ga....
Annemin dizindeki kireçlenme ve ağrı için gittik. Doktorumuz çok ilgili ve güleryüzlüydü. Annemin bütün şikayetlerini dinledi, muayenesini yaptı. Murat Bey'i tercih ettiğimiz için çok memnun kaldık.
ht...y
Esimin gecirdigi kaza sonucu bir ayaginda 3 kırık ve çatlaklar vardı. Murat bey ameliyat etti..Hizli ve guzel sonuc almamiz bizi cok memnun etti....Gonul rahatliğiyla oneriyorum..
ir....
Skolyoz ameliyatımı yapan şahane doktorum. Hayatımdaki en değerli insanlardan biri. Ortopedi ile ilgili her ne sorununuz varsa hiç düşünmeden gitmenizi tasviye ederim.Değerli doktorumuzu Allah başımızdan eksik etmesin.
be...n
ben kendisini tanımadım fakat annem kendisine muayene oldu ve çok çok memnun kalmış en önemli şey hastaya olan yaklaşım teşekkür eder başarılar dilerim
gü...n
Bende hayatımı murat mert hocama borçluyum onun sayesinde amelyatım çok başarılı geçti doktorumdan binkere allah razı olsun Hayatım boyunca hastasıyla çok ilgili böyle bir doktor görmedim Sadece murat merti gördüm doktor olarak Tek tavsiye edebilcegim mükemmel bir doktordur tşkkk ediyorum Allah sizden razı olsun...
şe...z
Mükemmel bir doktor hangisini anlatayim bilemiyorum tedavisini en iyi şekilde yaptiginimi hastasına nasıl ilgili son derece sıcak davrndıgınımı allah ona uzun ömürler versin inşallah...
ko...z
çok saygın işinin elhi bir doktordur kendileri her hastasıyla alakadar olur şuana kadar gördüğüm doktorlar içinde en dürüst ve en bilgilisidir kendisi
me...l
ameliyat olup gereksiz acılar çekmek yerine basit cihaz ile sağlığıma kavuşmama yardımcı oldukları için kendilerine sonsuz teşekkürler.
ya...z
murat mert saygı duydugum bir doktor kızımı saglıgına kavusturdu skolyoz ameliyatını yaptı
öz...n
doktururuz cok iyi memnunuz tedavilerinden memnunuz suan amaliyatlı olduğum icin her ay rapor alıyorum şuan tedavilerim devam ediyor doktorumu herkese öneririm saygılarımla
Murat Mert isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Mert, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Murat Mert adresi nerede?Murat Mert adresini belirtmedi. Murat Mert yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Murat Mert adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Mert isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Mert online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Mert isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Mert bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Mert ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Mert hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Murat Mert hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.