Op. Dr. Murat Mermerkaya

Üroloji · Daha fazla

Gaziantep 1 adres

Merhaba! Ben Dr. Murat Mermerkaya, erkek kısırlığı konusunda uzmanım ve Kayseri'de doğdum. İlkokul yıllarımı TED Kayseri Koleji'nde geçirdim, ardından ortaokulu Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi'nde tamamladım. Lise eğitimimi ise bilim ve teknolojiye meraklı olduğum Sivas Fen Lisesi'nde tamamladım.

Hayalim olan tıp kariyerimi gerçekleştirmek için Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne adım attım. Tıp eğitimimi başarıyla tamamladıktan sonra Üroloji alanında uzmanlık eğitimine başladım. Bu süreçte yine Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Üroloji anabilim dalında değerli deneyimler kazandım ve bilgimi sürekli geliştirmek için çabaladım.

Şu anda kendi muayenehanemde hasta kabul ediyorum ve uzmanlık alanıma odaklanarak hizmet veriyorum. Özellikle sperm sayısı ve hareketi düşüklüğü, sıfır sperm (azospermi), varikosel, erken boşalma ve vajinismus gibi konular üzerinde çalışmalar yürütüyorum. Bu alanda güncel araştırmaları takip ediyorum.

Hastalarımla birebir ilişki kurarak, onların sağlık sorunlarına çözüm bulmak için çaba sarf ediyorum. Her hasta için özel bir yaklaşım benimsiyorum ve tedavi sürecinde iyi sonuçları elde etmek için çeşitli yöntemleri kullanıyorum.

Amacım, erkek kısırlığı konusunda hastalarıma tedaviler uygulamak.

Eğer siz de sağlık sorunlarınızla ilgili uzman bir yaklaşım arıyorsanız, muayenehanemde sizi ağırlamaktan mutluluk duyarım.

Yetişkin
Çocuk

Üroloji Randevusu

Röportaj

Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi

Yasem İş Merkezi (Çetinkaya'nın arkasındaki büyük bina) 5.Kat 518 numara, Gaziantep 27010

• C

Sabırlı anlayışlı ve ilgili bir doktor. Daha önce varikosel ameliyatı olmuş olmama rağmen hastalığım tekrarlamış ve tekrar ameliyat olmadan çocuk sahibi olmak için alternatif tedavi ararken onunla karşılaştığım için çok şanslıyım çünkü ondan önce dört doktora gitmiştim biri ameliyat gerek derken öteki sakın olma olan şansını da azaltırsın diyerek kafamı karıştırmıştı Murat hocamızın önerdiği programa uyarak çok şükür güzel sonuçlar aldık

• C

Ben varikosel ameliyatı olmuştum değerler hızlı düzelsin diye murat hocamla ilaç ve bitkisel tedavi başladık başladıktan 1 ay sonra eşimin gebelik haberini öğrendik çok şükür bir kızımız oldu Allah razı olsun murat hocamdan iyi günler

• Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Genel Üroloji  •

• H

Murat bey kesinlikle mükemmel bir hekim.

Yazıp yazıp sildim sanırım en iyi şöyle anlatabilirim. Eğer bu yorumları tek tek okuyorsanız inşallah size de buraya bir gün böyle iyi şeyler yazmanız nasip olsun. Murat bey’i anlatmaya Yazacak kelime bulamayacaksınız. Sayı düşükse bir de hareket düşükse hele de varikosel varsa hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz. Sizi çok iyi dinliyor, tedavisini çok iyi planlıyor ve ekibi ile sizi güzel yönlendiriyor. Bitkisel kürler ve uyguladığı diyet listesi ile 6 ayın sonunda sonuç pozitif :) darısı cümlesinin başına

• Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Kısırlık  •

Yaklaşık 2 Senedir Tedavi görüyorum kullanmadığım takviye ilaç kalmadı murat hoca ameliyat dedi varikosel ameliyatı oldum üzerinden 6 ay geçti hala olumlu bir şey yok aksine ağrılarım hiç azalmadı hiçbir şekilde hiçbir tedavisinden memnun kalmadım o yüzden kendilerinde tedavi olmayı bırakıyorum Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar versin inşallah!

• Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Kısırlık  •

2yıllık evliyim varikoselden dolayı şimdiye kadar cocuk sahibi olamadm.daha önce gittiğim doktorların yanlış yönlendirme ve ilgisizliğinden dolayı 2 yılım heba oldu. Sonra araştırmalarım sonucu murat hocayı buldum referanslarından dolayı murat hocada ameliyat oldum ve 4. Ayda eşim hamile kaldı eteklerinden dolayı murat hoca ve ekibine minnettarım iyisi varsınız

• Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu  •

Evlendikten sonra 1.5 yıl çocuğumuz olmadı. Sonrasında başka bir ürolog doktora muayene oldum, varikosel hastalığımın olduğunu, bunun sperm azlığına sebebiyet verdiğini ve ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Daha sonra doktor yakınımın tektiklerimi araştırması sonucunda varikosel hastalığımın başlangıç evresinde olduğunu , bunun ameliyat gerektirmediğini öğrendim. Sonra bir vesileyle Murat hocamın ismini duydum ve Murat hocama muayene oldum. Hocamın uyguladığı 4 aylık ilaç tedavisi sonucunda ilk çocuğumuzun haberini aldık çok şükür. İlk çocuğumuz 2 yaşında. Şimdi ikinci bebeğimizin doğmasını bekliyoruz. Murat bey, hasta bilgilendirme, hasta takibi ve samimiyet konularında çok çok iyi bir doktor. Mesleğini severek yaptığını anlayabiliyorsunuz. Hocamın mesleğindeki başarısı da hastalarının memnuniyetleriyle ortada zaten. Allah, hocamdan razı olsun.

• R

Murat hocamızı bir tanışımızın tavsiyesi üzerine görüştük eşimin varikoselden dolayı sıkıntısı vardı Murat hoca bize gerekli olan tedaviyi başladıktan yaklaşık 1 ay sonra hamile kalmıştım bize tahlil sonuçlarından sonra bu değerlerle tüp bebek bile çok zor denilmişti şuan bebeğim 2 aylık oldu kucağımıza aldık çok şükür Allaha bize nasip etti Murat hocada vesile oldu sonsuz alanında çok iyisiniz hocam iyi ki varsınız Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah işini iyi yapan insanlar hep var olsun

• Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu  •

1. 5 yıldır evliyiz. Bende varikoselle bağlı sperm düşüklüğü varmiş 2 milyon bu sayı ile normal yollardan çok zor çocuk sahibi olursunuz dediler. Allah'a şükür Murat hocamıza denk geldik instagram da keşfettik bize 6 aylık ilaç tedavisi baslatı. 3 ayda sperm 4.5 milyon oldu. 5. Ayda eşimin hamile olduğu haberi aldık normal yolla. Allah Murat hocamızdan ve ekibinden razı olsun. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• Op.Dr.Murat Mermerkaya muayenehanesi Üroloji Randevusu  •

Murat Hocamı 3 ay önce sosyal medyada görmüştüm bende sperm ileri hareket azlığı şikayetleri vardı 1,5 yıldır evlıydik ayrıyetten az düzeyde varikoselde vardı Murat hocamdan onlıne uzaktan tedavi gördük görüşmede bizi en detaylı şekilde bilgilendirdi ve ilaç tedavisine başladık ve bugun mutlu haberi aldık bu kadar hızlı sürede sonuc alacagımızı beklemıyorduk önce Allahın izni sonra Murat hocamın vermiş olduğu tedavilerle eşim şuan hamile Murat hocamdan Allah razı olsun

• I

3 yıllık evlılık sonrası Murat hocamızla tanıştık. Sperm sayısı düşüklüğü ileri hızlı harekette düşüklük varikosel ve polıkıstık over şikayetlerimiz vardı. Murat hocamız gereklı tedavılerı uyguladıktan sonra 6 ay içerisinde sperm sayısı hızı normal sevıyeye ulaştı. bize kendımize zaman vermemiz gerektiğini ve çevre baskısıyla stres olmamamız gerektiğini defaatle hatırlattı. Tedavi bittikten 5ay sonrası dogal yoldan gebelık haberi aldık. Doktorumuzdan Allah razı olsun çok ilgili ve işinde çok profesyonel. Tedavi olmak ısteyenlere Kesınlıkle murat mermerkaya hocamızı tavsıye edıyorum. Sağlıkla kalın