Merhaba! Ben Dr. Murat Mermerkaya, erkek kısırlığı konusunda uzmanım ve Kayseri'de doğdum. İlkokul yıllarımı TED Kayseri Koleji'nde geçirdim, ardından ortaokulu Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi'nde tamamladım. Lise eğitimimi ise bilim ve teknolojiye meraklı olduğum Sivas Fen Lisesi'nde tamamladım.

Hayalim olan tıp kariyerimi gerçekleştirmek için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne adım attım. Tıp eğitimimi başarıyla tamamladıktan sonra Üroloji alanında uzmanlık eğitimine başladım. Bu süreçte yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji anabilim dalında değerli deneyimler kazandım ve bilgimi sürekli geliştirmek için çabaladım.

Şu anda kendi muayenehanemde hasta kabul ediyorum ve uzmanlık alanıma odaklanarak hizmet veriyorum. Özellikle sperm sayısı ve hareketi düşüklüğü, sıfır sperm (azospermi), varikosel, erken boşalma ve vajinismus gibi konular üzerinde çalışmalar yürütüyorum. Bu alanda güncel araştırmaları takip ediyorum.

Hastalarımla birebir ilişki kurarak, onların sağlık sorunlarına çözüm bulmak için çaba sarf ediyorum. Her hasta için özel bir yaklaşım benimsiyorum ve tedavi sürecinde iyi sonuçları elde etmek için çeşitli yöntemleri kullanıyorum.

Amacım, erkek kısırlığı konusunda hastalarıma tedaviler uygulamak.

Eğer siz de sağlık sorunlarınızla ilgili uzman bir yaklaşım arıyorsanız, muayenehanemde sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım.

Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi
Yasem İş Merkezi (Çetinkaya'nın arkasındaki büyük bina) 5.Kat 518 numara, Gaziantep

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Erken Boşalma Tedavisi

Üroloji Randevusu

Röportaj

Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Merhaba 2024 Ağustos ayında hocama gittik sperm canlılık ve morfoloji 1 iken 2 aylik tedavi ile %40 ve %4 e yükseldi dün gebelik haberi aldık.Bwn tesadüf sosyal medyada gördüm hocami şimdi çevremde çocuk istemi olan herkesi yönlendiriyorum.Tüm ekip iyiki varsınız bizim gibi çocuk hasreti çeken herkese umut oluyorsunuz

J
Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Bn buraya umut olmak için yazıyorum bnım eşim sperm sayısı 10 mılyonken ıkı buçuk aylık bı dönemde 80 mılyona cıktı bn de bır gün bu duvara olumlu mesaj yazar mıyım dıye defalarca gırıp tek tek mesajları okuyordum işallah en kısa zamanda da gebelık haberini burda verırım

Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

2024 Haziran ayında bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başvurduğum ve şimdi vesilesiyle baba adayı olduğum işinin uzmanı, ilaç aldığım medicalcinin de dediği gibi Türkiye'nin sayılı üroloji uzmanlarından biri olan Murat hocamdan Allah razı olsun Kendisi bizim 3. Doktorumuzdu artık olmaz diye düşünürken karşımıza çıktı. Açıkçası ilk tedavi sürecinde de çok umutla gitmemiştim. Ama iyi bir hekim doğru bir tedavi yöntemiyle bugün mutlu haberi aldık çok şükür. Murat hocamız biraz farklıdır o insana çuval çuval ilaçtan ziyade ihtiyacına göre güzel bir yaşam tavsiyesinde bulunur. Bize de böyle bir tedavi süreciyle bu mutluluğu yaşattı kendisinden Allah razı olsun. Gidecek olan arkadaşlara şunu tavsiye ederim. Ne diyorsa yapın dedikleri kesinlikle boşa değildir.

Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Murat hoca ile 4 buçuk ay önce tanıştık ve bende canlı sperm de hareketsizlik sorunu vardı.murat bana diyet programları ve ilaç vererek 3 aylık bir tedavi uyguladı. Bu 3 ayın sonunda gelişme olduğunu tahlil sonuçlarında gördük yine bir 3 aylık tedavi uygulayarak yeni ilaçları 1buçuk ay kullandım eşim şuan hamile ve Murat hocayı iyiki tanımışız gitmek isteyenlere tavsiye ediyorum

T
Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Diğer

Biz 1 yıldır çocuk istiyorduk. Sperm hareket düşüklüğünden dolayı 4-5 ay farklı doktorlara gözüktük.çok fazla değerler değişmedi.Temmuz ayında murat hocayla online iletişime geçtik.
Kendisi herşeyi detaylı açıkladı. 2 aylık tedavi sonucunda mutlu haberi aldık. Her şey için minnettarız.

Randevu doğrulandı
Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Merhabalar ben çift taraflı varisekol hastasiydim.18 ay önce farklı bir doktor kontrolünde ameliyat oldum, bu süreçte farklı tedaviler uygulandı. Fakat beklediğim sonucu alamadim. 6 ay önce Murat hocam ile tanıştık güler yüzü samimiyeti ve Sabrı ile bize motivasyon kaynağı oldu uyguladığı tedavi yöntemi kısa surede sonuç verdi Eşim 9 haftalık hamile.iyi ki doktor değiştirip murat mermerkaya ile tanıştık.Allah razı olsun kendisinden . Gönül rahatlığı ile kendisine tedavi olabilirsiniz

Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Biz 1 yıldır çocuk istiyorduk gittiğim başka bir doktordan sol taraftan varikosel olduğumu öğrendim ve yapılan testlerde haraketlilik ve morfolojide sıkıntı olduğunu öğrendim. Aynı zamanda eşimin hormonlarında da sorunlar olduğu söylenmişti. daha sonra araştırmalarımızın sonunda murat hocamı bulduk. Murat hocamla görüşmemizde bize detaylı bilgi verdi ve bu sorunu düzeltecek seçenekler sundu. Beslenme takviyesi ve sağlıklı yaşamla bu sorunu aşacağıma inandım ve 3 aylık beslenme tedavisine başladım. Bu aşamada sigarayı bıraktım ,spora başladım ve murat hocamın verdiği vitamin ve bitkisel tedaviyi uyguladım. Bu süreçte Eşimde beslenmesine ve yaşam standartlarına dikkat etti. Tedavinin 2.ayı içerisinde mutlu haberi aldık. Bizim ve sevinci yaşamamıza vesile olan murat hocamdan Allah razı olsun. Bizim gibi olan çiftlerin hiçbir zaman umudunu kesmemesini ve Murat hocam gibi iyi doktorlara muayene olmasını dilerim

Randevu doğrulandı
Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Sperm düşüklüğü sebebiyle Murat hocaya gittik tedavi olduk ve değerler düzelince tüp bebek yaptırdık şimdi çok şükür eşim hamile yorumları okurken birgün bende buraya yazar mıyım diyordum Allah nasip etti Allah isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.

K
Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Merhabalar bir sene önce Murat hocama gelmiştik eşim tedavi görüyordu Murat hocamın takibi detaylı bilgilendirmeleri 3 ayda bir sonuca göre tedaviyi şekillendirmesi ile çok şükür hamile olduğumu öğrendim bugün kalp atışını duyduk Rabbim dileyen herkese kolayca nasip etsin sağlıcakla kucağımıza almayı da nasip etsin Murat hocamdan da Allah razı olsun ve ekibinden kesinlikle çevremde kim olursa olsun Murat hocamı tavsiye ediyorum sabır ettik ve Allah'a şükür ki mükafatını aldık Murat hocanın ilgisi bilgisi detaylı açıklamaları ile gönlümüz hep ferahtı evel Allah'ın izniyle olacağına inanıyorduk şu anda da eşim tedavisine devam ediyor çok şükür bu yorumları gören aynı sıkıntıları çeken herkese Murat hoca'mı tavsiye ediyorum sabır edin mutlaka mükafatını alacaksınız

Ş

Biz Doktor Bey'le 2023 Eylül ayında tanıştık. Bize tedavi programı uyguladı ve Eylül 2024 yılında güzel haberimizi aldık. Murat Bey bize iyi hissetmemiz için sürekli önerilerde bulundu ve motivasyon verdi. Eşimin problemi DNA hasarıydı, tedavisini gördük ve düzelme oldu. Eylül ayında da gebelik haberini aldık. Çevreme tavsiye ederim.