Samsun Medical Park Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji kliniğinde çalışmaktadır.

VM Medical Park Samsun Hastanesi
Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17, Atakum

Allianz Sigorta

Yapı Kredi Sigorta + 10 daha fazla

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

K
Konum: VM Medical Park Samsun Hastanesi Normal Randevu

TESHISLERI VE TEDAVILERIYLE COK BASARILI SONUC ODAKLI BIR ORTAPEDI UZMANI BASARI BIR OMUZ ANROSKOPI GERCEKLESTIRMIS OLUP SONUC MUKEMMEL 20 GUN SONRA YARIM KALKAN KOL TAM KALKIYOR KIZIM ESIMIN TEDAVILERINDEDE SONUC MUKEMMEL EN AZINDA DINLIYOR ANLIYOR ANLATIYOR UYGULUYOR SONUC BASARI VE MEMMUNIYET KENDISINE ALLAH BASARI SIHHAT SAGLIK DILERIM

Konum: VM Medical Park Samsun Hastanesi Menisküs Cerrahisi

Muayeneye gittiğim gün randevu saatti bana en uygun olan doktordu . Çağrı merkezi operatörünün isterseniz randevunuzu Murat Bölükbaşı'ndan vereyim demesi üzerine kendisiyle tanıştık . Rutin olarak birkaç sefer gittim ve ameliyat olmaya karar verdim. Tek kelime ile MÜKEMMEL

Konum: VM Medical Park Samsun Hastanesi

Op.de murat BOLUKBASI. Sizden Allah cc razi olsun.4 ay çektiğim izdiraptan beni kurtardiniz ..keşke daha önce sizi bulup size ameliyat olsaydım.kalca protezi çok zor dediler çok korkmuştum ama baktimki sizlerin elinde çok kolay ameliyat oldum..insallah yakında sagligina kavusacagim..yüzlerce dr.araştırdım iyiki size ameliyat omusum..saygılarımla..Harun bayraktar.giresun

Merhabalar Saygı değer Murat BÖLÜKBAŞ Hocam ve Arkadaş DOstlar ameliyat olalı iki gün oldu huzurlarınızda hem Murat Hocama akabinde ümit Hastanesi tüm çalışan personeline sonsuz teşekkür ediyorum. kalça protez ameliyatı olalı iki gün önce oldum ve çok memmun kaldım. çunku memmüniyetim emin ellerde olmamdan ve uzman kişiler tarafından yapılmasındandır. illk başta korkularım vardı acaba nasıl olcak nerde olcak kime gideyim diye düşünürken Hem Cevre hem İnternetten Araştırma sonucu Murat hocamı buldum tanıştım ameliyat olacağıımı söyledi iki gün sonra yürürsün dedi inanamadım ama gerçekten bir mücize gibi iki günde ayağa kaldırdı simdi yürüyorum. protezi hissetmiyorum hafif ağrılarım var oda ilac tedavisi ile geciyo. ama iki günde gercekten ayağa kalkmam hem yeniden doğmuş hem mucize gibi geliyor. Allah razı olsun hem kendisinden hem emegi gecenlerden ve tasvisiye konusuna gelince hiç düşünmeden güvenle emin ellerde ameliyat olacak arkadaş ve dostlara tavsiyeden çok benim gibi Murat Hocamın ellerinden bir mucize yaşamalarını benim gibi kendisinden memmun kalmalarını istiyorum... tekrar geçmiş olsun dilerim herkese Allah acil sifalar versin Yar ve Yarcımcımız olsun Saygılarımla POLAT Mustafa

Bir kisi ortopedi uzmani olmaliysa Dr.Murat Bolukbasi gibi olmasi yeterli.o isinde uzman her konuda yapamayacagi hicbir ameliyat yoktur.allah basarilarinin devamini getirsin.

C

KENDİSİ TÜRKİYE'NİN EN İYİ ORTOPEDİ UZMANIDIR.ONDAN DAHA İYİ PROTEZ AMELİYATI YAPAN GÖRMEDİM.REVİZYONLARDA BUNA DAHİL.OMUZ AMELİYATLARINI SÖYLEMİYORUM BİLE . KENDİSİNİ TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİM.

bana göre cesaretli mesleğinden taviz vermeyen tanıdığım en iyi ortobedi hekimidir