Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
öz...
Oğlum doğduğundan bu yana adını duyduğum tedavisine güvendiğim bir doktor. Şimdi kızım için de gidiyorum. Güleryüzlü, ilgili, anlayışlı oluşu hemde mesleğini severek yapması, tedavi sürecinde ki tutumu büyük takdir hak ediyor. Murat hocam Aksaray için büyük bir şans. Hemde eğitim ve araştırma Hastanesi'nde hizmet vermesi bizleri daha da rahatlattı.
ke...r
Konyada cocugumu bır cok doktora goturdum en son Murat Hocam tedavı ettı Allah razı olsun herkese tavsıye ederım. Kenan Soner
mi...r
Murat Bey gerçekten çok ilgili ve güleryüzlü bir doktor Çocuğum her hastalığında ona gidiyorum herkese güvenle tavsiye ederim.Bence Konyada ki en iyi Çocuk doktoru.
so...l
allah bin kere razi olsun bizim kizimiz ölümden döndü bunu murat beye boçluyuz belki o olmasa bizim kizimiz dünyada olmayacakti tamai tamina 3 hastane dolaşdik murat bey iyleşetirdi hepimiz doktor beye dua ediyoruz allah razi olsun ailesine yuvasina bagişlasin amin
Murat Kılıçaslan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Kılıçaslan, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Murat Kılıçaslan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apgar Skoru, Yenidoğan Işitme Taraması, Hemaferez, Çocuk Gelişim Testi, Fototerapi, X-Ray, Enjeksiyon Im, Esd (Sedimantasyon), Enjeksiyon Iv, Tam Kan Sayımı-Hemogram.
Murat Kılıçaslan adresi nerede?Murat Kılıçaslan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hacılarharmanı Mah. E90 Yolu Aksaray
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Kılıçaslan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Kılıçaslan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Kılıçaslan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Kılıçaslan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Kılıçaslan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Kılıçaslan hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Murat Kılıçaslan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.