Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Ekinoks Rezidans E1 Blok B Kapısı Kat 3 No: 21, Beylikdüzü, İstanbul
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Ameliyatsız Boyun Fıtığı Tedavisi
Bel Fıtığı Ameliyatı
Tümünü gösterHizmetler
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Ekinoks Rezidans E1 Blok B Kapısı Kat 3 No: 21, İstanbul
Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tam Kapalı Bel Fıtığı Ameliyatı
X-Ray
Op. Dr. Murat Günal Muayenehanesi
Murat Bey'e gitmeden önce bacağım kendi bacağım gibi değil şuan güzel yürüyebiliyorum tedavim devam ediyor.Benim doktorumun tavsiyesi üzerine gittim ama memnunum güzel tedavi uyguluyor ona gitmeden önce bacağımı kullanamıyordum şuan rahatlıkla yürüyorum.Her yönden memnunum hem güzel davranması hem bilgilendirmesi iyi hem açıklamaları sorularıma cevap vermesi güzeldi.
f.....
Murat Bey bel fıtığı şikâyetimden dolayı iğne tedavisi uyguladı. Tedaviden sonra şikayetlerim geriledi şu anda rahatım. Murat Bey mükemmel bir insan Süreç içerisinde her zaman bilgilendirmelerde bulundu. İstediğim zaman kendisine ulaşabiliyorum. Kendisinden aldığım hizmetten memnun kaldım.
ra...
Murat bey ilgili ve alanında uzman bir doktor olarak uyguladığı tedavi ile sakrum kemiğimdeki ağrıya müdahale etti ve bu tedavi bana çok iyi geldi. Teşekkürler :)
Boyun fıtığı ve ağrılarımdan dolayı omuz ağrısı şikayetiyle Murat Hoca'ma gittim. Araştırarak aynı zamanda referansla ulaştım kendisine. İğnelerden yaptı ağrılar yüzde 90 azaldı tedavisinden çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
Murat Bey'le 2018 yılında tanıştım. O zamanlar bel fıtığım patlamıştı yeni tüp mide ameliyatı olmuştum ve çok acil belimden de ameliyat olmam gerekiyordu fakat iznim çıkmadı. Tesadüfen kendisine muayene oldum. İğne tedavisi uyguladı. 2 hafta üst üste iğne yaptı inanılmaz rahatladım, sıkıntılarım gitti. Nisan ayında boyun fıtığımdan dolayı sıkıntılarım vardı. Sol kolum uyuşuyor elime aldığım her şey düşüyordu. Yine iğne tedavisi yaptı onda da çok rahatladım. Haziran ayında belime sinyal verdi 1 tur daha iğne tedavisi oldum çok şükür şimdi rahatım. Tanıdığım herkese Murat Bey'i tavsiye edip numarasını veriyorum ya da sosyal medya hesabını paylaşıyorum. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
Bel ağrısı ve bel fıtığı şikayeti için görüştüm Murat Bey'le. İlk önce devlet hastanesinde muayene oldum orada yardımcı olmuştu sonrasında 2-3 yıl sonra tekrar rahatsızlandım hastanede rastladım araştırdım kendisini. Bel fıtığına spinal enjeksiyon uyguladı ve bel fıtığı ortadan tamamen kalkmışçasına hayatıma devam ettim aynı gün içinde.
se...
Murat hocam dan ALLAH razı olsun 14.09.2017 de bana lomber vertebra kırığı ameliyatı yaptı arnavutköy devlet hastanesinde elleri dert görmesin kendimi her zaman borçlu olduğu mu bilmesini isterim
zü...e
Allah doktorumdan razi olsun mesleginde cok basarili Allah onun gibi iyi insanlari basimizdan eksik etmesin bilgisi tecrubesi 1 numara herkese tavsiye ederim
m....1
Ben böyle güzel bir doktor görmedim. Allah razı olsun .meslegini severek yapan ve bunu hastalarına her daim gulumseyen yuzuyle yansıtan ,esprili harika bir doktor.işinde de çok iyi .....
şe...ş
murat günal dıyorum başka birşey demiyorum meslegınde çok başarılı insanlıgı güler yüzlülügü , birkere hastalarıyla konuşuyo ya daha ne isterim kasıntı suratsız biri asla degil Allah razı olsun hocamdan 3hafta önce ameliyat oldum şuan çok iyiyim inşallah hep iyi olucam sözüm var Doktoruma su böregi yapıcam ...Bel agrıları çekenler hiç beklemeyin ,murat günal gerçekten iyi bir hekim.
Murat Günal isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Günal, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Murat Günal tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı, X-Ray.
Murat Günal adresi nerede?Murat Günal şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Büyükşehir Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Ekinoks Rezidans E1 Blok B Kapısı Kat 3 No: 21 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Günal isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Günal online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Günal isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Günal, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Günal hangi dilleri konuşuyor?Murat Günal ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Günal isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Günal bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Günal ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Günal hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Murat Günal hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Günal hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Günal tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları