Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
be...n
En güçlü ordunun sesi ve yüreği olan Bursa dan doğan güneşimiz büyük başkan sen çok yaşa varol
Dr. Hakan ÖZMEN 42.03.001 1 Nolu Seyran A.H
KONYA / AKŞEHİR
is...ş
Telefon numarası doğrulandı
Doktor bey her defasında aynı şekilde ilgisiz davranıyor artık yeter diyorum yorum yapmıyorum değerlendirmem yeter sanırım en kısa sürede değiştiricem
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Murat Girginer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Girginer, Aile Hekimliği.
Murat Girginer adresi nerede?Murat Girginer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldırım Mahallesi Sivas
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Girginer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Girginer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Girginer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Girginer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Girginer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Girginer hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Murat Girginer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar