Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
71 Evler Mahallesi Çavdarlar Sokak No:144, Odunpazarı
Eskişehir Şehir Hastanesi
1998 yılında 3 ay süreyle Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nörolojik bilimler enstütüsünde 3 ay süreyle mikrocerrahi eğitimi aldı ve hayvan çalışmalarına katıldı.
1999 yılında Beyin Cerrahisi Uzmanı oldu.İlgi alanı spinal cerrahisi ve beyin anevrizmalarıdır
2004 yılından beri özellikle revizyon cerrahisi ve minimal invazil girişimleri üzerinde çalıştı. 2012 yılında devlet hastanesinden ayrılarak özel hastanelerde çalışmaya başladı.
2012 yılına kadar çalıştığı Eskişehir sgk bölge hastanesinde bir çok genç uzman beyin cerrahi uzmanına özellikle kompike spinal cerrahi vakalarında danışmanlık yaptı. (konsültan hekim)
2011 yılında perkütan transpediküler sistemler üzerinde bir çok vaka yapmıştır. Özellikle revizyon ve cerrahisinde 2000'den fazla vakaya sahiptir.
2013-2015 yılları arasında çalıştığı Özel Sakarya hastanesi Nöroşirürji departmanını kurdu ve 3 yıllık süre içinde beyin anevrizması cerrahisi yapılan bir merkez haline getirdi. Bu dönemdede bir çok beyin cerrahi uzmanına konsültanlık yapmıştır.
2017 yılından beri algoloji alanında bir çok çalışma yapmış olup lomber dar kanal ve lomber disk hernisinin ameliyatsız tedavilerinde geniş bir seriye sahiptir.
2018 TND'er uzmanlar eğitim grubunun başkanlığını yürütmüştür. Hala serbest hekimolarak çalışıyor olup revizyon cerrahisi ve algolojı işlemler konusunda çalışmları devam etmekte ve bir çok Nöroşirürji uzmanına konsültanlık yapmaktadır.
2002 yılında Viyana Ünivertesi Tıp Fakültesinde plıf konusunda çalışmalara katılmıştır.
2016-2019 yılları arasında insan ilişkileri açısından Darıca Psikoterapi Enstütüsünde 3 yıl süre ile çalıştı .
* Anadolu Üniversitesi Tıp Fakültesi - Beyin Cerrahi bölümü, Asistan Eskişehir/ TÜRKİYE
*Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakülteki Nöroşirürjibilimler enstütüsü mikrocerrahi fellow, Ankara / TÜRKİYE
*Afyon SGK Bölge Hastanesi Beyin Cerrahi departmanı. Eskişehir/ TÜRKİYE
*Eskişehir SGK Bölge Hastanesi Beyin Cerrahi departmanı, Eskişehir/ TÜRKİYE
*Özel Sakarya Hastanesi Beyin Cerrahi departmanı , Eskişehir / TÜRKİYE
*Özel Anadolu Hastanesi Beyin Cerrahi departmanı , Eskişehir/ TÜRKİYE
*Özel Ümit Hastanesi Beyin Cerrahi departmanı, Eskişehir/ TÜRKİYE
CERRAHİ YANINDA PSİKOTERAPİ FİTOTERAPİ HOMEOTAPİ , MANÜEL TERAPİ PROLOTERAPİ VE NÖRALTERAPİ UYGULAMALARI KONUSUNDA hizmet vermektedir. YİNE SPİNAL SAĞLIK MERKEZİ BÜNYESİNDE PREOP VE POST OP EGZERSİZ ANATOMİK BİLGİLENDİRME VE MEDİTASYON KONUSUNDA ÇALIŞMALAR YÜRÜTÜLMEKTEDİR.
d.....
Babamın kanal darlığı tedavisi için uzun araştırmalardan sonra Murat beye ulaştık.İlk muayenede, güven veren empatik tavrı ve detaylı açıklamaları ile kolay ikna olmayan bizi ameliyata ikna etti.Burdur'dan babamın ameliyatı için Eskişehir'e geldik.Henüz babamın dikişleri alınmadı.Çok başarılı,güler yüzlü bir doktor.Bel fıtığı rahatsızlığı olan herkesin muayene olmasını tavsiye ediyorum.Kendisinin başarıları daim olsun.
a ...s
Şubat ayında amaliyat oldum sinir sıkışmasından hiç memnun deilim amaliyat tan önce olmayan aşırı derecede ağrım oluyo çok pişmanım tavsiye etmiyorum
Murat bey 2019 yılında trafik kazası sonucu oluşan dedemin boyun kırığı ameliyatını yaptı eskişehirde ameliyatı yapabilecek bize gerçekten güven verebilecek bir doktor bulamadık murat bey herkesin çok zor bu ameliyat farklı illere gitmelisiniz dediği ameliyatı gerçekleştirdi şuanda tüm aile kendisine duacıyız inanılmaz başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Bugünde kendisine yakınımızı götürdüm randevu bulamadığım için kendisine hastamızın çok ağrısı olduğunu yazdım ve hemen dönüş yapıp randevu verdi. Hastalarına, hasta yakınlarına olan ilgisi anlayışı tarif edilemez , yıllar geçmiş olsa bile dedemi hatırlayıp durumunu sorması kendisinin hastalarına karşı ilgisini bir kere daha bize gösterdi. Bu ülkenin murat bey gibi işini severek yapan doktorlara ihtiyacı var eskişehirde olmanız bizim büyük bir şansımız.
m....b
Murat hocam dan Allah razı olsun hasta tedavi yaklaşımı sonuç odaklı süreç ilerleme izleme politikasi ve en ağrısız ve en hızlı çözümü bulan kendine ve yaptığı mesleğinde daha üst mevkiilere sahip olabilecek bir hoca dir kendisi
3 gün önce kendimde bulunan 13 yıl önce oluşan bel fıtığıma iğne tedavisi ile yaklaşımı anlatımı ve tedavi sonucundan çok memnun kaldım teşekkürler Murat hocam tavsiye ederim yalnız hastası sevenleri çok sıra alırken biraz bekliyorsunuz eve o kadar o olsun gerçekten tedavi sonucunda beklediğinizin fazlasına bile değiyor. Teşekkürler hocam Allah razı olsun Rabbim daha yüksek mevkiler nasip etsin inşallah
a....ç
Murat hocam bizim şansımız. Babamı Gazintepten getirdim sırf Murat hocama ameliyat olması için okadar mükemmel bir insanki asla ona devlet hastanesinde çalışan bir doktor demezsiniz. Gerçekten işini hastalarını çok seviyor ve değer veriyor. Benim babam bel fıtığı ameliyatı olacaktı ben eskisehirde yaşıyorum bur arkadaş vasıtasıyla tlf nosuna ulaştım Murat hocamın. Babamın sıkıntılı süresini anlattım ve emar sonuçlarını paylaştım ondan fikir almak istedim sadece.aksam saat 22.00 da dönüş yaptı emarlari daha net görmek için Babamın e nabız şifresi ve tc nosunu istedi verdim. Ama şaşırdım bi taraftan bur doktor kizmadan sen benim numarami kimden aldın yada nasıl yazarsın demeden cvp verdi.daha sonra sonuçları inceleyip bana Babamın ameliyat olması gerektiğini söyledi platin takılması lazım diyede ekledi. O gün karar verdim babamı getirmeye ama e nabızdan randevu bulamıyordum tekrardan Murat hocama yazdım anında dönüş yapıp bana şu tarihte gelin deyip randevuyu kendisi verdi.babamı 1 gün bekletmeden Gaziantep ten getirttim o kadar güler yüzlü merhametliki anlatamam Murat hocam bizim gerçekten şansımız oldu. Ve Babamın ameliyatını gerçekleştirdi başarılı bir şekilde çok şükür sağlığına kavuştu babam. Ve memlekete giderken tekrar yanına gittik randevu almadan o kadar güzel karşıladıki anlatamam. Murat hocam iyiki varsınız. Bu ülkenin sizin gibi hekimlere ihtiyacı var. Hersey için sonsuz teşekkürler
yaklasık 2 yıl önce ameliyat oldum ve şikayetlerim neredeyse tamamı geçti . kollarımdaki uyusmalar agrılarım yok denecek kadar az artık . Hala 2-3 ayda bir kontrol amaclı gidiyorum . sempatikliği güler yüzlülüğü cerrahlığı açıklamaları çok iyiydi. çok memnun ve mutlu ayrıldım.Herşey için kendisine çok teşekkürler..
mu...i
2018 yılında sağ parmaklarımda güç kaybım başladı..2021 yılına kadar böyle idare ettim.MR çektirdim.Boyun kanal daralması ameliyat olmalısın dediler.Bu aralar elim düzelmişti güç kaybım vardı ama parmaklarım çalışıyordu.7 ay kadar böyle devam ettim.Sağ parmaklarım çalışmaz olunca.Çarem kalmadı.Eskişehir şehir hastanesinde Op.Dr.Murat Baloğluna tavsiye ettiler,Sağolsun Dr.Bey MR inceledi hemen ameliyata alalım dedi.Ertesi günü ameliyat oldum.Bir gece yattım taburcu etti.Allah binkere razı olsun.12cm civarında dikiş atmışlar,çok iyi bir ameliyatım geçti.Abartmıyayım ama sanki açılmış kapatılmış gibi geldi.1 haftadır ağrım sızım yok.Kızım pansuman yapıyor.Normal bilgisayardaki işlerimide yapıyorum.Sağolsun,Op.Dr.Murat beye canı gönülden teşekkür ediyor.benim gibi bütün hastalarımıza tavsiye ediyorum..
me...e
Geçmeyen boyun ve omuz ağrılarım sonucu gitmiş olduğum bir kaç doktor ameliyat demişti ama ameliyat fikri beni inanılmaz korkutuyor olacaksamda alanında başarılı bir doktor arıyordum ve ikna edilmeyi bekliyordum daha ilk görüşmede Murat Bey'e sonsuz bı güven duydum iyiki var ameliyat olalı birkaç gün olmasına rağmen ağrılarım yok oldu kimse murat hocayı görmeden ameliyat olmasın
he...i
Annemin geçmeyen boyun fıtığı ağrıları nedeniyle uzun araştırmalar sonucu Murat Bey'e başvurduk. Doktor bey ameliyat gerektiğini söyledi ve bir sonraki hafta ameliyatı gerçekleşti. O günden beri annemin ağrıları son buldu. Fıtık nedeniyle düşen sol kolu eski kuvvetini kazanmış durumda. Murat Bey'e hem bizimle kurduğu iletişimden ötürü hem de bulduğu şifadan ötürü teşekkür ederiz. Gerçekten yorumlarda yazıldığı gibi işinin ehli bir doktor. Allah kendisinden razı olsun
2012 yılında geçirdiğim trafik kazası sonucu omiriligimde kırık meydana geldi. Üzerinden 5 yıl geçtiği icin daha sonra sırtımda skolyoz meydana geldi ve artik ağrılarım dayanılmaz haldeydi. Tesaduf eseri duyduğum Murat bey ile daha ilk görüşmede verdiği güven, güler yüzlülüğü ve yaklaşımı beni hic düşünmeden ameliyata ikna etti. Ameliyat gercekleseli bir ay olmasina ragmen bütün ağrılarım geçti. Sirtimdaki kamburluk yok oldu. Iyiki Murat bey diyorum, iyiki var diyorum kendisine sonsuz tesekkurlerimi sunuyorum. Yolu açık olsun başarıları daim olsun.
Murat Baloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Baloğlu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Murat Baloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu.
Murat Baloğlu adresi nerede?Murat Baloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- 71 Evler Mahallesi Çavdarlar Sokak No:144 Odunpazarı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Baloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Baloğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Baloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Baloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Murat Baloğlu hangi dilleri konuşuyor?Murat Baloğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Baloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Baloğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Baloğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Baloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Murat Baloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Baloğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Baloğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Odunpazarı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Odunpazarı bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Odunpazarı bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Odunpazarı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Odunpazarı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Odunpazarı bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Odunpazarı bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Odunpazarı bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları