Doç. Dr. Murat Kapan ,Özel Bower Hospital'de hizmet vermektedir.

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Doç.Dr MURAT KAPAN Diyarbakır'da en iyi Genel cerrahi doktorlarından birtanesidir Hem çok iyi bir Hekim Hemde Hastalarına karşı çok iyi bir arkadaş Karacigerimi apseden temizleyen ve eski ameliyat yerimde olan fıtığı çok başarılı bir şekilde yapan Hocama bir daha teşekkür ediyorum ben her zaman duaciyim hocama ve Büyle iyi bir Doktorun Diyarbakır'da olmasına çok seviniyorum bir Diyarbakırlı olarak.m.ali Çetiner

P

doktorluk mesleğini gerçekten yapabilicek beceriye sahip diyorum çünkü tanıdığım dr. çoğu bu işi para için yapıyor fakat murat bey bu mesleği insanları sevdiğini onlara yardımcı olmak aynı zamanda kendini geliştirmek işinin en iyisini yapan azimkar biri olarak buluyorum

Sayın Murat KAPAN hocam tarafından, Kolon CA nedeni ile 04.06.2012 tarihinde ameliyet oldum. Ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası doktor beyin alakasını daha önce hiç bir doktorda görmedim. Diğer tüm hastalarına da gösterdiği olağanüstü alakasından çok etkilendim. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ediyor başarılarının devamı içinde hep dua ediyorum. Allah razı olsun ondan.

tek kelime ile mükemmel