Zuhuratbaba mahallesi Haksever sokak No: 8 Kat: 4 Da: 15 Bakırköy / İstanbul, İstanbul
Fitoterapi Randevusu
Saç Mezoterapisi
Tıbbi Mikrobiyoloji Randevusu
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
Prof. Dr. Murat Hökelek
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 1993-1996 yılları arasında Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji eğitimimi tamamladım. Daha sonra aynı yıl Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı’nda Öğretim Görevlisi olarak akademik hayatıma başladım.
2003 yılında Doçent, 2009 yılında Profesör ünvanını aldım.
Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp (GETAT) çalışmalarına 2000 yılında rekonstrüktif cerrahi uygulanan serbest flep ve amputasyon olgularında hirudoterapi uygulamaları ile başladım.
2011 yılında tropikal enfeksiyonların bitkisel ekstraktlarla tedavisi üzerine çalışmalarda bulunmak üzere İngiltere’de Londra Üniversitesi’nde (St. George’s Medical School Hospital, Infection and Immunity Research Institute) davetli araştırmacı olarak projelerde yer aldım.
2012 yılında İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne Profesör Kadrosuna atanarak çalışmalarıma burada devam ettim. 2013 yılında İstanbul Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü’ne atandım, üç yıl süreyle İstanbul Üniversitesi Senatosu’nda görev yaptım.
2017-2019 yılları arasında özel sektöre geçerek İstanbul’da bir hastanenin GETAT Ünitesi kuruculuğu ve sorumlu Hekimliğini yaptım, daha sonra Etiler’de bulunan ve aynı alanda hizmet veren özel bir merkezde Medikal Direktör olarak görev yaptım.
2019-2021 yılları arasında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde akademik hayatıma devam ederek araştırmalarımı sürdürdüm.
2021 yılı Eylül ayında üniversiteden emekli olarak GETAT ve Bütüncül Tıp alanındaki hizmetlerimi sunmak üzere özel muayenehanemi açtım. Bireysel Tıp yaklaşımı içerisinde hastalarıma Ozonterapi, Akupunktur, Fitoterapi, Hipnoz, Mezoterapi, Nöralterapi, Hirudoterapi, Kupa Tedavisi ve intravenöz destek tedavileri (Glutatyon, C Vitamini, Alfa Lipoik Asit vb.) uygulamaktayım.
ş....ç
Lyme hastası olarak bakteriel hastalıklar hususunda net ve donanımlı bilgiler aldığıma sevindim
k.....
Murat Bey hastalarını gerçek şifaya ulaştırmaya çalışan çok özverili bir hekim. Hastalarını çok detaylı dinliyor ve gerekli tedavileri uyguluyor. Ailemizdeki Lyme hastalığı ve buna bağlı şikayetler için gittik. Tedavimiz devam ediyor.
gi...m
Kronikleşmiş enfeksiyonum için kadın doğum doktorumun tavsiyesi üzerine hocama muayene oldum.Gerçekten ayrıntılı olarak herşeyi inceliyor ve ayrıntılı bilgi veriyor.
p....ü
Bayadır kireçlenme ve kemik erimesi için tedavi görüyorum. Oldukça faydasını gördüm. Glutatyon, kolin, alfalikoik asit gibi damardan tedaviler de aldım. Seneye turp gibi olacağım inşaAllah
şe...r
Yıllarca gitmediğim Doktor kalmamıştı. Hastalığımı bulamamışlardı taki Murat Hökelek hocamla tanışana dek ve inanılmaz acılar içindeydim Öngörülü olması ve hastalığıma hemen teşhis etmesi sonraki tedavi yöntemleri ve açıklayıcı ve tedavi olumlu olması iyiki Tanımışım doktorumu şu anda daha iyiyim hatta düzeldim Teşekkürler Murat Hökelek
Özellikle teşhislerine çok güveniyorum, bilgilerine güveniyorum.Ben daha çok hacamat ve sülük tedavilerinde desteğini aldım ve çok faydasını gördüm.Kendisiyle devam etmek istiyorum.Özellikle dizlerimden rahatsızdım, çok çok memnun kaldım.Kendisinin yorumlarına güveniyorum.Kendisi çok ilgili, aileden biri gibi konuşabiliyorsunuz .Kendisine teşekkür ediyorum.
Sevgili Murat Bey bilge kişiliği ve pozitif enerjisiyle öngörüşmeden itibaren güven sağlayan bir hekim. Tıp bilgisine sahip olan her doktorda şifacılık özelliği olmayabiliyor ama Murat Bey'in bütüncül sağlık yaklaşımı, güleryüzü, bilgi birikimi ve enerjisiyle tam bir şifacı doktor olduğunu düşünüyorum. Tüm yakın çevreme akupunktur tedavisini tavsiye ettim bile:) İlk akupunktur seansımdan itibaren fayda gördüm, seanslara devam edeceğim. İyileşmek bir yolculuk, bu süreci böyle güvenilir bir doktorla devam ettirmekten dolayı mutluyum. Doktoruma ve yardımsever asistanlarına çok teşekkür ederim.
o.....
Murat Bey hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor.Öncelikle hastayı rahatlattığını söylemeliyim.Tedavi sürecinde rahat olmanızı sağlıyor.Ben korona virüse karşı ozon terapinin iyi olduğuna dair tavsiye ile Murat Bey'e geldim.Bağışıklık sistemini güçlendirmek amaçlı ozon tedavisi yapıldı.Bilgilendirmeleri yeterli, kendi alanında uzman bir doktor kendisi.Tercih etmek isteyen herkese Murat Bey'i tavsiye ederim.
Murat Bey çok ilgili bir doktor, kendisinden ve tedavisinden çok memnnun kaldım.Dinlemesinden, gerçekten ne olduğunu anlamak için ilgili şekilde dinleyip yardımcı olmasından memnunum. Başka arkadaşlarımı da kendisine yönlendireceğim.Otoimmün konusunda, cilde bağlı tedaviye cevap vermeyen, dermatolojinin cevap alamadığı bir hastalıkla alakalı danıştım.Ciltle alakalı olmadığını, bağışıklık sistemiyle alakalı olduğunu öğrendik.Murat Bey ozon tedavisi uyguladı.Cilt yaralarında ben çok fayda gördüm.Çok ilgili bir doktor kendisi.
f.....
Bilgisinden ve tecrübesinden çok memnunuz, hem insani olarak hem hekim olarak dört dörtlük hekimlerden bir tanesi.Herkese önerebiliriz.Bütüncül bakış açısı önemli ve bu noktada tercih ettik.Her zaman aradığımızda ulaşabildik ve çok yardımcı oldu.Fitoterapi olarak bazı ilaçlara başladık, değerlerimiz düzelmeye başladı. 2--3 ayda bir tahlillerimizi göstermeye devam ediyoruz.Gayet iyi gidiyor sürecimiz, bir sıkıntı yaşamıyoruz.
Murat Hökelek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Hökelek, Ozon Terapi, Akupunktur, Fitoterapi. Size Murat Hökelek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tıbbi Mikrobiyoloji Randevusu, Normal Randevu, Ozon Tedavisi, Akupunktur Tedavisi, Fitoterapi, Glutatyon Tedavisi, Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi, Holistik Tıp Uygulamaları, Fonksiyonel Tıp, Bütünsel Tıp.
Murat Hökelek adresi nerede?Murat Hökelek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba mahallesi Haksever sokak No: 8 Kat: 4 Da: 15 Bakırköy / İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Hökelek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Hökelek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Hökelek isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Hökelek, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Murat Hökelek hangi dilleri konuşuyor?Murat Hökelek ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Hökelek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Hökelek tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Hökelek hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Murat Hökelek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Hökelek hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Hökelek tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ozon Terapi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ozon Terapi Uzmanları