Eğitim Ankara Fen Lisesi 1996-1999
Eğitim Ankara üniversitesi Tıp Fakültesi 1999-2005
Arş.Gör.Dr. ANKARA Üniversitesi Tıp Fakültesi Ortopedi ve Travmatoloji A.B.D 2006-2011(60 ay)
Operatör doktor. 2012-2020

Doç. Dr. Murat aydın
Kartal, Kartal, İstanbul

Gebze, Gebze, Kocaeli

Konum: Büyük Anadolu Hastanesi Darıca • Randevu

Düşme nedeniyle patella kırığım ve Dizimde ayrıca doğuştan gelen bir diz kapağı kayıklığı da vardı. Doç. Dr. Murat Aydın ile tanıştıktan sonra kendisi ameliyatımı gerçekleştirdi ve sonuç inanılmaz! Şu an fizik tedavi sürecindeyim ve dizim eskisinden bile daha iyi durumda. Hem kırık nedeniyle yaşadığım sorunlar hem de diz kapağı kayıklığım tamamen düzeldi. Gerçekten işinin ehli, çok başarılı ve bilgili bir doktor. Kendisine minnettarım.

Konum: Büyük Anadolu Hastanesi Darıca • Randevu

Kendisine menisküs ameliyatı oldum. Daha önceki ortopedi doktorları PRP diz iğneleri bir sürü tedavi yaptılar. Murat hocam beni ilk muayene ettiğinde bu kadar iğneyi boşuna yaptırdığımı kapalı ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Operasyondan bir gün sonra ayağa kalktım. İnsanlığı merhamiyeti ve vicdanı mükemmel bir insan. Sayesinden bütün ağrılarım geçti, dizim tamamen normale döndü. Darıca halkı olarak burda çalışmasından çok memnunuz. Kendisi bugüne kadar tanıdığım en iyi ortopedi doktoru ve mükemmel bir insan.

Konum: Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • D...daha fazlaiz Artroskopisi daha az

Murat hocam en iyi bir ortopedi doktoru. Pek çok doktora başvurdum. 2 yılı aşkın tanı konulamamış diz problemlerim vardı. 15 dakikalık çok ufak bir kapalı diz ameliyatıyla tüm sorunlarımı çözdü. Hocama tavsiye üzerine İzmirden geldim. İstanbulun ortopedi alanında çok iyi işler çıkartıyor.

Konum: Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • D...daha fazlaiz Problemleri daha az

Murat hocam 20 gün önce dizimde kist, menüsküs ve fıtık oluşumu için operasyon gerçekleştirdi rahat bir ameliyat sonrası 15. günde iyileştim. 20. Günde Fizik tedaviye başladım , ameliyat sonrası ameliyat ağrım olmadı diyebilirim. hastanede çok güzel bir bakım uygulandı 2 gün taburcu oldum , işinin ehli tedavide taviz vermiyor herşey güzel gidiyor kendisi ve hastaneye çok başarılı...

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • Om...daha fazlauz Yırtıkları Tedavisi daha az

Doç.Dr Murat Aydın muazzam bir doktor yaklaşık 2 senedir omuzumda rotator cuff sendromu ve yırtık mevcuttu artroskopi ameliyat ile tüm sorunlarımı %100 giderdi şuan Hamd olsun ağrım sızım kalmadı ilgisi alakası cana yakınlığı muhteşem kendisi alanında çok başarılı bir hekim Allah razı olsun

Telefon numarası doğrulandı

Omzumda uzun süredir yaşadığım ağrılar nedeniyle Murat hocaya muayene oldum. MR çekildikten sonra sağ omzumda tendon yırtıkları ve ödem tespit edildi. Kendisi hemen ertesi gün ameliyatımı yaptı. Ameliyat sonrası önceki ağrılarımla kıyaslanamayacak kadar hafif ağrılar yaşadım, ilk 2 gün hareket kısıtlılığım oldu verdiği egzersizler sonrasında 3. gün normal hayatıma döndüm. Onca eziyeti, ağrıyı boşuna çekmişim. Hem yaklaşımı, hem alandaki hissettirebildiği tecrübesi ile kesinlikle tavsiye ediyorum.

Konum: Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • Menisk...daha fazlaüs Tedavisi daha az

Murat Bey'e dizlerimdeki ağrılar dayanılmaz bir hal aldığı için gittim. Yapılan inceleme sonucu her iki dizimde menisküs yırtığı ve sol dizimdeko kıkırdağın parçalandığını söyledi. Ağrılarımın geçmesi için tek çarenin ameliyat olduğunu öğrendim. Ameliyat fikri son derece korkutucu olsa da Murat Bey beni gerçekten son derece motive etti. Ameliyatım son derece başarılı geçti ve toplam 45 günün sonunda işime geri döndüm.

K
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • Ameliyats...daha fazlaız Diz Ağrısı Tedavisi daha az

Dizlerimde kıkırdak hasarı tedavisi ve sol dizimde 3. Derece yırtık vardı. Ameliyat kapalı yapıldı. Güler yüzü ve yapılacakları eksizsiz anlatarak tedavi sürecini başarılı bir şekilde tamamladı. Bir günlük yatış sonrası evinize taburcu ediliyorsunuz. Fizik tedavi eşliğinde verilen egzersizler ile her geçen gün dahada iyeleştiğinizi hissediyorsunuz.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • Ameliyats...daha fazlaız Diz Kireçlenmesi Tedavisi daha az

Murat hocam ile tavsiye üzerine tanıştım dizlerinde kireçlenme ve meniküs yırtıkları vardı. Kendi yönlendirmesi ile kapalı diz ameliyatı ve dizlerime kök hücre tedavisi yaptı. Şu anda gayet memnun dizlerimi hiç açamıyordum. Şu anda gayet rahat yürüyorum. Yılların birikmiş sorunları Murat hocam sayesinde çözdüm. Çok iyi ve bilgili bir Ortopedi doktoru.

O
Telefon numarası doğrulandı
Konum: Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik • Diz Ba...daha fazlağı Yaralanmaları daha az

Bence İstanbulun en iyi ortopedi doktoru. Dr Murat Aydın ile bir yakınımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Ayak bilek ve diz ağrılarım var idi. Ayak bileğime Prp tedavisi dizime ise kapalı diz ameliyatı kendisinden oldukça memnun kaldım. Çevremde herkese tavsiye ediyorum.