Dr. Murat Gürger Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi- Ortopedi ve Travmatoloji Ana Bilm Dalı'nda hizmet vermektedir.

Fırat Üniversitesi Hastanesi
Üniversite, Elazığ

Nakit

I
Konum: Fırat Üniversitesi Hastanesi

10 sene önce yaşamış olduğum trafik kazasından sonra sol kaval kemiğimde 4 cm kısalık oluşmuştu ve ayağımı diğer ayağımla eşitlemek için araştırmalarım sonucu Murat hocamla tanıştım kendisi tedavi sürecinin ilk gününden son gününe kadar ilgili davrandı hastahaneye il dışından gelip gittiğim için uzak olmama rağmen hiç sorumu cevapsız bırakmadı ve 6 ay gibi bir zamanda ayağım eşitlendi.

Konum: Elazığ Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Randevu

murat hocam çok saygıdeğer bir hekimdir benim parçlı kırıklı bacak ameliyatımı gerçekleştirdi tekrar burdanda teşekkür etmek istedim

Murat Bey'den çok memnundum. Sağ omuz kas yırtılmasından dolayı ameliyatımı gerçekleştirdi. Ameliyatımdan sonra kısmen iyileştim sürecim devam ediyor. Ağrılarım devam ediyor ama kendisi düzeleceğini ve böyle bir süreç olduğunu söyledi. Murat Bey çok naif, güzel bir insan.

Murat Bey 2-3 ay öncesinde 2 kalçamdan da kalça protezi ameliyatımı gerçekleştirdi şu anda iyiyim. Ameliyat olmak isteyen ve doktor arayışında olan herkese kendisini tavsiye ederim. Murat Bey'le tavsiye üzerine tanıştım. Kendisi çok iyi bir cerrah. Tunceli'de yaşıyorum ameliyat olmak için İstanbul'a gidecektim kendisiyle tanıştım konuştuk beni ika etti. 2 ay arayla 2 ameliyatımı da gerçekleştirdi. şu anda iyiyim, yürüyorum, hızlı bir şekilde toparlıyorum.

Murat Hocam Elazığ için büyük bir şans. Kendisi sağ olsun ameliyatımı risk alarak yaptı çok başarılı geçti. Motosikletle trafik kazası yapmıştım sol bacağımda bağlarım, tendonlarım kopmuştu bayağı kötü durumdaydı şu anda rahat yürüyebiliyorsam kendisi sayesindedir. Murat Hocam gibi başarılı doktorlar umarım Türkiye'de artar.

Murat Bey'den memnunum. Bacağımda parçalı kırık vardı 3-3 buçuk cm'lik kısalık vardı kendisi ameliyatımı gerçekleştirdi. Gayet başarılı bir ameliyattı ve iyi bir ameliyat süreci geçirdim. Ben son derece memnunum.

Z

Murat Bey oldukça iyi bir doktor. Kendisi menüsküs ameliyatımı gerçekleştirdi herhangi bir şikayetim yok. Ameliyat öncesinde ve sonrasında bilgilendirdi. Murat Bey yakın ilgili ve alanında Elazığ'da iyi olanlardan birisi. Kendisinden aldığım hizmetten memnunum.

sema eroglu bacagımda parcalı kırık vardı Murat hocam cok guzel bır amelıyat yaptı tesekurler hocam.Amerıkada gelmenızı dort gozle beklıyorum.doktorumdan baskasına guvenemıyorum artık yere basmak ıstıyor ve doktorumu beklıyorum.sızın gıbı anlayıslı guleryuzlu doktorlar her bolume lazım.TESEKKURLER HOCAM