Kulak Burun Boğaz Randevusu
Kulak Burun Boğaz Randevusu
İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka
Medical Point İzmir Hastanesi
se...a
3 yaşındaki oğlum kreşe başladıktan sonra sürekli hastalanması ve dayanilmayacak şekilde kulak ağrısı çektiği için Dr. Beye başvurduk. Acil şekilde kulak tüpü takılması yoksa işitme kaybı yasanacagi , ameliyata girmisken de sonradan sıkıntı yaratması için geniz etinin alınmasınin uygun olacağı söylendi. Oğlum ameliyattan çıktıktan sonra kulak tüpü için girilen ameliyattan sadece geniz eti alındığı tüpe gerek duyulmadığı söylendi. Devamında oğlumun kulak ile ilgili bir problemi olmayacağı belirtildi. Ancak ameliyattan bir ay bile geçmeden oğlumu yine dayanılmaz kulak ağrisiyla gece yarısı acil acil gezdirdim. Çocuk doktorumuza goturdugumuzde gereksiz bir operasyon yapıldığı kulakla ilgili sıkıntının geçmediği antibiyotik ile tedavi edileceği belirtildi . Bizim esas sıkıntımız kulak ağrısı ve buna bağlı olarak mecburi antibiyotik kullanımı idi. Ama hiçbir şekilde derdimize derman bulamayıp üstüne birde gereksiz bir ameliyat yapılmış bulundu . Asla ve asla tavsiye etmiyorum.
2015 yılında tamamen estetik amaçlı doktor beye başvurdum nefesle ilgili bir problemim yoktu.. Burun kanatlarım sorunlu olmasına rağmen hiç dokunmamış sadece kemerimi almış ve burnumu kapatmış. Amacım estetik güzel bi burundu ama maalesef öyle olmadı.Estetik olduğumu söylediğimde bu estetikli hali mi deniyor:) O kadar olmadı yani ki aşırı aşırı bi burun değildi derim ince rahat bi deri. Çok az bi kemer vardı ve burun deliklerim ince uzundu. Sadece kemeri almış burun deliklerini ellememiş bile inanılır gibi değil.Risk alıp ameliyat masasına yattım ama sonuç hüsran. Bidaha ameliyat olsam revizyona giriyor..Ameliyattan sonra nefesimde sıkıntı olmadı neyse ki…Nefes alma problemleri veya Diğer konular için bişey diyemem ama estetik amaçlı olduğum için hiç memnun kalmadım.
b....y
Denge sorunuyla başvurdum kulağımda ağrı olduğunu belirttim.10 saniyelik bir muaneyle nöroloji uzmanına yöneltti .Normalde kronik sinüziti olan biriyim.Kulak enfeksiyonu geçirdim öncesinde ağrı ve dolğunluk hissi olduğunu söyledim.Işık tutup bizlik durum değil ama 1 aydır ağrı kaşıntı dengesel sorun yaşıyorum.Nörolojik emarlar v.s temiz çıktı .Şimdi tekrar başka bir doktora görüneceğim .
t ...y
2016 yılında ameliyat olmuştum. Genel anlamda ilgi göremedim tvssiyeetmiyorum. Burun kemiği ameliyatı olmuştum memnun kalmadım. Tekrar tekrar gidip muayne olmam gerekti... Tekrar kendisine ameliyat olmadım.
Otoskleroz rahatsızlığı ile Murat beye gittim ve ameliyat oldum çok başarılı bir ameliyat oldu. Detaylı açıklama yapmayan bir doktor ama kesinlikle işinin ehli tavsiye edilir
i.....
Kendisine minnettarım tek kelimeyle mükemmel bir dr kulaklarımda işitme kaybı ortakulakta çökme vardı işitmeyi sağlayan organlarım çekiç ve örs kemiklerim erimişti.yaptığı başarılı ameliyattan sonra sesli dünyama kavuştum.hala 6-7 yıl geçmesine rağmen bir problemim olmadı.çok iyiyim .rabbim ömrünü uzun kılsın sağlık sıhhat versin.mutluluk versin ona ve ailesine kendisine çok teşekkür ediyorum.çok memnun kaldım tavsiye ediyorum
Murat beye samimi güven duygusu hastasına yaklaşımından dolayı tercih ettim burun ameliyatım burun eğriliği et ve kemik birde küçük bir dokunuş yaptı burnumda çok doğal,ameliyat sonrası morarma acı olmadı çok konforlu geçti,çok memnunum herkese tavsiye ediyorum.
me....
16 Şubat 2018 tarihinde kendisinden muayene oldum.
Yaklaşık 10 senedir Griple başlayan ve 3 ay geçmeyen öksürük şikayetimden dolayı kendisine gittim. Kendisine bu süreç zarfında kullandığım ilaçları ve yeni çekilmiş bir sinüs tomografisini gösterdim. Sinüzitlerimin olmasına tamamen tesadüf senin öksürüğün tamamen göğüs hastalıkları ile ilgili, bir daha KBB sakın gitme dedi. Içime sinmedi, başka bir doktora gittim. Sinüzit ameliyatı olmamı söyledi ve hemen ameliyatı oldum ve yaklaşık 2 aydır devam eden öksürüğüm ameliyatla beraber anında kesildi.
Kendisinin teşhisini, bu kadar kesin konuşmasını beğenmedim.
ba...u
Murat Bey son derece güler yüzlü, saygılı bir doktordur. Ameliyat sonrasında morarma kesinlikle yaşamamış olmam gerçekten tskdire değerdir. Ancak burun ameliyatımda nefes alma problemime çözüm olmadığını belirtmek isterim. Ayrıca hokka gibi bir burun istememe rağmen, şekli ile ilgili isteğim dışında bir duruş ortaya çıkmıştır. Kontrol için gittiğimde biraz zaman geçmesi gerektiğini belirtmiştir. Fakat ameliyatımın üzerinden 1 yıl 2 ay geçmesine rağmen nefes alma ile ilgili olumlu bir gelişme gerçekleşmemiştir. Tekrar ufak bir operasyon yapabileceğini belirten olumlu yaklaşımı son derece kibar bir davranış olmasına rağmen, bıçak altına yatıp tekrar aynı kişinin nasıl bir ameliyat yapabileceği riskini göze alamamaktayım. Zaten iş yerinde , ameliyat olmamdan dolayı 10 günlük istirahat sürecinin yarattığı derin baskı ve zalim iş yaşamının 1 yıl bıraktığı etki üzerine, hemen de bir ameliyat olmam da mümkün olamayacak. 10 yıl boyunca doğru doktoru arayıp , ameliyat olup hem rahatsızlığıma çare bulamamak ve hem de görüntü olarak isteğim dışında bir sonuç almak beni son derece kötü etkilemiştir. Bu yüzden doktoru tavsiye edemeyeceğim.
oz...2
Murat hocama çok teşekkür ederek görüşlerimi paylaşmak istedim bunda üç dört yıl önce orta kulağımda yırtılma vardı akıntı vardı çok kötü koku oluyordu ameliyat olmaya karar verdim İstanbulda bir özel hastanede ameliyat oldum ameliyat tan sonra beni taburcu ettiler iyi oldun dediler bu arada memlekete döndük 2 gün sonra yine orta kulakta yine akıntı olmaya başladı bu durum beni iyice tedirgin etmeye başladı daha yeni Ameliyat olmuştum bir sene orta kulakta intaapla gezmeye başladım çok rahatsız oluyordum bir arkadaşım tavsiyesi üzerine Murat Cem hocamı tavsiye etti bunun üzerine İzmir'e gelmeye karar verdim Murat Cem hocama tanışmaya ve muyane olmaya geldim rendavu aldıktan sonra hoca beni muyane etti benim çok acil kulak ameliyatı olmam gerektiğini söyledi nedenini sordum daha ameliyat 1 yilonce olduğumu söyledim murat hocam söylediği orta kulakta intaaplanma var akıntı var eğer ameliyat olmasan kulak kemiklerin erir beyin felci olursun de tabiki çok korktum kulak ameliyatı oldum başarılı bir ameliyatla olduğunu söyledi beni o gün taburcu etti su an bir yıl oldu gayet çok iyim herhangi bir sıkıntı yok Allah murat Hoca'dan razı olsun gerçek söylüyorum yanlış anlaşılsın buyle murat cem hocaları Allah başımızdan eksik etmesin teşekkür hocam ellerine sağlık Allah sana uzun. Ömürler versin
Murat Cem Miman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Cem Miman, Kulak Burun Boğaz. Size Murat Cem Miman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Burun Boğaz Randevusu.
Murat Cem Miman adresi nerede?Murat Cem Miman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12 Karşıyaka
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Cem Miman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Cem Miman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Cem Miman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Cem Miman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Cem Miman hangi dilleri konuşuyor?Murat Cem Miman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Cem Miman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Cem Miman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Cem Miman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Cem Miman hakkında ne düşünüyor?Toplam 77 hasta / danışan, Murat Cem Miman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Cem Miman hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Cem Miman tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Urla Kulak Burun Boğaz Doktorları
Aliağa Kulak Burun Boğaz Doktorları
Samsun Kulak Burun Boğaz Doktorları
Narlıdere Kulak Burun Boğaz Doktorları
Daha fazla (11)Karşıyaka bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Karşıyaka bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları