Yörük Mahallesi Avar Cad. No: 123, Manisa
Salihli Özel Can Hastanesi
tu...ö
Turgutlu da oturuyorum, acil durum sebebiyle gece 1 de salihli can hastanesine sevkedildim, 35. Haftada acil doğuma girdim. Ve şansıma o gece nöbetçi doktor murat bey di. Gerçekten Allah bin kere razı olsun, rahatlığı, enerjisi, verdiği güven asla unutamam. sezeryan oldum. doğum anında korkularımı unutturdu resmen. Bebeğim kuvezde kaldı erken doğum sebebi ile cok sukur 2 haftada sağlıkla teslim aldık salihli can hastanesinden. Ben gözüm kapalı tavsiye ediyorum, rabbim basimizdan eksik etmesin böylesine işini severek yapan doktorlarımızi...
s....g
Çok iyi bir doktor. 2 buçuk seneden sonra Murat Bey'in yaninda ilk aşılama ile hamile kaldım. Görüşleri ve deneyimleri ile hep yanımızda oldu.
t....m
Alaşehir böyle başarılı ilgili ve güleryüzlü bir doktora sahip olduğu için çok şanslı.gebelik takibimizi özenle sürdürdüğü için ve engin bilgileriyle bizleri aydınlattığı için sonsuz teşekkürler
İyiki varsınız
d....t
9 aylık hamilelik sürecimde bizi yalnız bırakmayan sevgili doktorumuz Murat Demirkan Güleryüzü, yaklaşımı, insana verdiği değer ile kendinizi ve bebeğinizi güvende hissediyorsunuz. Sayenizde harika bir doğum hikayemiz oldu Bu serüvende bize olan desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyoruz. İyi ki siz
Murat Bey'e arkadaşlarımın tavsiyesi ile ulaşmıştım.Benim gebelik takibimi yaptı.Bilgilendirme anlamında hiçbir sıkıntı yaşamadım.Doğumumu da Murat Bey gerçekleştirdi.İyileşme sürecim de beklediğim gibi oldu. Murat Bey soğukkanlı bir insan. Panik yaptırmıyor. Hiç iletişim kopukluğumuz da olmadı.Kendisini önerdiğim arkadaşlarım da oldu.
g.....
Murat hoca bir doktordan daha fazlası, ailemiz gibi.Hiç çekinmeden herşeyimi paylaştığım bir doktor.İlgisi çok güzel, yardımseverliği, güleryüzlülüğü çok güzel.Çocuğumun ikisinde de kendisi doğumumu gerçekleştirdi. Çok arkadaşlarımı yönlendirdim. Gebelik sürecimde gece 3'te ağrım olduğunda bile ulaşıyordum,yardımcı oluyordu ve hastaneye geliyordu.Oda seçimi konusunda bile yardımcı oldu, benimle çok ilgilendi.Buradan ayrılacağı için çok üzüldük. Akhisar için çok büyük bir kayıp.
Kendim de ebeyim. Gayet güleryüzlü, açıklayıcı, her sorduğumuz soruya cevap verebilen, hizmetinden çok memnun kaldığım bir doktor.Sezaryen ameliyatım da çok iyi geçti.Öncesinde sonrasında herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Kontrollerirmiz de gayet iyiydi.Çok memnundum.Kendim de sağlıkçı olmama rağmen gebelik sürecimde de hiçbir şeyi es geçmedi.Tek tek açıklayarak herşeyi anlattı. Gayet memnundum kendisinden.
Ben herkese tavsiye ediyorum kendisini.İlk kızımın doğumunda kendisiyle tanışmıştım 2.kızımın doğumunda da ondan başkasına güvenemiyorum. Ne zaman istesem her zaman ulaşabiliyorum.Benim bütün sorularıma cevap veriyor. Her zaman ilgi gösteriyor. Hem süreç içinde hem süreç dışında aynı şekilde ilgilendi. Doktor hasta ilişkisini güzel sağlıyor. Ailecek çok memnunuz kendisinden.
Murat Demirkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Demirkan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Murat Demirkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Murat Demirkan adresi nerede?Murat Demirkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yörük Mahallesi Avar Cad. No: 123 Manisa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Demirkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Demirkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Demirkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Demirkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Demirkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Demirkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Demirkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Demirkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Murat Demirkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Manisa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Manisa bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları