1980 yılında Zonguldak’ta doğdum. 1998 yılında Zonguldak Atatürk Anadolu Lisesi’nden, 2004 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi’nden mezun oldum. 2005-2010 yılları arasında Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde psikiyatri uzmanlık eğitimi aldım. Askerlik görevimi 2010-2011 yıllarında, Siirt 3. Komando Tugayı 30 Yataklı Seyyar Cerrahi Hastanede tabip asteğmen/teğmen olarak yaptım. 2011 yılında kısa süreyle Gaziantep Şehitkâmil Devlet Hastanesi'nde görev yaptım. 2011-2014 yılları arasında Ankara Gölbaşı HASVAK Devlet Hastanesinde psikiyatri uzmanı olarak çalıştım. 2014 yılında Çanakkale Biga Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olarak görev yaptım. 2015 yılı Mart ayında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında öğretim üyesi (yardımcı doçent) olarak çalışmaya başladım. 2017 yılında doçentlik sınavına girerek doçentlik unvanını aldım. 2022 yılı Şubat ayına kadar Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Ana Bilim Dalında öğretim üyesi olarak çalıştım.
Tıp Fakültesindeki görevim dışında yine Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü bünyesinde yer alan Davranış Nörobilimi yüksek lisans ve doktora programlarında da öğretim üyesi olarak görev yaptım.
2015-2019 yılları arasında dört yıl süreyle Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu müdürlüğü görevini yürüttüm. 2017 yılında aynı üniversitede Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde başhekim yardımcılığı görevinde bulundum.
Temel psikiyatri eğitimim haricinde "Psikodinamik Psikiyatri ve Psikoterapi", "Bilişsel Davranışçı Terapi", "Pozitif Psikoloji", "Mindfulness (Bilinçli Farkındalık)", "Cinsel Terapi", "Varoluşçu Psikiyatri" eğitimleri aldım.
Klinik psikiyatri ve psikoterapi uygulamalarının yanı sıra psikiyatrik hastalıkların biyolojik ve sosyal yönleri üzerinde uluslararası ve ulusal bilimsel dergilerde yayınlanmış çok sayıda makalem mevcuttur. Bu alanlarda çalışırken elde ettiğim deneyimlerimi ve birikimimi profesyonel bir şekilde başka çalışma alanlarında da kullandım. 2006 yılından bu yana çeşitli hastanelerde, resmi ve özel okullarda, dernek, vakıf ve benzeri sivil toplum kuruluşlarının düzenlemiş olduğu programlarda ruh sağlığı, psikiyatrik bozukluklar, kişilikler, ilişkiler, iletişim, sağlık sektöründe iletişim, motivasyon, empati, stres yönetimi, öfke denetimi, zor kişiliklerle çalışmak, tükenme sendromu ve başa çıkma, beden dili ve sözel olmayan iletişim yöntemleri, yüz ve kişilik ilişkisi, siyaset psikolojisi, psiko-tarih, psikobiyografi, tarihsel kişiliklerin ve olayların psikolojik çözümlemesi gibi konularda konferans ve seminerler verdim.
Lise yıllarından beri hevesli bir edebiyat okuyucusu oldum. Bunun yanında zamanla tarih, antropoloji, siyaset bilimi ve felsefe gibi alanlara da ilgi duymaya başladım. Psikiyatri ile bu alanlar arasındaki kesişim noktaları üzerinde de çalışmalar yaptım. 2005 yılından beri çeşitli dergilerde ve kitaplarda tarihsel kişiliklere ve olaylara, insanın siyasi yönüne ve grupların davranışlarına dair psikolojik analiz yazıları yazdım. Psikiyatri alanındaki bilimsel çalışmalarımın yanında psiko-tarih, Türk modernleşmesinin psikolojik boyutları ve siyaset psikolojisi üzerine çalışmalarıma ve yeni kitap hazırlıklarına devam etmekteyim.
Bölüm yazarlığı yaptığım kitaplar dışında şu kitaplarım da yayınlandı:
Gebelik ve Emzirme Döneminde Antidepresan İlaçlar
Gebelik ve Emzirme Döneminde Anksiyolitik ve Hipnotik İlaçlar
Cemil Meriç'in Psikobiyografisi
Geçimsizler- Kişilikleri tanıma ve geçinmeyi kolaylaştırma kitabı
Gerçek İnsanın Yüzünde Yazar mı? – Batı, İslam ve Bilim Dünyasında Kişiliği İnsanın Yüzünden Tanımak.
Hasta Bedenin Ruhu
II. Abdülhamid- Bir Şehzadenin Ruh Portresi
Hürriyet Mahallesi Necati Sezen Sokak Oscarville İş Merkezi No:26 No: K:1, Süleymanpaşa, Tekirdağ
Psikiyatri Randevusu
Hürriyet Mahallesi Necati Sezen Sokak Oscarville İş Merkezi No:26 No: K:1, Tekirdağ
Anksiyete Bozukluğu Tedavisi
Yetişkin Hasta Psikoterapisi
Yetişkin Hasta Pskiyatrik Muayenesi
Şizofreni Tedavisi
ö.....
Murat bey alanında çok iyi bir doktor.Daha önce bir çok doktora gitmeme rağmen yıllardır süren sıkıntılarımı 3 ay içerisinde çözdük ve çok rahatım.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a....k
Eşimin sorunları beni etkiledi. Depresyona girdim. Ölmek istedim. Düşüncelerime engel olamadım. Bu dönemde başvurmak istedim. Farklı bir doktora da gitmiştim. O doktor tamamen problemlerime çözüm bulamadı. 2 yıldır kendisine gidiyorum. Birçok konuda destek oldu. Mesleğimi bırakacak duruma geldim. Ailevi problemler yaşadım. Şu an her şey iyi ve olumlu ilerliyor. Murat Bey sabırlı bir doktor. Çok iyi bir dinleyici. Profesyonel yaklaşıyor. Kendi duygularına katmamaya özen gösteriyor. Konuyu basit görmüyor. Görse de bana yansıtmıyor. Tam tersi önemsendiğimi hissediyorum.
b....a
Nöropatik ağrılarım için başvurdum. Oradan tanıyorum kendisini. Sinir uçlarını bloke edecek bir ilaç tedavisi uyguluyor. Murat Bey çok detaycı ve araştırmacı bir doktor. Önce psikolog gibi yaklaşıp hastasını detaylı dinliyor. Bu huyu çok hoşuma gidiyor. Eğer alanının dışına çıkıyorsa ona göre doğru yönlendirmeler yapıyor.
y....t
Kendisine başvurduğumda çok kötü durumdaydım. Depresyona girmiştim. 5-6 aydır gidiyorum. Hem ilaç tedavisi hem de konuşarak ilerliyoruz. Sayesinde çok iyiyim. Verimli ve olumlu geçiyor sürecimiz. Hayatımda tanıdığım mucize doktor. Her zaman kendisine ulaşabiliyorum. Klinikte ki herkes çok ilgili. Randevuları her zaman takip ediyorlar. Eşim bu tarz doktorlara karşıydı ama Murat Bey onu da görmek istedi. Eşim görüştü ve dünyanın en mutlu erkeği şu an. Biz eş olarak çok mutluyuz. Allah bin kere razı olsun Murat Hoca'dan.
e....s
OKB için başvurdum. Kendim araştırarak buldum. Yüz yüze görüşüyorduk ama taşındığım için online görüşüyoruz. İlaç vs. kullanmıyorum. Seanslar bana iyi geldiği için devam ediyorum. Murat Bey alanında yetkin birisi. Sorunun kaynağını alışılmışın dışında bulabilen bir doktor. Keyifli ve bilgili. Genel olarak memnunum kendisinden.
p....ç
Sürekli tekrarlayan depresyon ataklarım için kendisine başvurdum. Beklediğimden çok daha hızlı sonuç aldım.
İlaçlarımı düzenledik haftalık kontrollerimi de düzenli gerçekleştirdik, bu süreci çok dikkatli bir şekilde takip etti. Desteğini fazlasıyla hissettim.
Şu an iyileşme sürecimin sonlarına geldik, depresyon ataklarım azaldı. Murat beyin tedavisi beni kendime dair daha bilgili bir hale getirdi.
k.....
I could feel the empathy of Dr Beyazyüz. I felt understood. He is really helpful and tried to adjust the treatment in the best way.
öz...
Murat Beye beni kendimle en sade hali ile yüzleştirdiği için teşekkür ederim. Zorlukların içinden nasıl en kolay kısma bakmadığımı görünce gelen farkındalık gerçekten çok önemli oldu benim için .
Murat Hoca ile Ekim ayında tanıştık ve bundan önce bir çok psikolog ve psikiyatri denemem vardı ve çoğu pişmanlık ile sonuçlanmıştı . Ancak İlk randevuda anlamıştım Murat beyin derdime çare olacağını. Depresyon , karamsarlık, düşünme güçlüğü , mutsuzluk, davranış kontrolü sağlamam gibi bir çok problemimi çözmeme çok kısa sürede yardımcı oldu. Profesyonelliğinin yanı sıra ilgisi ve desteğini hep hissettirerek bana artık ailemden biri gibi olmuştur :) Seanslarıma hala devam etmekteyim ve bırakmayı düşünmemekteyim :) Çevremdeki herkese önermemin yanısıra benim hayatıma dokunan, yeni bir hayat kurmamda bana yardımcı olan ve bana en zor zamanlarımda yardımcı olan Murat hocamı sanırım ölene kadar minnetle anacağım.
Teşekkürlerim sonsuz…
Hasta
Üç yıla yakındır psikolojik olarak çok zor durumdaydım. Bir kaç defa farklı yerlerden tedavi uyvulandı. Ancak yine de hayatıma ve mesleğime devam etmekte zorlanıyordum. Görüşmeler ve reçete ettiği ilaçlar sayesinde şu an çok iyiyim. Keşke daha önce tedavi olsaymışım. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
Murat Beyazyüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Beyazyüz, Psikiyatri. Size Murat Beyazyüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Dinamik Psikoterapiler, Psikanalitik Psikoterapi, Psikodinamik Psikoterapi.
Murat Beyazyüz adresi nerede?Murat Beyazyüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hürriyet Mahallesi Necati Sezen Sokak Oscarville İş Merkezi No:26 No: K:1 Tekirdağ
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Beyazyüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Beyazyüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Beyazyüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Beyazyüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Murat Beyazyüz hangi dilleri konuşuyor?Murat Beyazyüz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Beyazyüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Beyazyüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Beyazyüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, Murat Beyazyüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Beyazyüz hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Beyazyüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tekirdağ bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
Tekirdağ bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikiyatristler