Ondokuz Mayıs Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nden mezun olmuştur.
Diş Hekimliği Uzmanlık Sınavı ile Gaziosmanpaşa Üniversitesi, Diş Hekimliği Fakültesi, Ortodonti Anabilim Dalı'nda 4 yıllık uzmanlık eğitimine başlamıştır.
"Gülümseme Estetiğinde Göz Önüne Alınan Unsurlar" konulu tez çalışması ile uzmanlık eğitimini tamamlamış ve "Ortodonti Uzmanı" ünvanı almıştır.
Özel Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği'nde hastalarına hizmet sunmaktadır.
Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Ortodonti Randevusu
Horlama Apareyi
Horlama Tedavisi
Invisalign Tedavisi
Özel Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler)
Kontrol Randevusu
Lingual Ortodonti
Myofonksiyonel Tedavi
Ortodontik Tedavi
Özel Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti)
Panoramik Röntgen
Sabit Ortodontik Tedavi
Çene Darlıkları Tedavisi
Özel Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
e....b
Ortodonti tedavisi için başvurdum. Plak tedavisi görüyorum. Sürecim henüz bitmedi. Tedavim güzel geçiyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında açıklamalarını yapıyor. Hastasını bilgilendiriyor. Memnunum kendisinden.
m....g
Kendim internetten araştırdım. Plak tedavisi için başvurdum. Tedavim güzel geçiyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Her konuda yardımcı oluyor. İlgili bir uzman. Herhangi bir sıkıntı yok. Sorularıma cevap alabiliyorum. Memnunum kendisinden.
f....ç
Doktor takviminden araştırıp buldum. Ortodonti tedavisi için gittim. Tel takıldı. Şu an tedavim çok iyi gidiyor. Dişlerimde gözle görülebilir fark var. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalarını yapıyor. İletişimi kuvvetli. Her konuda destek oluyor. Hastasına karşı davranışları çok iyi. Mesai dışında bile arayabiliyorum. Memnunum kendisinden.
ö....)
Tavsiye üzerine kızım için başvurduk. Diş teli takıldı. Şimdi için hiçbir problem yok. Her şey yolunda. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Murat Bey iyi bir uzman. Hastaya yaklaşımı iyi ve güven verici. Memnunuz kendisinden.
n....)
Kızımın dişlerindeki yamukluk nedeniyle başvurduk. Tel takıldı. Tedavinin sonlarına yaklaştık. Dişleri şu an çok iyi durumda. Murat Bey işinde tecrübeli. Çok ilgili ve alakalı bir uzman. Çocuklara yaklaşımı güzel. Hiçbir olumsuzluk yaşamadık. Kızım da kendisini sevdi.
o.....
Oğlum için ortodontik açıdan zor bir tedavi aşamamız vardı.doktorumuz murat bey sayesinde bu süreci cok iyi bir şekilde atlatıyoruz.tedavi sürecinde gerek ilgi alakası gerekse alanında oldukça başarılı bir ortodonti uzmanı.uzun soluklu bu dönemde sabrı,özverisi ve hekimliğini bu kadar özenle yaptığı için kendisine minnetarız.
i̇...d
1.5 senelik ortodonti tedavi sürecim oldukça güzel geçti. Murat bey tüm ayrıntıları benimle paylaşarak sürecin nasıl geçeceğini gösterdi. Oldukça hijyenik ve kaliteli bir hizmet aldım. Sorunsuz güvenebilirsiniz.
t....a
Ortodonti diş teli tedavisi görmekteyim tedavi sürecim devam etmekte ve güzel ilerlemekte.. tedavi sürecinde ; ilgili , anlayışlı ve güler yüzlü çalışanlarıyla kendinizi güvende hissedebileceğiniz başarılı bir klinik tavsiye ederim .
t.....
Bugün ortodonti tedavim sona erdi. Çok mutluyum. Dişlerim artık inci gibi ve bu sayede çekinmeden gülümseyebiliyorum. Dt.Murat Çelikdelen hocam ve ekibi sayesinde 1 yıl 7 ay gibi bir sürede tedavim tamamlandı. Murat Bey tedavinin her aşamasında titiz ve anlayışlıydı. Güzel bir tedavi süreciydi.
ha...a
Murat Hocamın enerjisi çok yüksek daha ilk randevuda kendisini ve kalitesini belli ediyor zaten. Böyle uzun sürecek bir serüvenlerde insanların aradığı kriter bazen bu da olabiliyor. 30 yaşına kadar ertelediğim diş çapraşıklığı sorunumu planlayıp bu sürece başlayacağım.
Murat Çelikdelen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Çelikdelen, Ortodonti. Size Murat Çelikdelen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortodonti Randevusu, Normal Randevu, Ortodontik Tedavi, Diş Teli Tedavisi, Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Çene Darlıkları Tedavisi, Lingual Ortodonti, Estetik Braketler, Kontrol Randevusu.
Murat Çelikdelen adresi nerede?Murat Çelikdelen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacımiktat, Özel Giresun Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Giresun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Çelikdelen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Çelikdelen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Çelikdelen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Çelikdelen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Murat Çelikdelen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Çelikdelen tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Çelikdelen hakkında ne düşünüyor?Toplam 44 hasta / danışan, Murat Çelikdelen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Çelikdelen hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Çelikdelen, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Murat Çelikdelen ile iletişime geçmenizi öneririz.