al...k
13.02.2023 Tarihinde çok saygı değer Sayın Murat Hocama Anjiyo yaptırdım iki damarım %80 tıkalıydı Bana iki adet stent taktı Benimle sürecin başından beri çok iyi ilgi ve alaka gösterip kendine çok Saygı duyuyorum güler yüz samimi davranışları için hem kendisine hem ekibine birden sevgi ve sargılarımı iletiyorum iyki varsın Hocam
bu...r
8 ağustos tarihinde hocam bana stent taktı.ilk karşılama operasyon ve sonrası inanılmaz güven verdi.müthiş bir insan allah murat hocayı ve onun gibilerini ülkemizden eksik etmesin.herşey için çok teşekkürler hocam Bülent Doğan
ha...u
Prof. Dr. Murat Gulbaran hastasina yaklasik 35-40 dak. gibi bir zaman ayirarak muayene eden nadir hekimlerden biri. Guleryuzlu, kibar tavri bile insani iyi hissettimeye yetiyor. Kesinlikle tavsiye ederim.
gu...y
hayatımda güvendiğim ilk ve son kalp doktorumdur. 95ten beri onu dualarımdan hiç eksik etmedim.yaşadıkçada unutmıyacağım.f.gülay karabay.
Murat Gülbaran isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Gülbaran, Kardiyoloji.
Murat Gülbaran adresi nerede?Murat Gülbaran şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Abide-İ Hürriyet Cad. No: 166 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Gülbaran isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Gülbaran online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Gülbaran isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Gülbaran bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Gülbaran ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Gülbaran hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Murat Gülbaran hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.