Op. Dr. Murat Mermerkaya

Üroloji daha fazla

Gaziantep 1 adres

Merhaba! Ben Dr. Murat Mermerkaya, erkek kısırlığı konusunda uzmanım ve Kayseri'de doğdum. İlkokul yıllarımı TED Kayseri Koleji'nde geçirdim, ardından ortaokulu Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi'nde tamamladım. Lise eğitimimi ise bilim ve teknolojiye meraklı olduğum Sivas Fen Lisesi'nde tamamladım.

Hayalim olan tıp kariyerimi gerçekleştirmek için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne adım attım. Tıp eğitimimi başarıyla tamamladıktan sonra Üroloji alanında uzmanlık eğitimine başladım. Bu süreçte yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji anabilim dalında değerli deneyimler kazandım ve bilgimi sürekli geliştirmek için çabaladım.

Şu anda kendi muayenehanemde hasta kabul ediyorum ve uzmanlık alanıma odaklanarak hizmet veriyorum. Özellikle sperm sayısı ve hareketi düşüklüğü, sıfır sperm (azospermi), varikosel, erken boşalma ve vajinismus gibi konular üzerinde çalışmalar yürütüyorum. Bu alanda güncel araştırmaları takip ediyorum.

Hastalarımla birebir ilişki kurarak, onların sağlık sorunlarına çözüm bulmak için çaba sarf ediyorum. Her hasta için özel bir yaklaşım benimsiyorum ve tedavi sürecinde iyi sonuçları elde etmek için çeşitli yöntemleri kullanıyorum.

Amacım, erkek kısırlığı konusunda hastalarıma tedaviler uygulamak.

Eğer siz de sağlık sorunlarınızla ilgili uzman bir yaklaşım arıyorsanız, muayenehanemde sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım.

Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi
Yasem İş Merkezi (Çetinkaya'nın arkasındaki büyük bina) 5.Kat 518 numara, Gaziantep

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit

Erken Boşalma Tedavisi

Üroloji Randevusu

Röportaj

Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Öncelikle nerden başlasam bilemiyorum çok umutsuzken murat hocamı sosyal medyadan görüp yanına randevu alarak gittik sperm sayı ve hareket düşüklüğü sorunumuz vardı murat hocayla görüşünce bize bilgisi ve deneyimiyle öyle güzel yardımcı olduki resmen umutlarımız tekrar yeşerdi verdiği tedavilerlere çok güzel yol katettik değerlerimiz düzelmeye başladı ama artık çok zaman kaybetmemek için tüp bebeğe başladık ve ilk denememizde pozitif haberi aldık çok şükür. rabbim sağ salim kucağımıza almayıda nasip etsin ve isteyen herkese nasip etsin . Tüp bebeğe başlayacaksanız bile tedavi olun derim burdan tüm hastalara belki ışık olur herkese çünkü buraya girip olumlu yorumları okurken çok mutlu oluyordum.Allah razı olsun murat hocamdan vesile olduğu için

Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Merhaba. Bundan tam bir yıl önce eşim sperm testi vermişti. Sperm düşüklüğü , morfoloji bozukluğu ve Hız problemi vardı. Şehrimizdeki üroloji doktorları olumlu konuşmadılar maalesef. Bizlere normal yoldan çocuğumuzun olmasının çok zor olduğunu söylüyorlardı. O sırada yolumuz murat hoca ile kesişti. Kendisiyle online görüştük. Kendisi sakin, olumlu ve bilgili bir hocamız. Bizleri süreç içinde çok rahatlattı. Tedavimizin 6. Ayında sperm degerleri olumlu olarak ilerledi. Hemen hemen hepsinde düzelmeler görülüyordu. Murat hoca 6 ay daha tedaviye devam etmemizi ve normal sekilde denememizi önerdi. Bir yıl sonra artık normal yoldan olmayacak dediğimiz bir anda bir mucize oldu. Gebeliği yeni öğrendik inşallah sağlıkla kucağımıza alırız. Allah kendisinden ve ekibinden razı olsun. Rabbim evlat hasreti çeken herkese kolaylıkla nasip etsin.

O
Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Normal Randevu

Merhabalar. Bu yorumu yapabilmek için Murat hocam ve ekibiyle baya emek verdik sanırım. Murat hocamızın sabrı, sakinliği, ileri görüşlülüğü bizi hep mutlu etti. Bu ay aşılama yapacağız diyerek Murat hoca ve ekibi ile planlama yapmıştık ki eşimin hamile olduğu haberini aldık. Hiç ummadığımız zamanda Allah bize nasip etti. Hep yorumları okurken nasıl oluyor, kendiliğinden çocuk sahipi olan çift yorumlarına şaşırdık. Murat hocam hep doğal yolla olması taraftarıydı ve haklı çıktı. Bende sprem hızı ve sayı sorunu vardı. İlaç tedavisi, beslenme programı doğal yolla eşimin hamile olmasına neden oldu. Murat hoca ve ekibine şükran eder, Rabbim çocuk hasreti çeken bütün herkese bu duyguyu yaşatsın.

Z
Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Hocamıza sperm düşüklüğü ile gittik tedavimizin 4.ayında müjdeli haberi aldık hiç beklemiyorduk çünkü vakit kaybetmemek için aşılama isteyecektik ancak Murat hocam doğal yol ile olabileceğini değerlerimizin yükseldiğini söylemişti ve 4 ayda kendiliğinden onu yeni randevumuza 1 hafta kala güzel haberi aldık. Kendisi ve ekibi çok ilgili, bize özel beslenme ve ilaç programı oluşturuldu hocamız bu işin ehliydi çok güzel bir karakteri var samimi, dürüst, motive edici. Hiç vakit kaybetmeden muayene olun biz kendi araştırmamız sonucu hocamızı bulmuştuk. İyi varsınız Murat hocam

R
Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Merhabalar Murat Mermerkaya Farkı ile Çok şükür Müjdeli haberi aldık yaklaşık olarak 1 Yıldır tedavi görüyordum varikosele baglı say ve hareket yeterizliği vardı hem ilaç hemde ameliyat sonucu çok şükür hayırlı haberler aldık biz Rabbim İsteye Herkese Nasip ETSİN İNŞALLAH Sakın ama sakın umudunuzu kaybetmeyin

Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Sertleşme Sorunu Tedavisi

Erken boşalma ve sertleşme sorunundan dolayı gitmiştim Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ediyorum. Daha önce gittiğim doktorlar psikolojik olduğunu söylediler ve çok önemsemediler ama Murat bey öyle olmadığını söyledi ve tedavi olumlu cevap veriyor.

Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Allah razı olsun Murat hocamdan arkadaşlar herhangi bir sorununuz varsa vakit kaybetmeden başka doktor arayışına girmeyin direk Murat hocaya gidin işinin ehli tüp bebek yapacaktık biz Murat hocanın doğal bitkisel kür ve takviye edici ilaçla çok şükür şuan eşim hamile tüp bebeğe gerek kalmadı kendiliğinden oldu önce Allah sonra Murat hocanın sayesinde

Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Mikrocerrahi Varikosel Ameliyatı

2024 şubat ayının sonuna doğru Murat hocamızın yanında tedavi olmaya başladık
varikoselden kaynaklı hız ve morfoloji sorunu vardı. Murat hocamız direk ameliyata başvurmadı şans vermek istedi ilaç ve bitkisel tedaviye.
Üç ay ilaç tedavisi gördük hamd olsun ilerleme vardı ama yeterli değildi
3 aydan sonra ameliyat olundu hamd olsun ameliyattan sonra 6 ayımız da kontrole gitmeye hazırlanırken mutlu haberi aldık.
Murat hoca ve ekibi çok ilgilendiler bizlerle her türlü sorumuza cevap verdiler.
Ameliyat sonrası fazladan ilaçlara başvurmadılar akışına bırakmamızı istediler.
Ve oldu hamd olsun şu an bebeğimiz 4 haftalık
En yakın zamanda kendilerini ziyaret edeceğiz

Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Merhaba 2024 Ağustos ayında hocama gittik sperm canlılık ve morfoloji 1 iken 2 aylik tedavi ile %40 ve %4 e yükseldi dün gebelik haberi aldık.Bwn tesadüf sosyal medyada gördüm hocami şimdi çevremde çocuk istemi olan herkesi yönlendiriyorum.Tüm ekip iyiki varsınız bizim gibi çocuk hasreti çeken herkese umut oluyorsunuz

J
Konum: Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu

Bn buraya umut olmak için yazıyorum bnım eşim sperm sayısı 10 mılyonken ıkı buçuk aylık bı dönemde 80 mılyona cıktı bn de bır gün bu duvara olumlu mesaj yazar mıyım dıye defalarca gırıp tek tek mesajları okuyordum işallah en kısa zamanda da gebelık haberini burda verırım