mu...n
Merhaba, ben şubat ayında burnumdan dört operasyonu aynı anda gerçekleştirdim, burun eti, burun küçültme, burun simitresi ve burun kemer ameliyatı, ağrım, sızım olmadı, şimdi burnumun şeklide yerine oturdu. Dr. MURAT ENÖZ beyefendi, uzmanlığı, anlayışı, yakınlığı ve üstün karakter düzgünlüğüyle istediğim burun şekline kavuştum,oyiki size gelmişim, çok memnun kaldım, her kese tavsiye ederim. Saygılar
ce...n
Burun dolgusu daha önce yaptırmıştım çok memnun kaldım yakınlarıma da tavsiye ettim 1 yıl kalıyor derler bende 2 yıl kaldı herkese tavsiye ederim ameliyatsız süper burun yapıyor hoca ellerine sağlık.
af...
Murat beye bebeğim 2,5 aylıkken gittik. Kendisi bebeğime tip4 üst dudak bağı teşhisi koydu ve işlemi ertesi gün yaptırdık. Meme reddi yaşamak üzereyken gittiğim bir aşamada doktorumuzun yaptığı işlemle bebeğim kısa bir süre sonra tekrar kuvvetli bir şekilde emmeye başladı ve mama miktarını azaltmaya başladık bile. Bilgisi, güler yüzü ve açıklayıcı anlatımıyla çok iyi bir doktor. Anne sütüne verdiği önem gerçekten çok kıymetli. Emzirme sorunlarının altında yatan etkenlerden dil-dudak bağı işlemleri için Murat beyi tüm ebeveynlere büyük bir minnetle tavsiye ederim.
a....t
Çene alt tükrük bezi taşını çok pratik bir şekilde çıkardı. Etik bir doktor BAŞARILI. ELİNE SAĞLIK
ay...l
Uzun süredir burnumun şeklinden şikayetçiydim. Ameliyat olmak için de yeterli cesaretim yoktu burun dolgusu işlemi yaptırmaya karar verdim. Bu işlemi Murat Bey'e yaptırarak çok doğru karar verdiğimi anladım. Kendisi çok güler yüzlü, anlayışlı ve çok ilgili bir doktor. Ufak dokunuşlarla çok büyük farklar yarattı. Düşünen herkese tavsiye ediyorum
na...r
Babamın baş dönmeleri vardı mide bulantıları ile birlikte. Vertigo dedi bütün götürdüğümüz doktorlar. Murat Bey'in sayesinde babamızın hastalıklarını araştırdık.
ya...ş
Yıllardır korkup ertelediğim burun ameliyatını Murat Hoca sayesinde olabildim. Ameliyat öncesi ve sonrası ilgisi , hastasına verdiği güven , tüm süreç hakkında detaylı bilgilendirmesi ,heran ulaşılabilir olması benim için çok önemliydi. Ameliyat sonrasında morluk , şişlik , ödem ,ağrı hiçbirini yaşamadım çok rahat bi süreç geçirdim. Artık hem nefes alabiliyorum hemde hayallerimdekinden bile güzel bir burna sahip oldum. Bugüne kadar tanıdığım en iyi doktor.Burun ameliyatı olacakların gitmesi gereken tek adres Murat Hoca. Çok teşekkür ederim.
tu...
İyi ki sizi tanıyabildim murat hocam. İyi ki varsınız. Tam istediğim ve hayal ettiğim buruna sahip oldum sayesinizde her ayrıntısıyla ayrı ayrı ilgilendiniz sürecin. Size burdan da teşekkürlerimi iletmek istedim.
hs...t
Bugüne kadar denk geldiğim en iyi doktor. Ameliyat vs olaylarından en çok korkan ve canı bu kadar tatlı olan ben bile ameliyata güle oynaya girdim. Hastasına olan ilgisi, ona sağladığı güven ve rahatlık o kadar değerli ki.. Kendinden çok emin, inanılmaz yetenekli, çok pozitif ve tüm süreç bittiğinde sonuç sizin hayal ettiğinizden bile çok daha iyisi oluyor. Burun estetiği oldum ve beyaz tenli olmama rağmen yüzümde ufacık bir morluk dahi oluşmadı. Ameliyat sonrası hiç ağrı çekmedim (ki bu benim gibi tırnağı kırılsa yara bandı takan biri için normalde imkansızdır). Ağrı kesici bile kullanmadım. Burnum da o kadar harika oldu ki kendim kalemle çizsem bu kadar güzel bir burun tasarlayamazdım.. Ayrıca ne zaman aklıma bir şey takılsa Murat Bey’e hemen ulaşabildim, cevap alabildim. Gerçekten Murat Bey’in başarısı ve iyi özellikleri anlatmakla bitmez. Özetle bence mükemmel bir doktor, mükemmel bir insan. Ondan başkasına asla güvenip de kendimi emanet edemezdim. Yolum kendisiyle kesiştiği için çok şanslıyım.
h....k
Uzun süredir nefes alma problemim ve burun kemerim vardı. Murat hocanın ismini istanbul da tanımayan yok ve tavsiye üzerine aynı zaman da araştırmalarım sonucu rinoplasti ameliyatımı Murat hocanın yapmasına karar verdim. Sonuçta bu ameliyat bir kere yapılmalı ve çok iyi bir doktorun yapması gerekiyordu .Yakın çevremde burun ameliyatı olan tanıdıklarımın yüzü davul gibi şişmişti. Benimde böyle olacağını zannediyordum fakat
şişliğim yok denilecek kadar azdı ve açıkçası minimum ağrılı bir süreç geçirdim bunun için Murat hocaya minnettarım. İstediğim gibi bir sonuç yakaladık şu an çok daha rahat nefes alabiliyorum aynı zamanda burnumun şeklinden oldukça memnunum. Kendisi ameliyat öncesi ve sonrası çok ilgiliydi. İşinin hakkını veren nadir doktorlardan biri aynı zamanda kibar, tatlı dilli ve insanlara yaklaşımıyla takdiri hak eden bir insan. Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum ve herkese şiddetle tavsiye ediyorum.
Murat Enöz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Enöz, Kulak Burun Boğaz.
Murat Enöz adresi nerede?Murat Enöz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İncirli Caddesi, No:41, Kat:4, Dilek Pastanesi Üstü, Bakırköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Enöz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Enöz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Enöz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Enöz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Enöz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Enöz hakkında ne düşünüyor?Toplam 49 hasta / danışan, Murat Enöz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları