Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ek...t
Belimdeki fıtığın verdiği inanılmaz rahatsızlıktan bizzat ameliyatıma girerek yöneten ve derdime çare olan Sayın Prf. Dr Murat Çoşar beye sonsuz teşekkürler.
ha...a
57x47x27 mm boyutundaki menenjiom ameliyatımı başarı ile gerçekleştiren Sayın Prof. Dr. Murat COŞAR ve Dr. Öznur KARAASLAN'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki varsınız. Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Ne kadar minnet duysam azdır.
he...i
hayattaki tek oglumun beyin ve sinir cerrahi bölümünde ameliyatını bizzat yöneten SYN DOÇ MURAT ÇOŞAR A teşekkür ediyorum SAYGILARIMI İLETİYORUM.ALLAH RAZI OLSUN.
Murat Coşar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Coşar, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Murat Coşar adresi nerede?Murat Coşar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çanakkale Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Coşar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Coşar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Coşar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Coşar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Coşar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Coşar hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Murat Coşar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar