Herhangi bir hizmet eklenmemiş

C

slm ben cemile aydın buronşit üzerine bakıyordunuz ben geldim hocam yok dediler ve çok üzüldüm sizin gibi doktor hayatta görmedim ben 16 sene hastane hastene gezdim sizin gibi doktor görmedim özel bir polikanlıga gittiydim sizden önce özel orda ki doktor bana siz kırk yaşına kadar yaşarsınız dediler ve sizden allah bin kere razı olsun yaşıyorum sizin sayenizde hocam:)ben satılmış aydın atatürk orman cifliginden gelen bir hastanızım eşim cemile aydın astım bironşit hastsıydı önce allah sonra sizin sayenize vermiş oldugunuz ilaçlarla eşim rahatladı şu andada kullanmaktadır ve faydasını görmüştür. çok teşekkür ederiz. gittiginizi duyduk çok üzüldük hocam imeil adresinizi atabilriniz atarsanız facebook tan görüşebiliriz hocam sizin ankaraya gelmeniz için yapmamız gereken nedir gereken ne yapmalıyız hocam saglık bakanlıgına girişim atmaya başlıyacagız yapmamız gereken nedir bizi aydınlatırsanız seviniriz hocam selamlar;saygılar ;sevgiler;allah yardımcınız olsun hocam:)

dr murat bey tanıdığım işini bilen en iyi doktordur DDY hastanesinden ayrıldığına çok üzüldüm . DDY hastanesi çok şey kaybetti. dün hastaneydim hastalaııda çok üzgün.şeker hastalığımın takibinde çok uğraştı.hiçbir çıkar beklemeden.Muratbeyi sevenleri olarak bir şeyler yapalım Ankara ya tekrar getirelim.Ankaraya hangi hastaneye gelirsen gene gelirim hastan olarak.İSA ÇAĞATAY

Profili düzenle veya yönet