Diş Beyazlatma
Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:25/2 DEĞİRMENBAŞI ECZANESİ Üzeri Eski FİZOMER BİNASI Çarşamba SAMSUN, Samsun
Gülüş Tasarımı
Zirkonyum Porselen Kronlar
İmplant
20'lik Diş Çekimi
Apikal Rezeksiyon
Ağız Bakımı Eğitimi
Murat Aydın Muayenehanesi
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Hareketli Protez
Hassas Bağlantılı Protezler
Horlama Apareyi
Murat Aydın Muayenehanesi
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Süt Dişi Çekimi
Tam Diş Protezi
Tam Ve Parsiyel Protezler
Murat Aydın Muayenehanesi
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
Zirkonya Restorasyonlar
Zirkonyum
Çene Eklemleri Tedavisi
Çıtçıtlı Protezler
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Murat Aydın Muayenehanesi
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
ha...ı
Diş hekimi Murat Aydın ve ekibini tebrik ediyorum.
Çarşamba’da Avrupa standartının üstünü bulduk, ilgi alaka ve profesyonellik takdire şayan.
Kırılan ve düşen dolgum için gittim, detaylı muayenesi ile detaylı olarak eksiklikleri sıralayıp birlikte karar verip değerlendirdik.
Çok teşekkür ederim doktor bey
a....
Doktor çok profesyoneldir. Hizmetinden memnunum. Bu çok hoşuma gitti. Gelecekte sadece ona gideceğim. Sayın Murat'ı ziyaret etmenizi tavsiye ediyorum.
Çok teşekkür ediyorum.
Bir sürü koyu dolgum vardı. Doktorla birlikte kron yapmaya karar verdik. Toplamda 20 kuron yapıldı ve işlem yaklaşık 3 ay sürdü. Memnun kaldım.
s....k
20 lik dişim için gittim iğnelerin etkisi biraz uzun sürdü kişiden kişiye değişir tabiki. Dakik, güleryüzlü ve kendinden emin tavırla insana güven veriyor. Tavsiye ederim.
Kanal tedavisi gereken 1 dişim için gittim. Tedaviden ve tedavi sürecinden de çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.
Yaklaşık 3 ay önce cerrahi işlemle 20 lik dişimi aldırdım en ufak ağrı acı hissetmedim işinde uzman bir hekim güleryüzlü çalışanlar...teşekkürler Murat Aydın
k.....
Dolgumun bir parçasının düşmesi sebebiyle gittim. Düzeltme işlemini gerçekleşti ve demediğim halde dişimdeki rahatsız edici tartarı da temizledi. Çok memnun kaldım. Tavsiye ederim.
s....e
İlk defa kanal tedavisi uygulandı dişlerime, çok tedirgin ve korkarak gitmiştim. Murat hocamız hem sakinleştiriyor hem de acısız ve ağrısız bir şekilde tedavi uyguluyor . Ellerinize sağlık
Kaza sonucu kırılan ve kurtarılması çok zor olan dişimi kurtardı diğer dişlerimle arasında hiçbir fark görünmüyor sanki dişim hiç kırılmamış gibi kendisine çok teşekkür ediyorum
t.....
Diş ağrısıyla gittiğim muayenede kanal tedavisi yapılması gerektiğine karar verildi ve tam donanımlı steril bir ortamda gerçekleşen tedaviden çok memnun kaldım, tavsiye ederim
g.....
Üç gün önce yaptırdığım yirmilik diş ameliyatı sürecinde, hem steril ortamıyla hem sabırlı ve profesyonel yaklaşımıyla gerçekten güven veren bi doktordu. Bunun yanında ilgili çalışanlarıyla da bu dönemi başarıyla geçirdiğime inanıyor ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
Murat Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Aydın, Diş Hekimi. Size Murat Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Normal Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Diş Beyazlatma, Lokal Anestezi, Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, İmplant, Köprü.
Murat Aydın adresi nerede?Murat Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarıcalı Mahallesi Yunus Emre Caddesi No:25/2 DEĞİRMENBAŞI ECZANESİ Üzeri Eski FİZOMER BİNASI Çarşamba SAMSUN Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Aydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Aydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 37 hasta / danışan, Murat Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri