12 Kasım 1980 Ankara doğumludur. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara’da tamamladı. Ardından Gazi Üniversitesi tıp fakültesinden 2006 yılında mezun oldu ve Ankara Eğitim Araştırma Hastanesi Kliniğinde ihtisas yapmaya hak kazandı. 2012 yılında ihtisasını tamamladı.2012-2014 yılları arasında Bingöl Devlet hastanesinde mecburi hizmet yükümlülüğünü yerine getirdi.
2014 yılında Kafkas Üniversitesi Tıp fakültesi Üroloji Anabilim Dalında yardımcı doçent doktor olarak çalışmaya başladı. 2018 yılında doçent ünvanını almaya hak kazandı. 2016-2017 ve 2018-2020 yılları arasında Üroloji anabilim dalı başkanlığı yaptı. Aynı zamanda başhekim yardımcılığı ve dekan yardımcılığı görevlerini yürüttü.
 2010 yılında Almanya Heidelberg Üniversitesi Heilbronn hastanesinde Robotik ve Laparoskopik cerrahi sertifikasını aldı.
2020 yılı itibariyle Medicalpark Göztepe hastanesi bünyesine katıldı. Halen bu hastanede çalışmalarına devam etmektedir. Akademik çalışmalarına ve hayatına ise Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi bünyesinde devam etmektedir.
Ağırlıklı olarak taş hastalıkları- endoskopik-laparoskopik cerrahi konularında çalışmalarını sürdürmektedir. Özellikle perkütan ve fleksibl üreterorenoskopi, endoskopik mesane ve prostat cerrahisi ilgi alanlarıdır. Çocuk ürolojisi ve Androloji konularında da deneyim ve tecrübe sahibidir.

Merdivenköy Mahallesi Nisan Sokak No:23, Kadıköy

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Üroloji Randevusu +28 daha fazla

Ameliyatsız Prostat Kanseri Tedavisi

Böbrek Kanseri Laparoskopik (Kapalı) Ameliyatları

Böbrek Taşı

Üroloji Randevusu

Makaleler

Ş
Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Üroloji Randevusu

Değerli hocam, Murat bağcıoğlu ile tanışmak gerçek anlamda bizim için şanstır. Holep sistemi ile prostat ameliyatımda, beklenenden çok fazla 197 gr prostat olmasına rağmen ameliyat sırasında açık ameliyata geçmeyip devam ederek zor bir süreci tamamladı. Emeğine ve ekibine sevgiler

Ö
Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Böbrek Taşı

Murat hocam Sol böbreğimde yer alan 17mm taşı başarılı ve sorunsuz bir ameliyat ile aldı. Ayrıca 1 gün sonra taburcu oldum.Hocam

Z
Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Diğer

Babamın prostat ameliyatını yaptı. Kendisi sıcakkanlı, saygılı, güleryüzlü, ilgili ve çok iyi bir doktor. Bize her konuda destek oldu. Ameliyatımız da başarılı geçti, buradan da kendisine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Tedavimiz de sonlandı, çok memnun kaldık.

P
Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Böbrek Taşı

Biz Murat beye annemin böbrek taşının böbreğini şişirmesi sonucunda ağrıyla geldik. Süreç bizim için çok önemliydi çünkü taşın büyüklüğü kadar annem ameliyat konusundaki hassasiyeti de bizim için önemliydi. Murat bey süreci o kadar güzel yönettiki hem anneme ve bizlere güven verdi hemde taşların hepsini kırarak böbreği rahatlatma ve annemin ağrılarından kurtulmasına olanak sağladı.İletişim dili ilgisi ameliyatında bizim açısından kolay geçmesini sağladı.Daha önce yaşamış olduğumuz böbrek taşı ameliyatının bize katmış olduğu korku Murat bey sayesinde aslında normal bir operasyon olarak düşünmemize olanak sağlamıştır. Şiddetin her türlüsünü karşı olarak , şiddetler tavsiye edebiliriz :)

Y
Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Prostat Biyopsisi

Murat hocama 1 hafta önce prostat ameliyatı oldum. Ameliyatım çok başarılı geçti. Ameliyat sonrası sürecim çok rahat geçti. Çok teşekkür ederim herşey için.

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Medical Park Göztepe Hastanesi Transüretral Prostat Rezeksiyonu (TURP)

Çok ilgili ve başarılı ameliyatlar yapan bir doktor. Holep yöntemiyle prostat ameliyatı oldum. Ameliyat sonrası kontrolümde de çok memnun kaldım

Telefon numarası doğrulandı

Kendisine prostat operasyonu geçirdim, kendisi çevreme tavsiye edebileceğim son derece başarılı bir doktor, hekimliğinin yanı sıra çok saygılı ve çok mütevazi birisi, hekimliğine zaten diyecek bir şey bulamıyorum, on üzerinden on verebilirim, mükemmel bir hekim, mükemmel bir insan, ameliyatım son derece başarılı geçti, aşağı yukarı 1 ay oldu, şuan istirahat sürecindeyim, çok memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisine iki böbreğimden de taş operasyonu geçirdim, stent aracılığıyla taşların kırılarak ve daha sonra stentin çıkarılması üzerine birden fazla operasyon geçirdim, kendisi hastasıyla çok ilgili bir doktor, hiç bir kontrolümde ya da rahatsızlandığım durumlarda ulaşmakta zorluk yaşamadım, mutlaka bana cevap verdi, ilgisinin eksikliğini hiç hissetmedim, kendisiyle kontrollerim hala devam ediyor, 6 ay sonra tekrar gideceğim, bütün üroloji hastalarına kendisini öneririm, memnun kaldım.

Telefon numarası doğrulandı

Babam kendisine prostat ve idrar yolu taşı rahatsızlığından dolayı kapalı operasyon geçirdi, kendisi hastasına saygılı ve her konuda hastasına iyi bakan bir doktor, doktor bey bu süreçte her konuda bize yardımcı oldu, tedavimiz sonlandı, çok memnun kaldık.

Telefon numarası doğrulandı

Kendisine prostat ameliyatı oldum, on numara, harika bir süreç geçirdim, kendisi çok anlayışlı bir doktor, tedavi süremde ayrıntılı bir şekilde süreci benimle paylaştı, ameliyatta da hassastı, eli çok hafif bir doktor, gerekli kontrollerim de gayet iyi şekilde yapıldı, tedavim sonlandı, çok memnun kaldım.