Ameliyatsız Yüz Estetiği
Göz Altı Işık Dolgusu
Göz Kapağı Estetiği
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Murat Melih Can Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kulak Estetiği
Vaser Liposuction
Yağ Enjeksiyonları
Yüzey Kök Hücre ve Yağ Enjeksiyonu
ö.....
Meme küçültme ameliyati için görüşmeye geldiğim ilk gün, doktor beyin ilgisi, detaylı ameliyat sürecini anlatması ve tecrübesi ile hemen ameliyata karar verdim. Daha önce hiç ameliyat olmadıgım icin ameliyattan korkuyordum ancak doktor bey ilk muayenede içimi rahatlatti ve güven verdi. Gerçekten de ameliyat sonrasi hic acı hissetmedim. Çok konforlu ve kolay bir şekilde ilk haftayi atlattım. Şuan 3. haftadayim ve ameliyat izi yok denecek kadar az. Benzer ameliyat yaptırmak isteyenler, hiç düşunmeden Dr. Murat Melih Hoca'nin tecrubesi ve bilgisi ile bu ameliyat olabilir. Ameliyattan sonra da ihtiyaç duyduğum her an kendisine ulaşıp sorularıma cevap aldım. Çok memnunum. Iyi ki Dr. Murat Melih hoca ile ameliyata karar vermişim.
Göğüs küçültme ameliyatından çok korkarak gitmiştim görüşmeye bütün sorularımın cevabını alarak ameliyat günü kararlaştırdık doktorumla bugün birinci haftam bitti herşey yolunda çok memnunum kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum .
f.....
20 gün önce kızım meme küçülme ameliyatı oldu. Doktorumuz Murat Melih Can’ı videolarındaki anlatımlarından izledik, sonra hakkındaki yorumları okuduk evet dedik. Bilgi için mesaj attık, asistanı hemen dönüş yaparak telefonda güzel ve sıcak bir bilgilendirme yaptı. Sonra Doktorumuz ve hemşiremizle tanıştık evet doğru yerdeyiz dedik. Bizim için çok zor bir karardı ama şükürler olsun ki harika bir doktor ve harika bir ekibe rastladık. En önemlisi kızım onları çok sevdi ve çok güvendi. Ameliyata giderken de odaya gelirken de doktorumuz hep yanındaydı. Gerek operasyon öncesi gerek operasyon sonrası ilgileri, samimiyetleri pozitif enerjileri bize çok iyi geldi. Canımızı Dr Murat Melih Can hocama yani emin ellere teslim etmenin verdiği güvenle güzel bir süreç geçiriyoruz. Her gün resim isteyerek durumu takip ediyorlar. Buradan hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
gü...l
İyi ki yollarımız Melih Bey ile kesişti.Meme büyütme süreciyle ilgili çok olumsuz süreçler aktarıldı fakat ilk görüşmeden itibaren melih bey in olumlu pozitif yaklaşımıyla ameliyata karar verdim ve doğal bir görünüm olmasını istemiştim buna göre süreç yürütüldü.Ameliyatın 2. gününden sonra ağrım min seviyede oldu korktuğum gibi bir süreç yaşamadım.Sonuç muhteşem oldu bu değişim için kendisine çok çok teşekkür ederim
Hasta
Doktor bey beni ilk anda tatmin etti çok şeffaf aktarıyor. Soracağım soruları güzel şekilde aktardı. 2 kulak lokal 1.5 saat sürdü. Benimle sürekli konuşarak hep iletişim halinde kaldı. Kontrolde sargım çıktı pansuman yapıldı. Bandaja geçtim ve krem yazıldı.1 haftalık süreçte tüm gün bandaj taktım.1 hafta sonra 3 hafta gece taktım.Günlük hayatıma devam edebildim.10. Günde saçımı yıkadım. Şu an 1 ay oldu. Kulak kıvrımım yoktu ve kendisi bunu harika bir şekilde ve bence dengeli eşitlikte o kıvrımları verebilmişti. Operasyonda dikişleri her atışında etraflıca her yönden görüntüsünü kontrol ediyor. Dikişler çoğunlukla döküldü, iz yok gibi. Ameliyat öncesi, işlem sırası ve sonrası aşırı memnun kaldım. Gerçekten çok hassas ve ince detaylı bir operasyon. Verdiğim en doğru karar. Ekibine ve kendisine ilgisine, işine verdiği özene, iletişim gücüne ve kibarlığına tekrardan teşekkür etmek isterim.
nu...r
Kendisine liposuction ameliyatı oldum, ilgisi samimiyeti ve sınırsız sorularıma cevabı için çok teşekkür ederim işinin ehli biri
ni....
Göğüs küçültme ameliyatı oldum.2.haftadan itibaren rutin hayatıma geri döndüm.Doktor bey çok güler yüzlü ve çok ilgili.Her soruyu çekinmeden sorabilirsiniz .Çalışanları çok tatlı.Tanıdığım için çok memnunum.
ay...
1 ay öncesi meme küçültme ameliyatı oldum işinde başarılı güleryüzlü tereddüt etmeden tercih edebilirsiniz
fe...n
dudak dolgusu yaptırdım kendisine aşırı memnun kaldım ilgisi ve emeği için çok teşekkür ediyorum.
su...d
Merhabalar ben karın germe ve liposuction ameliyati için uzun süredir doktor arayışındaydım sonunda Dr Melih beyle tanıştım kendisinin güler yüzü samimiyeti ve sınırsız sorularıma karşı sabırla verdiği cevaplar sayesinde 04.26 tarihinde ameliyatım gerçekleşti.
Önesinde olduğu gibi ameliyat sonrasi da ilgisi devam etti şuan ameliyatımın üzerinden tam 1 ay geçti ve sonuç mükemmel ameliyat izim sadece ince bir çizgi şeklinde çok memnunum günlük yaşamıma sağlıklı bir şekilde devam ediyorum hastanedeki hemşireler anestezi doktoru ve çalışan personeller de dahil herkes çok guler yüzlü ve ilgiliydi Melih beye ne kadar teşekkür etsem azdır gercekten sizde eğer benim gibi ameliyat olmayı düşünüyorsanız kesinlikle Melih beyi öneririm .
Murat Melih Can isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Melih Can, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Murat Melih Can tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kulak Estetiği, PRP Yüz Gençleştirme, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Saç Ekimi, Fue Yöntemiyle Saç Ekimi, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme), Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Estetiği, Burun Estetiği.
Murat Melih Can adresi nerede?Murat Melih Can şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür mahallesi 1388 sokak No:4 daire:3 kat:2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Melih Can isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Melih Can online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Melih Can isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Melih Can, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Melih Can hangi dilleri konuşuyor?Murat Melih Can ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Melih Can isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Melih Can tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Melih Can hakkında ne düşünüyor?Toplam 83 hasta / danışan, Murat Melih Can hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İzmir bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra