Kupa Terapi (Hacamat) Randevusu
Yara İzi Tedavisi
Yüksek Doz C Vitamini Tedavisi
İç Hastalıkları Randevusu
ş.....
Murat Bey'den memnunum. İlaç yazdırmak için ya da rahatsızlandığımızda kendisine ailecek muayene oluyoruz. Gece,-gündüz aradığımızda yardımcı oluyor. Sürekli olarak görüşmelerimizde halimizi hatrımızı soruyor. Murat Bey hastalığımız ve tedavilerimiz hakkında her zaman bilgilendiriyor.
Murat Bey güzel, memnun kaldığım bir doktor. Kendisine 3 yıldır gidiyorum. Murat Bey'in arkadaşlığından, yaptığı işlemlerden, dostluğundan memnunum. Kendisini çoğu arkadaşıma tavsiye ediyorum. Botoks, dudak ve diş botoksu, kolajen uygulamaları yapıldı. İşlem öncesinde ve sonrasında her zaman bilgilendirdi.
g.....
Murat Bey çok ilgili, hastalarına çok değer veren, sonuç odaklı, hastalarını seven ve saygı duyan, hastalarıyla abi kardeş gibi ilişki kurabilen bir doktor. Aile hekimim faklıydı,kendi isteğimle aile hekimliğimi kendisine aldım. Murat Bey değer verdiğim birisi. Kendisinden aldığım hizmetten memnunum.
Murat Bey'i uzun zamandır tanıyorum. Kendisini ilk olarak aile hekimi olarak tanıdık. Murat Bey hastasını dinleyen, başarılı, neye ihtiyacı olup olmadığını anlayabilen, çözüm odaklı, tedaviyi hemen yapabilen, işine hakim, işini severek yapan bir doktor. Ne sıkıntımız olup muayene olduysak mutlaka bir sonucunu aldık. Sonrasında estetik merkezi açtı. Sırtıma ve ayaklarıma sülük tedavisi yaptırdım. Memnun kaldım. Murat Bey en önemli hocalardan ve yurt dışında bu alanda eğitimler alarak bu işi yapıyor. Bu nedenle konusuna hakim. Ne yaptığını bilen bir doktor insana güven verir. Bir şeye ihtiyacınız varsa bu şekilde çözülür diye yaklaştı. Kendisi iyi bir insan. İnsan ilişkileri iyi, hastalarına dinleyip, şefkat göstererek ilgilenen birisi.
Botoks işlemimi Murat Bey yapıyor. Her zaman kendisine gidiyorum. Murat Bey hem işini iyi takip edebilen, yapılan işlemden memnun kaldığım, güleryüzlü bir doktor. Ben kendisinden çok memnunum.
f.....
Murat Bey'e hem genel muayenelerim için hem de botoks ve kişisel bakım için muayene oluyorum. Kendisi ilgili, genel itibariyla işinde iyi bir doktor. Ben memnunum.
Murat Bey her zaman bizlere yardımcı oluyor. Sorunlarımızı halletmeye çalışıyor. Ben kendisinin kişiliğini seviyorum. Kaliteli ve düzgün birisi. İşini düzgün bir şekilde yapıyor.
Murat Bey'in hem insani yönü hem de yaptığı işlemler çok güzel. Botoks, dolgu, prp ve gençlik aşısı yaptırdım. Yapılan işlemlerden çok memnun kaldığım için birkaç arkadaşımı da yönlendirdim. Kendisi insanlara gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim nadir insanlardan birisi.
Murat Irmak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Irmak, Ozon Terapi, Kupa Terapi (Hacamat), Mezoterapi. Size Murat Irmak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Hemaferez, Normal Randevu, Mezoterapi, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Ozon Tedavisi, Ozon Terapi, Ozon Terapi Randevusu, Romatizmal Hastalıklarda Ozon Tedavisi.
Murat Irmak adresi nerede?Murat Irmak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atakent Mahallesi ,Meydan Halkalı Rezidans İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Irmak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Irmak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Irmak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Irmak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Irmak hangi dilleri konuşuyor?Murat Irmak ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Irmak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Irmak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Irmak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Irmak hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Murat Irmak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Irmak hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Irmak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ozon Terapi Uzmanları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ozon Terapi Uzmanları