Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Hemaferez
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Ankara Özel Bilgi Hastanesi
Şuan hastalarına A Life Park Hospital'da sağlık hizmeti vermektedir.
me...i
İşine duyduğu sevgi ve saygısı, çalışma disiplini, sabırla detaylı açıklamaları ve mütevaziliğiyle hep güven veren seçkin bir doktor. Lazer ameliyat, skleroterapi ve köpük tedavisi aldım kendisinden. Bu sıkıntıları yaşayan bilir anlamını ki, yapılabilecek tedavinin en iyisini aldığımdan hiç kuşkum olmadı. Sonsuz teşekkür ve minnetle...
Dr.Murat İlkar beyi hemşire arkadaşım önerdi, bacak ağrılarım şiddetlenmişti artık daha önce gittiğim iki ayrı hastane de ameliyat önermişti, ama Murat beyin ameliyat yönteminin daha kolay ve ağrısız olduğunu duydum ,yapıştırma yöntemiyle iz ,kesik diğer yöntemlere göre daha az acıyla ameliyatımı oldum ve çok memnun kaldım, kılcallar için ayrıca kendisine skleroterapi ye geldim ve kılcal görünümden de kurtuluyorum, bunun dışında Dr. bey çok mütevazi samimi bir insan gerçekten, kendisine çok teşekkür ederim, minnettarım
h....a
Alanında uzman.İşini tüm ciddiyetiyle hasta ve hastalığın takibini yapan nadir doktorlardan biri. Tedavinin tüm eksi ve artılarıyla size açıklayarak kafanızdaki tüm tereddütlerden kurtulmanızı sağlıyor.Varis ağrısı şikayetimle kendisine başvurmuştum.Skleroterapi köpük tedavisi uygulayarak ağrılarımdan kurtuldum.Güvenilir işini seven tecrübeli bir doktor arıyorsanız doğru yerdesiniz.
g.....
İlkar Hocam mesleğini titizlikle yapan, deneyimli bir doktor. Kendisine varis ameliyatı oldum. Sonrasında sıkıntılarımda fark edilir rahatlamalar oldu. Şimdi köpük tedavisiyle devam ediyoruz. "Sorunlarınız halledilebilir" tavrıyla güven veren, insan sevgisini kaybetmemiş, vicdanlı bir doktor derseniz "Murat İlkar Gelişen" ismi bu tanıma uygun, nadir isimlerden biri...Umut T.
em...n
Ben Emine Dalkıran biz İlkar dok. adını çok duyduk mesleğini severek yapan bir doktor eşimi ameliyat etti on numara bir ameliyat yapmış bu konuda çok başarılı binlerce teşekkür ediyoruz eline emeğine sağlık
or...6
Ben Zubeyde Tunc 15 senelik hastasiyim 6 nisanda ameliyat oldum hastaneden nerdeyse kosarak cikacaktim yakinlarim izin vermedi bu konuda uzerine doktor tanimadim.Insanligida ayri tam bir insan evladi kendisine tesekkur ederim.
si...l
kesinlikle konusunda çok çok iyi ellerin dert görmesin hocam sizi seviyoruz ekibinizde sizin gibi olursa çok daha iyi olur
se...u
Mesleğini seven bir doktor. Hastalarını itinayla muayene ediyor. Konusunda uzman. Bir hastanın rahatlıkla gidebileceği, güvenebileceği, pozitif yaklaşımıyla hastaya moralde veriyor.
gü...i
SYN DR MURAT İLKAR GELİŞEN BEY SİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.BU MESLEĞİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPAN ENDER KİŞİLERDENSİNİZ.MESLEĞİNİNZLE İLGİLİ ENGİN DENEYİM VE BİLGİNİZ DIŞINDA ÇOK İYİMSER VE YARDIMCI OLMANIZ BİZ HASTALAR İÇİN ÇOK ÖNEMLİ BU NEDENDEN DOLAYI TEKRAR TEŞEKKÜR EDER DAHA UZUN YILLAR HASTALARINIZLA BERABER OLMANIZI DİLERİM SAYGILARIMLA ESEN KALIN...
Murat İlkar Gelişen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat İlkar Gelişen, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Murat İlkar Gelişen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Murat İlkar Gelişen adresi nerede?Murat İlkar Gelişen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent Yenimahalle
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat İlkar Gelişen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat İlkar Gelişen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat İlkar Gelişen hangi dilleri konuşuyor?Murat İlkar Gelişen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat İlkar Gelişen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat İlkar Gelişen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat İlkar Gelişen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat İlkar Gelişen hakkında ne düşünüyor?Toplam 9 hasta / danışan, Murat İlkar Gelişen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Yenimahalle Damar Hastalıkları
Yenimahalle Derin Ven Trombozu (DVT)
Yenimahalle Koroner Arter Hastalığı
Yenimahalle Kalp Kapağı Problemleri
Yenimahalle Aort Genişlemesi (Anevrizması)
Yenimahalle Yüksek Tansiyon (Hipertansiyon)
Yenimahalle Kronik Venöz Yetmezliği
Yenimahalle Periferik Damar Hastalığı