Acıbadem Beylikdüzü Cerrahi Tıp Merkezi
Barış Mah. Zafer Cad.No:2A Blok Beylikdüzü, Büyükçekmece
Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
ar...l
Telefon numarası doğrulandı
Eşi ve benzeri bulunmayan bir doktor. İnşallah daim Şanlıurfa'da kalır. Şanlıurfa'nın O'nun gibi değerli doktorlara ihtiyacı var. Kardeşimin ameliyatını gerçekleştirdi. Kardeşimin şu anda yaşaması bir mucize. Onun yaşaması önce Allah'ın, sonra O'nun sayesinde oldu.
an...n
benim adım antoneta tan size çok teşekkür ediyorum başarılı bir ameliyat yaptığınız için mesleğinizde başarılar dilerim.MARDİN NUSAYBİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
Murat Karakoç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Karakoç, Genel Cerrahi.
Murat Karakoç adresi nerede?Murat Karakoç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barış Mah. Zafer Cad.No:2A Blok Beylikdüzü Büyükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Karakoç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Karakoç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Karakoç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Karakoç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Karakoç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Karakoç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Murat Karakoç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Büyükçekmece civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar