şa...n
On numara 5 yıldız süper bır doktor dırek hastaya tedavı odaklı ıyımser net konuşuyor basından sağma yapmıyor babamın kalça kırıgı amelıyatını yaptı başka bır hastaneye kontrole geldiğimde doktor fılm cektırıp baktı amelıyatı hangı doktır yaptı dedı kıskandım dedı çok güzel olmuş dedı1 yıl gectı ameliyatı n uzerınden herhangi bir sorun çıkmadı Allah razı olsun hocamdan keşke yakın olsa annemın dız ameliyat ınıda ona yaptırabılsem...
ah...
Murat bey annemin kalça kırığı ameliyatıni yaptı bayram günü saat geç demedi kendisi herkese tavsiye ederiz murat beyi
ha...n
Murat Hoca Sinop devlet hastanesinde annemin ameliyatını yaptı. Bacağı parçalı şekilde kırılmıştı. İstanbul'a evimize geri döndük, ve kontrol süreçlerine burdan devam ettik. Gittiğimiz 2 hastanede de, Ortopedi doktorları ameliyatı yapan doktoru sordu. Çok başarılı bir iş gerçekleştirdiğini söylediler. Ayrıca İstanbul dan aradığımda da çok rahat ulaştım ve destek aldım.Burdan tekrardan çok teşekkür ediyorum hocama.Allah razı olsun
ce...n
hasta ile iletişimi mükkemmel.mesleğinin gereklerini uygulayan bir doktor
Murat Boyraz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Boyraz, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Murat Boyraz adresi nerede?Murat Boyraz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Osmaniye Köyü Sinop
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Boyraz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Boyraz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Boyraz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Boyraz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Boyraz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Boyraz hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Murat Boyraz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.