Ambulatuvar Kardiyak Izleme
Kalp Pili Takılması
Koroner Anjiyogram
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
ac...
Annemin 14 Eylül tarihinde anjiyo işlemini ve stentini başarı ile gerçekleren Syn dr Murat beye sonsuz minnettarım iyiki var
Biz Murat Bey'den memnunuz.Daha önce bir hastası Murat Bey'in iyi olduğunu söylediği için tercih etmiştik. Devlet hastanesine gittiğimizde anjiyo demişlerdi.Murat Bey kalp rahatsızlığından dolayı anjiyo yaptı. Bir sıkıntı yaşamadık.Birçok hastaya tavsiye ettik.Yeterli olarak bilgi verdi,ilgilendi. Sağolsun biz çok memnunduk.
y.....
Bir başkasının yönlendirmesiyle Bartın'dan geldim Murat Bey'e.Bende ritim bozukluğu vardı. Muayene ettikten sonra anjiyoya karar verdi.Anjiyo sonrası bir sıkıntı yaşamadım.Daha öncede anjiyo olmuştum ama ritim bozukluğu tesadüf olmuştu. Şimdi Murat Bey'in verdiği ilaçları kullanıyorum.Bir sıkıntımız yok,gayet iyim. Hasta yaklaşımı da hoşuma gitti.Şu an iletişimdeyiz.Tekrar kontrolle gideceğiz.Ben de tavsiye üzerine geldim,tavsiye ederim kendisini.
v.....
Aniden rahatsızlanmıştım.Murat Bey'i önerdiler.Ben anjiyo oldum.Operasyon iyi geçti. İlgisinden çok memnun kaldım. Çok güzel davrandı.Çok güzel ilgilendi.Yeterli olarak bilgilendirdi bizi.Çoğu arkadaşıma Murat Bey'i tavsiye ettim.
hü...̇
murat hocam ın ilgi ve alakası için çok teşekkür ediyorum kendilerine hastalarına karşı ilgili sıcak, samimi davranışlarından dolayı sonsuz şükranlarımı sunarım allah razı olsun.
ce...z
helal olsun adam gibi adam gözlerine bakıyor insanın degerli bir hekim gercekten
Murat Erden isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Erden, Kardiyoloji. Size Murat Erden tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Eko(Ekokardiyografi), Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Holter Izlemi, Koroner Anjiyogram, Anjiyoplasti, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Efor Treadmil Testi, Kalp Pili Takılması.
Murat Erden adresi nerede?Murat Erden şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Üniversite Mahallesi Şehit Ateşe Reşat Bulvarı No:7 Karabük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Erden isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Erden online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Erden hangi dilleri konuşuyor?Murat Erden ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Erden isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Erden bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Erden ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Erden hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Murat Erden hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Erden hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Erden tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Karabük Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Karabük Koroner Arter Hastalığı
Karabük Miyokard Enfarktüsü (Kalp Krizi)
Karabük Derin Ven Trombozu (DVT)
Karabük Kronik Venöz Yetmezliği
Karabük Kalp Kapağı Problemleri
Karabük Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Karabük Aort Kapağı Hastalıkları
Karabük bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Karabük bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Karabük bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Karabük bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Karabük bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Karabük bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kardiyologlar