Ağız, diş ve çene cerrahisi alanındaki Ulusal ve uluslararası birçok kongre ve sempozyuma katılan Dr. Murat DİKİCİ. Akademik çalışmalarında özellikle cerrahi komplikasyonların yönetimi ve hasta memnuniyeti konularına odaklanarak, alanındaki bilgi birikimine katkı sağlamayı sürdürmektedir. Dr. Murat Dikici, Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı olarak, Türk Diş Hekimleri Birliği (TDB), Ağız ve Çene-Yüz Cerrahisi Birliği Derneği (AÇBİD) ve Türk Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Derneği (TOMCD) üyesidir.
Hâlen Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Ümitköy Özel Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği'nde (Mutlukent Mah. 1964. Sokak No:10/3, 06800 Ankara/Çankaya) görev yapmaktadır. Dr. Dikici, cerrahi tedavi süreçlerini bilimsel temellere dayandırarak modern sağlık standartlarına uygun bir şekilde yürütmekte ve etik değerlere bağlı kalarak hasta odaklı bir yaklaşım benimsemektedir. Dr. Dikici, hasta memnuniyetini üst düzeyde tutmayı hedefleyen modern teknikleri kliniğine entegre etmekte ve güncel gelişmeleri yakından takip ederek hizmet kalitesini sürekli geliştirmeyi amaçlamaktadır.
Apse Insizyonu Ve Drenajı
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Tümünü gösterHizmetler
Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Ümitköy Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Çene Eklemleri Tedavisi
Çene Implantasyonu
İmplant
Görüşler içerisinde ara
Artvinden diş ağrısı için Murat Hocama geldim ve başarılı bir operasyon geçirdim. Yapılan işlemden son derece memnun kaldım. Murat Hocam'ın ilgisi ve profesyonelliği sayesinde hem ağrılarımdan kurtuldum hem de rahat bir süreç geçirdim. Eline sağlık, çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ediyorum.
Murat Hocam iki 20 yaş dişi çekimi ve 1 adet implantımı inanılmaz hızlı ve ağrısız şekilde yaptı. Aynı anda hem 20 yaş hem implant işlemi planladık oldukça rahat ve hızlı bir operasyondu. Hocam çok pratik ve inanılmaz rahatlatıcı, güven verici bir hekim. Geçen hafta da tek bir 20 yaş dişimi çekmişti ağrı kesici bile kullanmadım çok hızlı iyileştim.
Verdiğiniz güven ile 20 yaş dişlerimden kurtardınız ve implant için cesaretlendirdiniz emeğinize sağlık.
Yıllardır korkup da doktora gitmedim 20'lik diş operasyonu diye etrafımda anlatılan korkunç hikayelerden sonra Murat hoca ile tanıştım. Tanıdıklarımı ve ailemi de kendisine yönlendirdim. Hepsi çok memnun kaldı Gerek yirmilik diş operasyonunda gerek implantta... Bence hem uzmanlığı hem insanlığı ve samimiyeti ile aranan, yolları gözlenen bir doktor. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Allah sayılarını arttırsın
Murat beye implant tedavisi için başvurdum. Korktuğum için uzın süredir ertelediğim bir tedaviydi. Ama o kadar kısa sürede bitirdiki hiçbirşey anlamadım bile. Ve işlem sırasında çekilmesi gereken bir yirmilik dişi de
çekivermiş:) Sanırım eli çok hafif olduğu için iyileşme süreci de çok hızlı oldu. Bir hafta sonra dikiş yerine baktığımda tamamen yara kapanmıştı. İşinin ehli ve çok tecrübeli bir doktor. Bir dişçi arıyorsanız eğer hiç düşünmeyin derim.
Ağrı ve sancı olmadan dişim çekildi. Ameliyat çok güzel geçti. Murat Dikici ve ekibi profesyonel bir iş çıkardı
Konumu sinire çok yakın ve ağrı yapan gömülü yirmilik dişimin çekimi için Murat Hocam ile yollarımız kesişti. Kendisinin hasta ilişkilerini ve uzmanlığını sosyal medyadan görüp İtalya’dan kalktım geldim. İlk muayenede tüm süreci detaylıca anlatarak endişelerimi giderdi. Zor olacağını düşündüğüm dişim, hocam tarafından 40 dakikada başarıyla çekildi. Operasyon sonrası kontrollerde de aynı titizlikle ilgilenildim. Sağlıkta güvenilir ve iletişimi güçlü bir doktora denk gelmek büyük şans.
Murat Hocaya saçıma mezoterapi yaptırmak için gittim ve çok memnun kaldım. Saçlarımda dökülmeler oluyordu. Daha önce de benzer tedaviler yaptırdım fakat kafamı uyuşturmadıkları için çok sancılı geçiyordu. Murat Hocanın eli çok hafif hem de uyuşturdugu için işlem çok başarılıydı. Her iğneden sonrada acıyor mu diye sorup öyle devam ediyor. Murat Hocaya daha çok seans gitmeyi düşünüyorum.Bir Hekim olarak her alanda var Murat Hoca :)
Murat Bey ve ekibine çok başarılı. Hayatımı değiştirdi resmen 3 yirmilik dişi ağrısız sancısız o kadar kolay çekti ki tüm korkularımı yendim. Gerçekten dişinizin çekildiğini anlamıyorsunuz bile. Hatta bazı hastaneler çekemeyiz bu dişler gömülü dediler ama Murat Bey harika bir şekilde ağrısız çekimleri yaptı. Murat Bey'e ve ekibine çok şey borçluyum iyiki varlar.
g...
Murat Hoca resmen hayatımı kolaylaştırdı. Aynı gün içinde hem yirmilik dişimi çekti hem de implantımı yaptı. Öyle düşündüğüm gibi korkutucu falan da değildi. İğneden korkan biri olarak en büyük endişem o kısmıydı ama eli o kadar hafif ki ne zaman yaptı, nasıl yaptı hiç anlamadım bile. Gerçekten tahmin ettiğimden çok daha rahattı. Eğer tek seferde bitsin, bir daha uğraşmayayım diyorsanız, Murat Hoca’yı gönül rahatlığıyla öneririm. Hem eli hafif hem de işini inanılmaz özenle yapıyor, kesinlikle gözünüz kapalı gelin diyorum. Gözünüzü kapatın ve Murat Hocaya teslim edin kendinizi o derece.
Murat hocam yaptığı işlemlerde çok başaralı olup işini severek yapan ilgili alakalı bir hoca.İlk defa gittiğim ve devamını getirebileceğim bir işletme,yaptırdığım işlem 4 tane 20lik diş çekimiydi elinin hafif olması ve işlem sırasında hiç bir şekilde acı hissetme vs. hissetmeyip çok güzel bir operasyon geçirdim. Korkarak gittiğim yerden mutlu bir şekilde dönmek beni çok mutlu etti bütün işlemlerden çok memnun kaldım herkesin murat hocama gitmesini tavsiye ediyorum.
Murat Dikici isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Dikici, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi. Size Murat Dikici tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Diş X-Ray, Lokal Anestezi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Apse Insizyonu Ve Drenajı, 20'lik Diş Çekimi, Kanal Tedavisi.
Murat Dikici adresi nerede?Murat Dikici şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mutlukent Mahallesi 1964 Sokak No:10 Daire: 1 Ümitköy Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Dikici isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Dikici online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Dikici isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Dikici, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Murat Dikici hangi dilleri konuşuyor?Murat Dikici ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Dikici isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Dikici tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Dikici hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Murat Dikici hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Dikici hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Dikici tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları