Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Dijital Diş Hekimliği
Tümünü gösterHizmetler
Diş Hekimi Randevusu
Acil Diş Çekimi
Özel Bursa Mesam Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı
Süt Dişi Çekimi
Tam Diş Protezi
Çocuk Diş Tedavisi
n...
Murat Bey ile muayeneye gittiğimizde tanıştık. İşini severek yapan, titiz davranışları ve ayrıntılı işlem anlatışlarıyla güvenimizi kazandı. Sonrasında tüm dişlerimin tedavisi için işlemlerimizi tamamladık. Dolgu, kanal tedavisi, implant yapıldı ve çok memnun kaldım. Güvenerek gidebileceğimiz ender doktorlardan bir tanesi oldu bizim için.
l...
Eşimin diş tedavisinde kendisini tanıdım. İşinin uzman olduğunu ve güzel ahlak insana davranışları naif bir insan ve mesleğinde başarılı bulduğum için kendisinin iyi bir hekim olduğuna inandığım için senelerdir aradığım doktoru bulduğum için komple dişlerimin tedavisini Murat Bey'e yaptırdım. Kanal tedavisi ve komple ağızdaki dişlerin zirkonyum kaplama yapıldı. Murat Bey'e istediğim zaman ulaşabiliyorum ve kendisini başarılı buluyorum.
k...
2 sene önce azı dişlerimden birinin dolgusu düşmüştü. En yakındaki diş kliniğine gittim. Dr. Murat Bey'le tanıştık. Konu olan dişimi kaybedeceğimi düşünürken, doktorumun çabası, gayreti ve her aşamayı bıkmadan usanmadan anlatarak çalışması harikaydı. Daha sonraki günlerde diş sağlığı ve yenilikleri ve kliniklerindeki teknolojiyi anlattı. Pek çok dişimde kaplama vardı. Karar verme sürecinde her zaman diş ve ağız sağlığını ön plana alarak konuştu. Murat Bey ile bir planlama yaparak önce üst kaplamalarımı, bu sene de alt kaplamalarımı yaptı. Daha önce yapılan dişlerimi ve şimdiki dişlerimi karşılaştırdığımda (sanki kendi dişim gibi) inanılmaz bir estetik gülüşe sahibim. Murat Bey'i tüm arkadaşlarıma ve dostlarımıza şiddetle tavsiye ediyoruz...Tüm kalbimle başarılarının devamını diliyorum...
e...
Tamamen tesadüf ulaştım. Kaplama altındaki dişimde ağrı vardı. Önce kaplamalar söküldü başka yerde yapılan kanal tedavim yenilendi uzun bir süreçti ama doktorum sayesinde sorunsuz geçirdim. Hem tedavi olarak hem de psikolojik olarak (diş tedavisi korkusu) çok memnun oldum. Bundan sonra koşulsuz her tedavimde kendisine gideceğim.
a...
Murat Hoca, aile doktorumuz oldu. Dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi, damak protezi ve kaplama diş işlemleri yapıldı. Bu işlemlerin hepsi ben ve aile fertlerim için yapıldı. Kendisinden ve yaptığı tedavilerden çok memnunuz. Çevremdeki arkadaşlarıma da güvenle tavsiye ediyorum. Güler yüzlü, cana yakın ve işini titizlikle yapan bir doktor. Bizim için gerçekten oğlumuz gibi oldu. Başarılarının devamını dilerim, saygılar.
h...
Dr. Murat Kurt’a bir yakınım tavsiyesi ile ulaştım ve yaklaşık 2 senedir tüm aile üyelerimiz ile kendisi ilgileniyor. Dolgu, diş temizleme, çekim vb. işlemleri uygulandı. Son derece memnununuz, işini layıkıyla ile yapan bugüne dek tanıdığım en iyi diş Doktoru. Hastalara yaklaşımı iş ahlakına da ayrıca hayranız. Çevremdeki herkese öneriyorum.
f...
Doktora tanıdık vasıtasıyla ulaştım. Şeker hastalığına bağlı olarak diş etlerimin geri çekilmesi nedeniyle dişlerimde oluşan sorundan dolayı başvurdum. Tüm dişlerim söküldü ve bunların yerine toplam 11 adet implant ile tüm dişlerim yeniden yapıldı. Toplam 6 aya yayılan bir tedavi uygulandı. Her aşamasından son derece memnunum ve herkese tavsiye ediyorum. Tedavi öncesi, sırası ve sonrasında hem tedavi süreci hakkında verilen bilgiler, sürecin yakından takip edilmesi ve beni sürekli bilgilendirilmesi, işlerine olan hakimiyet ve yetenekleri ile birleşince mükemmel bir iş başardılar. 1.5 senedir dişlerimi kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Murat İsmail Kurt isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat İsmail Kurt, Diş Hekimi. Size Murat İsmail Kurt tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Acil Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Bilgisayar Destekli Diş Tasarımı, Çocuk Diş Tedavisi, Dijital Diş Hekimliği, Diş Beyazlatma, Diş Çekimi, Diş Dolgusu.
Murat İsmail Kurt adresi nerede?Murat İsmail Kurt şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Akpınar Mahallesi Hancı Caddesi No:30/1B Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat İsmail Kurt isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat İsmail Kurt online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat İsmail Kurt isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat İsmail Kurt, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat İsmail Kurt hangi dilleri konuşuyor?Murat İsmail Kurt ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat İsmail Kurt isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat İsmail Kurt tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat İsmail Kurt hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Murat İsmail Kurt hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat İsmail Kurt hangi sigortaları kabul ediyor?Murat İsmail Kurt tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri