Kulak Burun Boğaz Randevusu
Yüz Dolgusu
Yüz Gerdirme
Çene Estetiği
e....ı
Benim burnum kırıktı murat hocaya gittim gayet güzel ilgilendi ameliyatımda güzel geçti
b....ş
Murat bey. 4 yaşındaki oğlumun geniz eti ameliyatını gerçekleştirdi. Çok memnun kaldık. Ameliyat ve sonrasında da gayet ilgiliydi.
ba...ş
Murat bey 4 yaşındaki oğlumuzun geniz eti ve kulak tüpü ameliyatını gerçekleştirdi.Tedavi süreci içerisindeki olumlu ve ilgili yaklaşımından memnun kaldık.
t.....
Murat beye uyku apnesi şikayetiyle gittim. Kendisi üst damak ve bademcik ameliyatımı yaptı. Ameliyatım gayet başarılı geçti. Henüz birkaç hafta olmasına rağmen çok daha rahat nefes alıyorum ve uyku kalitem arttı. Murat bey gayet pozitif güler yüzlü ve ayrıntılı bilgilendirme yapıyor. Oldukça ilgili bir doktor. Ameliyat sonrası herhangi bir olumsuz durum yaşamadım.
ba...ş
6 yaşındaki oğlumun bademcik ameliyatını gerçekleştirdi. Herşey çok iyi geçti, çok memnun kaldık. Geniz eti ameliyatını da Murat Bey yapmıştı.
ne...
Eşimin sürekli geniz akıntısı horlama ve sabahları yorgun uyanma sorunuyla başvurduk Murat hocaya 2 hafta oldu amaliyat olalı çok şükür hiç biri kalmadı . Sanırım hayatta ki en büyük mucize sizin gibi doktorlara rastlamak güler yüzünüz ilginizle korkularımızı amaliyat öncesi yendik. Elinize emeğinize sağlık
n....
Nefes alma güçlüğü için gitmiştim görünüşte de iyileştirme istedik.korkularim fazlaydı ama iyi bir ameliyat geçirdik morluk ve şişlikler de fazla olmadı.birkac gün içinde yüzüm normal haline geldi. görünüş olarak da doğal ve istediğim gibi bir burnum var artık. iyi ki sizin gibi doktorlarımız var.
em...
Murat hocama bir hafta önce burun içi nefes problemim olduğu için gittim ve aynı zamanda burun estetiği olmak istedim bir hafta önce burun estetiği oldum hem nefes problemim çözüldü hem de burnum estetik açısından istediğim görünüme kavuştu ameliyat sonrası asla ağrılı sancılı bir süreç geçirmedim morarmam bile yok denilecek kadar az oldu günlük hayatıma ikinci gün geçebildim alanında gerçekten uzman bir hekim ve burun estetiği konusunda da çok başarılı ben çok memnun kaldım burun estetiği olmayı düşünen herkese Murat hocamı tavsiye ediyorum.
me...e
Biz hocamıza Amasya dan geldik.4 yaşındaki kızımın geçmeyen burun akıntısı ve tıkanıklığı gece horlamaları sürekli yüksek ateş gibi şikayetlerimiz icin 1 yıla yakın tedavi gördük ve hiç bir sonuç alamadık ve araştırmalarımız sonucu sevgili Murat hocamizla tanıştık yaptığı muayene sonucunda geniz eti ve bademcik ameliyatı olması gerektiğini söyledi.Bizde hocamıza güvenerek ameliyâtımızı yaptırdık ve şuan iyileşme sürecindeyiz hocamız sayesinde sorunsuz bir şekilde ilerliyoruz gerçekten çok ilgili her zaman iletişim kurabileceğiniz güler yüzlü bir doktor emeğinize sağlık hocam
be...y
Kızımın geniz eti için başvurdum gerekli muayene yapıldı.çok çabuk sürede ameliyati gerçekleşti. Çok aşırı salya akması,horlamasi,ağzı açık uyuması,uykuda nefes durması yaşıyordu. Ameliyattan bir gün sonra salya akıntısı kesildi artık ağzı kapalı uyuyor her gün daha iyi durumu diyebilirim. Gidecek olanlar için belirttim. Doktorumuz güler yüzlü ve çocuklara iyilikle yaklaşan birisi. Bütün sorulara cevap alabildim. Sormak istediğiniz birşey olduğunda ulaşabileceğiniz telefon numarası veriliyor üstelik. Eğer bi doktor arayışı içindeyseniz kesinlikle Murat Hocamıza gidin derim. "Böyle doktorlara nadir rastlıyoruz." Emeğinize sağlık hocam
Murat Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Köse, Kulak Burun Boğaz. Size Murat Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kulak Burun Boğaz Randevusu, Bademcik Ameliyatı, Burun Estetik Cerrahisi, Burun Estetiği, Burun Ucu Kaldırma, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Horlama Cerrahisi, Horlama Tedavisi, Kulak Estetiği.
Murat Köse adresi nerede?Murat Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler, Dumlupınar 7. Sk. 19200 Merkez/ÇORUM Çorum
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Köse online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Köse hangi dilleri konuşuyor?Murat Köse ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Köse tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 61 hasta / danışan, Murat Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Köse hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Köse tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.