Diş Eti Estetiği
Pembe Estetik
İmplant
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Dt. Murat Ayan adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Murat Ayan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Ayan, Diş Hekimi. Size Murat Ayan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Gülüş Tasarımı, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Lamina Uygulamaları, Estetik Porselen, Diş Eti Estetiği, Pembe Estetik, Randevu, İmplant.
Murat Ayan adresi nerede?Murat Ayan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halaskargazi Caddesi No:209 Kipman Apt. D:8B Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Ayan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Ayan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Ayan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Ayan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Ayan hangi dilleri konuşuyor?Murat Ayan ile İngilizce, Rusça dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Ayan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Ayan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Ayan ile iletişime geçmenizi öneririz.