Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Robotik Cerrahi
Servikal Konizasyon
Sezeryan Doğum
Görüşler içerisinde ara
Murat bey ile anne olmak istediğim süreçte Haluk hocam sayesinde tanıştım bilgisi naifliği ile tek adresimiz iyi ki varsınız yolumuzu yolunuza denk getiren sayın Haluk hocam a da minnettarım henüz gebelik gerçekleşmedi fakat bu süreçte sizinle olmak bizi daha çok umutlu ve mutlu kıldı asistanları da Murat bey gibi bilgili ve insan her şeyden önce bayan olarak tedirginlik içinde olan muane sürecinde de kolaylık sağlayan güzel insanlar iyi ki varsınız saygılarımla
Acil olarak gittim hastabeye ve tüplerde enfeksyon olduğu tespit edildi beni kadindogum bölümüne yatırdılar murat hocam ile orda tanıştım hiç doğumum olmadığı için serum antibiyotik tedavisi ile çözümlemek istedi fakat cevap vermedi mecbur olarak sağ tupum çıkartıldı şuan gayet iyim ve Murat hocanın bilgisi herşeyi aciklayarak anlatmasi desteği öyle güven verdi ki bana Özel hastanede gibi hissetirdi beni ekosu hiç yok mutevazi hastanin piskolojik olarak da anlıyor ve bu şekilde yaklaşıyor iyiki siz vardiniz herşey için tesekurederim murat hocam kesinlikle güvenerek gidebilirsiniz.
on...i
Çok çalışıp didinen herkes, doktor olabilir, ama her doktor maalesef Murat hocam gibi olamaz. Murat hoca; insanlığı, mütevaziliği, hastasına verdiği güveni ve işinin haklını vermesiyle benim tanıdığım en iyi hekimlerden biri. 13 Mart 2013 tarihinde benden laporoskopik yöntemle miyom aldı. Onu tanımasaydım hayatta ameliyat olamazdım. Bizim için döktüğü her damla ter için çok çok minnettarız Murat hocam, şifa dağıtan elleriniz, güven veren mütevazi duruşunuzla, hastalarınızdan tutun da temizlik personeline kadar çok sevildiğinizi bilin hocam. Keşke pek çok doktor sizin gibi olsa!
Murat Ekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Ekin, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Murat Ekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Cinsel Terapi, Robotik Cerrahi.
Murat Ekin adresi nerede?Murat Ekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Ekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Ekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Ekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Ekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Ekin hangi dilleri konuşuyor?Murat Ekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Ekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Ekin bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Ekin ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Ekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Murat Ekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Ekin hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Ekin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
İstanbul bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları