Annemin meme ameliyatını yaptı doktorumuz , ilgisi alakası yönlendirmesi iyiydi çok memnun kaldık
e....k
08.03.2009 tarihinde acilden giriş yaptığım hastanede midemin delinmiş olduğunu 5 dk içinde teşhis edip apar topar ameliyata alıp hayatımı kurtarmıştır kendisi. Can borçlu olduğum güzel insan
fa...i
Ögrencilik yillarimda yapmis oldugu tedavi kadar, insanligi ile yillardir adini hatirladigim tek doktor. Tesekkurler Murat hocam.
mi...r
işinde gerçekten uzman bir doktor kendini mesleğine adayan yegane doktorlardan birisi.zor yada kolay farketmez hastasını iyileştirmek için çabalar.
mi...r
Benimle sonuna kadar ilgilenen murat oğluma sonsuz teşekkürümü borç bilirim.Şimdiye kadar hiç bir hastasından en ufak bir şikayet duymuşluğum yoktur.
mi...r
hastalarını iyi dinleyen anlamaya çalışan mükemmel bir cerrah bana uyguladığı tedaviyle bugün ağrısız bir hayat sürüyorum .Sağolsun varolsun.
Murat Çikot isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Çikot, Genel Cerrahi.
Murat Çikot adresi nerede?Murat Çikot şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Meşrutiyet Mah. Huzur Sok.No:5 Zonguldak
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Çikot isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Çikot online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Çikot isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Çikot bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Çikot ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Çikot hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Murat Çikot hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.