Beck Depresyon Ölçeği
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çocuk ve Ergen Terapisi
İlişki Terapisi
s...
I reached him through my wife. I applied because of the impact of embracing new culture and norms. Our process went well. What I like most is his willingness to listen. I definitely recommend it.
Murat Bey'e sosyal medyadan ulaştım. Eşimin, ülkemize ve sosyal hayatımıza uyumuyla ilgili birtakım sorunlar yaşıyor olması ve bunun evliliğimize etkileri sebebiyle Murat Bey'e danıştık. Murat Bey, süreci, oldukça detaylı bir şekilde ön bilgileri benden alarak ardından eşimle yaptığı görüşmelerle itinayla yönetti.İlgiyle, içtenlikle dinlediğini ve bize en uygun şekilde yardımcı olmaya çalıştığını hissediyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim.
h...
Murat Bey'e arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. O zamanlar yeni bir danışacağım insan arıyordum. Cinsel kimlik tercihim sebebiyle bulunduğum çevrede zorbalık görüyordum. İlk seansta biraz temkinli yaklaşıp tam olarak derdimi anlatamadım mı acaba diye düşündüm, fakat Murat Bey psikolog danışan ilişkisi kurmayıp normal bir arkadaş gibi yaklaşınca kendimi rahat hissettim. Yaşadığım zorbalığı ve bende bıraktığı etkiyi anlattım. Murat Bey bunun normal bir durum olduğunu söyleyerek devam etti ve rahatlattı. Demek istediğim, Murat Bey ile konuşurken kendimi daha rahat hissediyorum. Murat Bey'in en sevdiğim özelliği benim yaşadığım çevredeki problemleri benim açımdan daha rahat kavrıyor ve daha sıcak bir şekilde yaklaşıyor. Bu durum resmiyet adı altında eğlenceli seanslar geçirmemize neden oluyor. Bu durumdan kaynaklı birçok arkadaşıma zaten tavsiye ettim.
Murat Can İnal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Can İnal, Psikoloji. Size Murat Can İnal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Draw A Person, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT), Sanat Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Murat Can İnal adresi nerede?Murat Can İnal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Can İnal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Can İnal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Can İnal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Can İnal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Murat Can İnal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Can İnal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Can İnal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Can İnal hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Murat Can İnal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Can İnal hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Can İnal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
İstanbul Aile İçi İletişim Sorunları
İstanbul Yaygın Anksiyete Bozukluğu