Genel Cerrahi Randevusu
Avcılar Exclusive Mansuroğlu Mahallesi 288/4 Sokak No 9/1 A Blok K 2 D 25, İzmir
Frozen Biyopsi
Meme MR'ı
Onkoplastik Cerrahisi
Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi
Prof. Dr. Murat Kemal Atahan Muayenehanesi
Tarsus Amerikan Lisesi’nden okumuş,1997 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni bitirmiştir.2003 yılında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Genel Cerrahi ihtisasınıtamamlamıştır.2012 yılında Genel Cerrahi branşında Doçent ünvanını, Cerrahi Onkoloji dalında ise Yan Dal Uzmanlığını almıştır.
2013-2014 yılları arasında European Institute of Oncology Milano da görev yapmış ve
Intraoperatif Radyoterapi Fellowship ve Intraoperatif Robotik Cerrahi Fellowship sertifika
programlarını tamamlamıştır.
2020 yılında İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Profesör ünvanını almıştır.
2006 yılında “Yeni Ufuklar Genç Bilim Adamı Yetiştirme” ödülünü alan Prof. Dr. Murat Kemal
Atahan’in uluslararası hakemli dergilerde yayımlanmış 60’ın üzerinde makalesi vardır. Ulusal ve
uluslararasi 50’yi aşkın toplantıda konuşmacı, panelist ya da oturum başkanı olarak görev almıştır.
Hali hazırda İzmir Meme Hastalıkları Derneği yönetim kurulu üyelidir.
Prof. Atahan’ın The International Association of Surgeons, Gastroenterologists and Oncologists
(IASGO), European Society of Enteral and Parenteral Nutrition (ESPEN), İzmir Meme Hastalıkları
Derneği yönetim kurulu üyeliği ve Federasyon delegeliği, Türkiye Meme Hastalıkları Federasyonu
Yönetim Kurulu Başkanlığı , Türk Cerrahi Derneği, Ege Bölgesi Cerrahi Derneği, İzmir Tabip Odası üyelikleri ve
Bilimsel Danışma Kuruluşlarında üyelik ve editörlük görevleri bulunmaktadır.
Ulusal Meme Hastalıkları Kongreleri ve Onkoplastik ve Rekonstruktif Meme Cerrahisi Kursu gibi
birçok toplantının düzenleyicisi ve danışma kurulu üyesi olarak görev alan Prof. Dr. Murat Kemal
Atahan, Onkoplastik Meme Cerrahisi Atlası da dahil olmak üzere ulusal ve uluslararası yayınlara yazar
ve çevirmen olarak katkı sağlamıştır.
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi Yönetim Kurulu üyesi olan Prof. Dr. Murat Kemal Atahan,
Cerrahi Anabilim Dalı Başkanlığı ve İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Sorumlusu ve
Proje Yöneticisi görevlerini eş zamanlı olarak sürdürmektedir. Prof. Atahan, Türkiye Meme
Hastalıkları Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanıdır.
gü....
Murat hocayla göğüsümde 4 ay önce ağrı şikayetiyle tanıştım dağınık kitleler olduğunu söyledi ve hastalık sürecimde gerek yüz yüze gerek telefonla her konuyu detaylı bir şekilde anlatarak aydınlattı pozitif enerjisiyle bu sürec de içim rahat bir şekilde geçiriyorum
e....t
Meme kanseri olduğumu öğrendiğim zaman dünyam yıkılmıştı.Kemal hocamın ilgisi hastalığım hakkında detaylı bilgi vermesi ve kusursuz ameliyat süreciyle birleşince herşey çok daha kolay sonuçlandı ve ben bugün Kemal hocamın sayesinde kanseri yendim.
p....p
Memedeki kitle için danışmaya gitmiştim kendisine.İlk andan itibaren çok saygılı,nazik ve samimi bir tavır sergiledi kendisi.İletişime çok fazla önem veren biri oldugum için ,bu durum kendisine güvenme sürecimi hızlandırdı.Sonrasındaki muayene sürecinde de gayet kibar ve açıklayıcı davrandı.Endişeli girdiğim odasından gayet rahatlamış çıktım.
ez...l
Meme kanseri olduğumu öğrendiğimde 3 ayrı
profesörden randevu alarak görüşmeye gittim.Fakat hiçbirine tavsiyeler üzerine gittigim Kemal Hocam kadar güven hissedemedim.Tedaviye hocamla başladim onun sayesinde ameliyatımı oldum. yardımlarıyla yönlendirmeleri ve takipleri ile rahatlıkla tedavimi sürdürmeye devam ediyorum.Verdigi güven güler yüzü ve pozitif enerjisi ile Kemal Hoca tercihlerin başında olmali
b....y
3 ay önce memede apse şikayetiyle tanıştım Kemal hoca ile,mükemmel tedavisinin yanı sıra hastasının psikolojisi ile de yakından ilgilenen,7/24 ulaşabildiğim ,kafamdaki her soruya ilgili bir şekilde cevap veren,motive edici konuşmalarıyla moral veren muhteşem bir cerrah.Canım Kemal hocam iyiki varsınız..
s....s
Murat hocayla bir yıl önce meme ca nedeniyle yollarımız kesişti hayatım da verdiğim en doğru karardı kendisini doktorum olarak seçmek hastalık sürecinin en başından sonuna kadar herzaman yanımdaydı güler yüzü pozitif enerjisi sayesinde süreci sorunsuz atlattım.
ay...d
Annemin meme ca ameliyatı için gittik. İyi ki gitmişiz ve iyi ki tanımışız dediğimiz bir doktor. Kemal Hocam annemin meme ca ameliyatını mükemmel bir şekilde gerçekleştirdi ve ameliyat sonrası takiplerini eksiksiz yaptı. Şimdi bende de lezyon olması nedeniyle annemde bende kendisinin ömür boyu takipli hastasıyız. Engin tecrübesi ve bilgisiyle bize net, açıklayıcı ve dürüst olması, bize her zaman empati kurarak yaklaşması ve 7/24 ihtiyacımız olduğunda her zaman ulaşabildiğimiz için kendisine çok şey borçluyuz. Mükemmel bir doktor ve mükemmel bir insan. Kesinlikle herkes tavsiye ediyoruz.
c....e
Prof. Dr. Murat Kemal Beyin bilgi donanımının üst seviyede olması her detayı anlatıyor olması annemi oldukça memnun etti. Annemin göğsündeki kitle ilk tespit edildiğinde(4ay önce) keşke hocamızı bulsaydık dedirtti. Tedavi sürecimizde kendisiyle yola çıktığımız için çok memnunuz.
ş.....
Ben öncelikle saglik calisaniyim cocuk hastanesinde....anneme bu teşhis konulduğunda benim için o an hayatımın en kötü günüydü anneme bu hastalığı konduramamistim.kanser esittir olum aklima gelmisti.Calistigim hastanede birkaç doktorlarin önerisi ile Kemal hocama ulaştım.Kendisi ilk karşılaşmamızı da ki alçak gönüllülgu psikolojik bir hekim gibi yaklaşımı anneni kurtaracağım demesi diğer doktorlar gibi karamsar olmaması o gün annem ile çok mutlu oldum ve o gun gunler sonrasi ilk defa uyudum...Annemi doğru bir hekimin ellerinde olduğu için çok rahatım iyi ki kemal hocam sağ olsun..
z.....
Annemize meme kanseri teşhisinin konulmasından sonra Prof.Dr Kemal bey hayatımıza girdiği andan itibaren tüm ailenin umut ışığı oldu. Bu yorucu ve uzun yolculukta emin ellerde olduğumuzu her zaman hissettirdi.
Dr Kemal beye ve ekibine çok teşekkür ediyorum.
Murat Kemal Atahan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Kemal Atahan, Genel Cerrahi, Cerrahi Onkoloji. Size Murat Kemal Atahan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Genel Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Meme Koruyucu Cerrahi, Meme Biyopsisi, Mastektomi, Meme MR'ı, Sentinel Lenf Nodu Biyopsisi, Meme Cerrahisi, Kanser Cerrahisi.
Murat Kemal Atahan adresi nerede?Murat Kemal Atahan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Avcılar Exclusive Mansuroğlu Mahallesi 288/4 Sokak No 9/1 A Blok K 2 D 25 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Kemal Atahan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Kemal Atahan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Kemal Atahan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Kemal Atahan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Kemal Atahan hangi dilleri konuşuyor?Murat Kemal Atahan ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Kemal Atahan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Kemal Atahan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Kemal Atahan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Kemal Atahan hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Murat Kemal Atahan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Kemal Atahan hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Kemal Atahan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar