Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Geçirmiş olduğum covid rahatsızlığı sonrası esimle birlikte kontrol amaçlı gittiğim dr.Murat Erdal Ozantürk yaklaşımıyla, guleryuzuyle, ilgisiyle , tecrübesi ve mükemmel hasta iletişimi ile tüm tetkiklerimi ve kontrollerimi yaparak covid sonrası etkilerin tam ve kalıcı olarak iyileşmesini sağladı.ustelik o sırada covid pozitif oldugunu bilmedigimiz esime de yüzündeki maskeyle rağmen sadece gözlerini gördüğü halde suphelenerek size de tektik yapılmasını isteyelim diyerek yönlendirdi ve sonuç pozitifti.isini cok severek yaptigi iyileşme sürecinde tüm sorularımıza anlayış ve sabırla cevap verdiği için kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.Hic şüphesiz izmir de tereddüt etmeden gidebileceğiniz hic tereddütsüz tavsiye edebileceginiz ve aklınızda en ufak bir soru işareti bırakmayacak doktor arıyorsanız Murat Erdal Ozanturk sizin icin kesinlikle "doktor dogru"dur."doktoruna denk gelmek"deyiminin tam karşılığı kendisidir...saygılarımla...

Konum: başka bir yer Diğer

Tecrübe ve bilgisi her halinden belli olan , görüp görebileceğiniz en iyi en güler yüzlü doktorlardan biri olabilir kendisi .Derin bir analiz yapabilen , oldukça ilgili , ayrıntılarıyla sorunu dinleyip tedavi sürecini çok iyi yöneten bir doktor Murat Bey . Yapılabilecek tüm tahlillerimi yaptırmamı istedi ve sonuç olarak doğru tedavi (ilaç) yöntemiyle geçmeyen öksürüğümden kurtuldum sayesinde . İnanılmaz naif kibar ve işine saygı duyup severek yaptığı her halinden belli olan bir hekim .
Kontrole gittiğimde tedavimin olumlu yanıt vermesiyle benimle birlikte sevinmesi oldukça iyi hissettirdi .
Sizin gibi insanlar iyi ki var

Ş
Konum: başka bir yer Annemi Gögüs bölümüne yatırma

Geçici görevle biga devlet Hastanesinde gorev yaparken bende annemi kendisine muayene ettirdim.Erdal Bey hastayaguven veren konuşması icten ve samimi olmasi ile hastanin guvenini kazaniyor Sizin hastalığını za elinden gelenin fazlası ile yardımcı olmaya çalışıyor Ben de Erdal Bey gibi bir doktorla ilk defa karşılaştım turkiyenin boyle doktorlara ihtiyacı var Aldığı maaşı fazlasi ile hakediyor Kendisinden Allah razı olsun Annemin yaptigi dualar yeter ona

Samimi davranışı içten gülümsemesi ve bilgisiyle saygı ile önünde egilesi hatta özel korumaya alınması gereken cok kıymetli bir doktor. Mesai saati diye bir kavramı yok sizin derdinize sizden cok üzülüp sizden cok care arayan ve bunun için ortalığı ayağa kaldıran açlığını ve yorgunluğunu unutup 4 te ayrilmasi gereken hastaneden 22.30 da güzel sonucu alip gönül rahatlığıyla evine gidebilen bir doktor daha var midir bilmem ben ilk kez karşılaştım. Yapmış olduğu tedaviyle akcigerimdeki lekeden tamamen kısa sürede kurtuldum Allah razı olsun. Değerini bilelim lütfen çok az kaldi böyle güzel insanlardan

Profili düzenle veya yönet