r.....
Birbuçuk ay boyunca sürekli krup olan 2 yasındaki oglumu götürdüm. Her gecemiz acillerde geçiyordu. Yaklasık 6 ay gecti hocamıza muayeneye gittikten sonra ve 6 aydır bir daha o problemi yaşamadık. Sonsuz teşekkürler, saygılar...
ok...r
Hocamiz sayesinde her ay bebegimizin ateşlenmesin den kurtulduk muthis bilgili ve tecrubeli dir sagolun hocam
fi...u
Cok basarili bebegim icin en dogru secim oldugunu dusunuyorum.esiminde doktor olmasi nedeniyle sektor hakkinda oldukca bilgili oldugumu dusunuyorum.alaninda cok donanimli ve tecrubeli .istedigim her an ulasabilecegim sonuna kadar arkamizda olan murat hocama sonsuz tessekkurlerimi iletiyorum.dogru secim hayat kurtarir.
ay...u
süper bir çocuk doktoru bence en iyisi
yu...l
çok iyi doktordur. İşinin ehlidir, hasta ve yakınlarına karşı çok anlayışlıdır. İşini en eyi şeilde yapar.Bilgili beceriklidir. Çocuk büyüten herkes mutlaka çocuğuna muayene ettirsin. Tepeden tırnağa çocuğu muayene eder.Bilgisine görüşüne güvenilir, herkese tavsiye edilir.
de...z
doktorumuz süper bir doktordur.güler yüzlü anlayışlı we hastayı motiwe edip çocuklarımızla ilgileniyor.güwenilir bir doktordur.
Murat Hızarcıoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Hızarcıoğlu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Murat Hızarcıoğlu adresi nerede?Murat Hızarcıoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Menderes Cad.No:226/1 Şirinyer İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Hızarcıoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Hızarcıoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Hızarcıoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Hızarcıoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Hızarcıoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Hızarcıoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Murat Hızarcıoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla