsuz geçti eşim normal hayatına geri döndü rutin kontrollerimiz devam ediyor yaşadığımız bu zor süreci doktorumuzun tecrübesi sayesinde atlattık buradan hem kendisine hem de tüm ekibine sonsuz minnetlerimizi sunariz
Babamın prostat kanseri teşhisi konduğunda detaylı araştırmalarımız sonucunda Murat Bey’e ulaştık. Yaptığımız görüşmede tüm süreci öncesi sonrası detaylı ve bizlerin de anlayacağı şekilde aktardı. Çok şükür ameliyatımız sorunsuz geçti 3 gün sonra da taburcu olduk. Babam hayatına normal şekilde devam ediyor. 3 ayda bir rutin kontrollerimiz oluyor. İlk bu teşhis konduğunda yaşadığımız zor süreci hocamız sayesinde atlattık. Buradan hem kendisine hem de ekibine samimi şekilde tabiri caizse ailemiz gibi her anlamda yanımızda olup tüm süreç boyunca destekleri için minnettarız. Umarım böyle bir sağlık sorunu yaşamazsınız ama olursa da Murat Bey’e mutlaka muayene olun. Canı gönülden tavsiye ediyoruz.
Murat hocama ocak 2023'te prostat kanseri teşhisiyle başvurdum.On gün içinde gerekli tetkikleri yaptıktan sonra 18 ocak 2023'te ameliyatımı gerçekleştirdi.Bu arada kanser lenf bezlerimde de çıkmıştı.Sonrasında süreç çok iyi ilerledi ve illetten önce allah,sonra murat hocam ve ekibi sayesinde ve radyoterapi ile yendim.İyi ki varsınız hocam.
Murat Bey babamın 230 gr ve psa değeri yüksek olan prostat sorununu hiç bir komplikasyon olmadan holep yöntemi ile çözüme kavuşturdu bir gece hasta hanede kalış ve üç gün sonda durması sonrası babam sanki hiç ameliyat olmamış gibi normal hayatına döndü ve tüm faaliyetlerini artık kolaylıkla yapabiliyor
Murat hocamızla babamın prostat kanseri teşhisi sonucunda tanıştık bir kaç doktora gittiğimizde kesin sonuç yontemli sonuç alamadık ama murat hoca gerek ilgisi alakası yaklaşımı olsun çok iyidi babam veridigi güven sayesinde 3 Nisan da ameliyat olma kararı aldı ve sonucunda kısa sürede normal yaşımania döndü çalışan personelleri ilgi alakası bir ayrı çok iyi yaklasim günün her saati sorularmiza cevap bulduk özellikle yaklaşımları süreci takip etmeleri sorunsuzdur
Murat Arslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Arslan, Üroloji, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite. Size Murat Arslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopi, Böbrek Taşı, Erkek İnfertilitesi, Lazerle Prostat Cerrahisi, Böbrek Taşı Cerrahisi, Perkütan Böbrek Cerrahisi, Penise Şok Dalga Tedavisi (EDSWT), Randevu, Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi, Lazer ile Taş Tedavisi.
Murat Arslan adresi nerede?Murat Arslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Lider Centrio C Blok Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No : 6 Kat : 1 Daire : 3 İzmir
- İçmeler Mahallesi Aydemir Sokak No:2 Tuzla
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Arslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Arslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Arslan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Arslan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Arslan hangi dilleri konuşuyor?Murat Arslan ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Arslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Arslan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Arslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 158 hasta / danışan, Murat Arslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Arslan hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Arslan, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Murat Arslan ile iletişime geçmenizi öneririz.