Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunuyum.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Göz Hastalıkları ABD’nda ihtisas yaptım.

European Society of Cataract and Refractive Surgeons (ESCRS) ve Türk Oftalmoloji Derneği /TOD) üyesiyim.

2003-2006 yılları arasında Dünya Göz Hastanesi'nde LASİK yönteminin mucidi Ioannis Pallicaris ile birlikte lazer biriminde aktif çalıştım.

Katarakt cerrahisi ve refraktif cerrahi (multifokal-trifokal göz içi lens cerrahisi, excimer lazer, prk, femtolasik) bilhassa uzmanlaştığım alanlardır.

Özellikle katarakt, göz içi lensi ve lazer ameliyatları konularında üstün deneyim sahibiyim (30.000'i aşkın katarakt, 20.000'i aşkın lazer operasyonu).

Ayrıca fakik arka kamara göz içi lensleri (ICL), keratokonus cerrahi tedavileri(kornea çapraz bağ tedavisi(CXL), kornea içi halka (ICR)) ve kornea nakli (keratoplasti) ilgi alanıma girmektedir. Kapak estetiği ve şaşılık ameliyatları ile de ilgileniyorum.

İngilizce biliyorum, evli ve iki çocuk babasıyım.

Özellikle uğraştığım işler :)

Katarakt Cerrahisi (fako ve lazer)
Refraktif Cerrahi (gözlük ameliyatları)
LAZER (FemtoLasik, Lasek, PRK)

Park Yaşam Ofisleri, Mavişehir No: 32/B Kat:2 Daire:215, Karşıyaka, İzmir

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Excimer Lazer

Excimer Lazer

Katarakt Ameliyatı

Refraktif Cerrahi

Konum: OP. DR. MURAT FECE GÖZ HASTALIKLARI UZMANI Excimer Lazer

21.12.2020 tarihinde miyop astigmat lasik ameliyatı oldum, bugün tam bir hafta oldu, inanılmaz net görüyorum şuanda Murat bey'in hastaya yaklaşımı, ilgilenmesi, açıklama yapması, ameliyat sonrası ilgilenmesi çok iyi.
Kendisine çok teşekkür ederim

Konum: OP. DR. MURAT FECE GÖZ HASTALIKLARI UZMANI Diğer

Murat bey ile tanışmamız 25 yıl öncesine dayanıyor. Ben 3 aylık bir bebekken katarakt ameliyatımı yapan şahane doktordur kendileri.Kendisinden çok memnunum ve gözlerimi içim rahat bi şekilde emanet edebileceğim tek doktor.Mesleki hayatında ki başarısının yanında ilgili, nazik ve bir o kadar da ilgilidir.Artık gözlüklerimden kurtulmak istiyorum ve gözlerim yine Murat beye emanet .

Konum: OP. DR. MURAT FECE GÖZ HASTALIKLARI UZMANI muayene ve operasyon

40 lı yaşlarımda yaKını görmekte zorlanmaya başladım. mesleğimi düşününce bu son derece normaldi ve okurken yakın gözlüğü kullanarak yaşayabiliyordum.
ancak, 50 li yaşlarımın başında katarakt sorunu hem de iki gözümde olması başedilir bir şey değildi. sis perdesinin ardından dünyaya bakmak hayat kalitemi son derece düşürmüşken uzmanlığını öteden beri duyduğumuz Murat Fece imdadıma yetişti. gerek operasyon öncesi, gerek se sonrasında tabiri caizse uzmanlığının hakkını verdi. çok başarılı iki operasyon sonrası her iKi gözümle pırıl pırıl görüyorum.
Sayın Fece'ye ve ekibine teşekkür ederim.
erden nadi ünler

Kendisinden son derece memnunuz, hekimliğinden de, insanlığından da. Annem için gitmiştik kendisine, katarakt ameliyatını gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrasında bizlerle çok ilgilendi. Hatta annem ameliyatlı gözünü bir yere çarpmıştı, hemen ikinci bir müdahaleyi yapıp hasarı düzeltti. Arkadaşlarımdan duymuştum adını, memnun kaldıklarını söylemişlerdi. Biz de o şekilde gittik ve oldukça memnunuz.

Murat Bey'den çok memnunum ve herkese de söylüyorum, anlatıyorum kendisini. Katarakt ameliyatı oldum kendisinde. Eski kurumundan beri ona gidiyorum ve bildiğim, güvendiğim bir hekim olduğu için tercih ettim. Her gittiğimde ve her kontrolde çok ilgilendi. Onun haricinde herhangi bir sorunumda da arayıp destek alabiliyorum.

Y

Kendisi çok iyi bir doktor, sayesinde sağlığıma kavuştum ve herkese de tavsiye ederim. Kornea nakli yapıldı ve başarılı bir operasyondu. Tamamen tesadüfen Murat Bey'e gittim, rahatsızlığım hakkında beni tam anlamıyla aydınlattı ve ameliyat olmaya karar verdim.

Ben, eşim, kardeşim ve bir yakınım da olmak üzere hepimiz kendisine ameliyat olduk. Son derece memnunuz, gerek hekimliği, gerek insani yönünden. Hepimiz katarakt ameliyatı olduk. Eski kurumundayken arkadaşımın vasıtası ile tanımıştım kendisini. Ameliyat öncesinde ve sonrasında oldukça ilgiliydi ve iletişiminden de memnun kaldık.

C

Lazer ameliyatı oldum Murat Bey'e, inanılmaz güzel bir sonuç aldım kendisinden. Miyop ve astigmat görme bozukluğu nedeniyle gitmiştim. Yıllar önce yaptırmadığıma pişman oldum. Ameliyat sonrasında da sık sık aradılar ve ilgilendiler. Başka bir doktorun yönlendirmesi ile gitmiştim. Ben de bir çok kişiyi yönlendirdim.

Bilgisi ve insani yönü çok yüksek, karakterli bir doktor kendisi. Herkese de gözüm kapalı tavsiye ederim kendisini. Daha önce annem ve babam da kendisine ameliyat olmuşlardı katarakt için. Hatta normal bir katarakt değildi, özel bir durumları vardı ama başarılı bir operasyon gerçekleştirdiler. Hem bilgisi, donanımı, hem de insani yönü çok yüksek. Oldukça memnunuz kendisinden.

Murat Bey ile başarılı bir ameliyat geçirdim. 15 yıl boyunca hipermetrop ve astigmat nedeniyle gözlük kullanıyordum. Bebeklerim olduktan sonra onların peşinde koşarken çok gözlük kırmıştım. Hem işimde, hem çocuklarımla ilgilenirken sorun yaratmaya başlamıştı. Güçlü bir referans ile Murat Bey'e gittim ve muayene sonrasında ameliyata karar verdim. Ben klasik yöntemle ameliyat oldum ve başarılı bir operasyon gerçirdim. Ameliyat sonrasında hiçbir ağrım olmadı ve 3. gün net görmeye başladım. Asistanı da sonrasında sürekli aradı, durumumu sordu, kontrol ettiler. 3-4 ay oldu ve çok rahatım şimdi. Birkaç arkadaşıma da tavsiye ettim kendisini.