Yaprak Mah. İstasyon Cad. No: 72, Şehitkamil, Gaziantep

Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Göz Hastalıkları Randevusu

Anti VEGF , İntravitreal Enjeksiyon Tedavileri +43 daha fazla

Astigmatik Keratotomi

Blefaroplasti

Blefarospazm Tedavisi

Göz Hastalıkları Randevusu

Op. Dr. Murat Karslıgil,
1966 yılında Ankara’da doğdu. 1984 yılında Gaziantep Anadolu Lisesi’nden mezun oldu. 1990‘da İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi' nden mezun oldu. 1995 yılında Haydarpaşa Numune Hastanesi’nden Göz Hastalıkları uzmanlığını alarak, Gaziantep SSK Hastanesi şu an ki 25 Aralık Devlet Hastanesinde çalışmaya başladı. Daha sonra 6 ay Londra’da East Surrey Hospital’da gözlemci olarak çalıştı. Bu çalışmasında; lazerler, katarakt cerrahisi ve retina cerrrahisi konularında bilgi ve deneyimini geliştirdi. 2004’ de Net Lazer Göz Merkezi kurucularından olan Dr. Murat KARSLIGİL, Net Lazer Göz Merkezini bir adım daha ileriye taşıyarak, A Sınıfı bir Tıp Merkezi Ünvanı alan tam donanımlı NETGÖZ TIP MERKEZİNİN kurucularından birisi oldu, halen Netgöz Tıp Merkezinde Göz Hastalıkları Uzmanı olarak görevini sürdürmektedir

T
Konum: Özel Net Göz Tıp Merkezi Lazer Ameliyatı

Geçen hafta cuma günü gözümü çizdirdim. Doktorum çok ilgiliydi şu an her şey çok iyi hocam.Gaziantep’te hep duyuyordum ilgisini alakasını gittiğime pişman olmadım.

Konum: Özel Net Göz Tıp Merkezi Diğer

3 gün önce ameliyat oldum şuan çok iyiyim
Beni kalın gözlük ve lensten kurtardınız.
Bugün rahatlıkla torunlarımın ödevlerine yardımcı oldum.
Mucize gibi bir doktorsunuz .
Allah eksikliğinizi vermesin

Konum: Özel Net Göz Tıp Merkezi Lazer Ameliyatı

Dün lazik lazer yapıldı bugün yeniden doğmuş gibiyim. Gözlüksüz görmek çok guzel. Çok kolaymis boşuna gözlük takmisim. Doktorum Murat bey ve ekibi çok ilgililerdi ve gerçekten çok çok memnunum. Agrim yok denecek kadar az.

I
Konum: Özel Net Göz Tıp Merkezi Lazer Ameliyatı

Hastalarına karşı güler yüzlü bir doktor, herkese tavsiye ederim uzağı bulanık görüyordum 2 gün oldu ameliyat olalım şuan çok daha iyi görebiliyorum asistanı ve kendisine çok teşekkür ederim çok güzel ilgilendiler iyiki varlar

I
Konum: Özel Net Göz Tıp Merkezi Lazer Ameliyatı

Atatürk’ün "Beni Türk hekimlerine emanet edin" derken karşısında görmek istediği hekimlerdensiniz. Sayenizde kısa sürede sağlıklı bir şekilde görmeye başladım gerek siz ve ekib arkadaşlarınıza teşekkür ederim.

T
Konum: başka bir yer Diğer

Daha önce çok doktora gittim çaresi yok denildi. Bir hocamın tavsiyesi üzerine murat beye muaneye gittim ama alanında çok iyi bi doktor diyebilirim . Önce lazer tedavisi oldm gozlukten kurtuldum sonra şaşılık ameliyati oldum iyiki sizi tanımışım hocam daha net ve sağlıklı görmek istiyorsanız mutlaka muaneye gidin ilginiz alaniz için teşekkür ederim .

U
Konum: Özel Net Göz Tıp Merkezi Diğer

8 yıldır gözlük kullanıyordum uzagı bulanık görüyordum lazer olmaya karar verdim 09.08.2022 tarihinde detaylı muyane oldum murat hocam detaylı anlatımı sayesinde gözümün lazere uygun oldugunu söyledi 1 hafta sonra lazer oldum ameliyattan hemen sonra uzagı net ve parlak görüyorum hiç düşünmeden murat hocama gidebilirsiniz arkadaşlar iyiki varsınız murat hocam allah sizden razı olsun...

K
Konum: Özel Net Göz Tıp Merkezi Çocuk Göz Muayenesi

göz kanalı tıkanıklığı problemiyle 18 aylık kızımı götürdüm göz kanalı açma operasyonu geçirdi fakat hiç sonuç alamadık. Sonrasında hiç düzelmedi bi bilgilendirme de yapılmadı sorduğum halde. Başka doktorda şimdi 2. operasyonumuzu olduk maalesef

Konum: Özel Net Göz Tıp Merkezi Lazer Ameliyatı

Perşembe günü lazer yaptırmak için detaylı muayene oldum gözümün lazere uygun olduğunu öğrenince Murat Hocamın detaylı anlatımı sayesinde bir gün sonra ameliyat olmaya karar verdim. Göz derecem miyop 3.25 ve 2.75ti. Çok heyecanlı olmama rağmen doktorumun ilgisiyle ameliyatım çok güzel geçti. Ameliyattan hemen sonra bile her şeyi görüyordum. Şu an bir hafta oldu ve çok memnunum. Murat hocamı herkese tavsiye ediyorum.

Konum: Özel Net Göz Tıp Merkezi Excimer Lazer

Merabalar ben 22 yaşındayım. Lazer operasyonu geçirdim sağ gözüm -0.50 derece sol gözüm -1.75 dereceydi iki gözüm arasında ki fark oldukça fazlaydı yapılan muayene sonucu korneamın PRK( daha acılı ağırılı) operasyonuna karar verildi. Eve döndüğümde bir çok video seyrettim araştırma yaptım ve gözüm çok korkmuştu inanılmaz ağrılı sancılı bir süreç olacağını düşündüm ama yine de gözlerimi murat hocaya emanet ettim. Cuma günü ameliyat oldum ameliyat esnasında hiç bişey hissetmedim çok kısa bir operasyondu zaten aynı gün içinde eve dönebildim. Eve geldim damlalarımı düzenli damlattım düzenli beslendim o ağrılı süreçlerin yorgan yastık ısırmalarının hiç birini yaşamadım illaki bir yanma sulanma oldu sonuç olarak göze bi işlem uygulanıyor ama beni inanılmaz rahatsız eden bir ağrı yaşamadım ve pazar günü gözlerim açıldı. İnanılmaz bir histi o an benden mutlusu yoktu!!! Salı günü kontrolum vardı ameliyat esnasında koruma amaçlı takılan kontak lensler çıktı. Murat Hocam Gün geçtikçe görmemin daha iyi bir seviyeye geleceğini söyledi ama ben şimdiden sonuçtan çook çook memnunum şimdiden yaşam kalitem hayat standartım arttı. İyiki yollarımız Murat Hocayla kesişmiş harika bir doktor tereddüt eden kim varsa asla tereddüt etmesin herkes gözlerini emin bir şekilde Murat Hocaya teslim edebilir :)