Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yasemin Gültekin Apt. No:58 D: 5 Kat:3 FSM Bulvarı Starbucks ve McDonalds üzeri, Bursa
3 Boyutlu Görme Terapisi
Göz Protezi
Göz Tansiyonu Ameliyatı
Göz Yaşı Kanal Tıkanıklığı Ameliyatı
Murat Moray Göz Hastalıkları ve Cerrahisi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göz çevresi botox uygulama
Kornea Transplantasyonu(Keratoplasti)
Lazer Ameliyatı
Lazer Refraktif Cerrahi
Murat Moray Göz Hastalıkları ve Cerrahisi
Lazer Termal Keratoplasti (Ltk)
Lazerle Gözyaşı Kanalı Cerrahisi
Makula ödemi
Medikal Retina
OCT
Okuloplastik ve Rekonstrüktif Cerrahi
Ortoptik Tedavi
Murat Moray Göz Hastalıkları ve Cerrahisi
Otogreft ve yapıştırıcılı pterijium cerrahisi
Murat Moray Göz Hastalıkları ve Cerrahisi
Plazma Enerjisi (Ameliyatsız Göz Estetiği)
Preoperatif Değerlendirme
İmplantlarla Göz Kapağı Cerrahisi
Şalazyon Ameliyatı
Şaşılık Cerrahisi
e....ş
Göz bebeğimde sorun vardı. Kedi tırmaladı, enfeksiyon oluştu. İlaç tedavisi gördüm. Sonra ameliyat oldum. Şu an iyiyim. Ameliyatım başarılı geçti. Murat Bey ilgili ve güler yüzlü bir doktor. Hoş sohbeti var. Ufak bir problem yaşasam bile hemen yardımcı oluyor. Telefon üzerinden de görüşüyoruz. Çok memnunum kendisinden.
ç....t
2 gözümde kayma vardı bu sebepten dolayı başvurdum. Ameliyat oldum. Sorunum çözüldü çok memnunum kendisinden. Her aradığımda ulaşabildim. Murat Bey iyi ve ilgili bir hoca. Hiçbir sorun yaşamadım.
e....y
Gözlerimde kayma vardı. Tavsiye üzerine başvurdum. Muayene etti. Operasyona girdim. Şu an çok iyiyim. Ameliyatım başarılı geçti. Gözlerim artık kaymıyor. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamaları yapıyor. Beni sürekli kontrol altında tuttu. Hala arayıp durumumu soruyor. Çok ilgili bir doktor. Ailecek gidiyoruz, çok memnunuz kendisinden.
a....ö
Göz tansiyonu tedavisi görüyorum. Gayet kendisinden memnunum. Ailecek gidiyoruz. 15 yıllık doktorum. Çok kibar bir doktor. İletişimi çok iyi. Kendisini çok seviyoruz. Her zaman ulaşabiliyoruz. Tesadüfen tanıştık ama sonrasında hiç bırakmadık. Herkese tavsiye ederim.
h....g
Görme bozukluğu için başvurdum. Katarakt ameliyatı oldum. Ameliyatım başarılı geçti. Murat Bey hastasıyla ilgileniyor. Çok güzel bilgilendirmeler yapıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. O an kendisine ulaşamasam bile asistanına ulaşıyorum. Sonra hocamız dönüş yapıyor. Yıllardır doktorum. Çok memnunum.
m....a
Göz çizdirme işlemi için randevu aldım. Abimin önerisiyle gittim. Ameliyat oldum. Operasyonum çok başarılı geçti. Ben de şu an çok iyiyim. Tedavi öncesinde ve sonrasında detaylı açıklamalar yapıyor. Murat Bey çok ilgili bir doktor. Hasta takibi başarılı ve iyi. Kendisinden çok memnunum. Herkese tavsiye ederim.
c....)
Kızımın gözünde kayma problemi vardı. Tavsiye üzerine gittik. İlk etapta kapatma ve gözlük tedavisi gördü. Cevap alamadık tedaviden. Sonra ameliyat oldu. Ameliyatı başarılı geçti. Şu an takip altındayız. Murat Bey çok saygılı, çok iyi bir doktor. Hastasıyla ilgileniyor. İletişimi çok kuvvetli. Her şeyi detaylı bir şekilde bize aktarıyor. Her aradığımızda da ulaşabiliyoruz. Biz kendisini seviyoruz. Çok memnunuz.
b....)
6 seneden beridir aynı doktorla çalışıyoruz ve son derece olumlu. Çocuğumun doğuştan gelen göz bozukluğu için 1 yaşındayken kendisine götürmeye başladım şu anda 7 yaşını geçti. Murat Bey çok olumlu, hasta ile iletişimi çok iyi ve konusunun uzmanı bir doktor diyebilirim.
m....)
Murat Bey çok iyi bir doktor. Kesinlikle herkese tavsiye ederim. Kızımın gözünde doğuştan titremesi var. Kendisi bizi Ankara'ya gönderdi. Ameliyat geçirdik oraya devam ediyoruz, gerektiğinde tekrar gönderecek.
Murat Bey'le daha öncesinde çalıştığı hastanede tanışmıştım. Kendisinin nasıl bir doktor olduğu ile ilgili şaşkınlık içerisinde kalmıştım. Hastasını kapıda karşılayan, çok saygılı, nezaket içerisinde davranan bir doktor. Uzun zamandır bu tarz bir doktorla karşılaşmamış olmak şaşırtmıştı. Devamında da yaklaşık 7 yıldır kendisine hem kendim hem de çocuklarım için gidip gelmekteyim. Çok memnunum. Kendisi ilgili, alanında gerçekten başarılı, yetkin bir doktor. Olması gereken nezaket, sonsuz beceri, ilgi, alaka mevcut. Herkese ısrarla tavsiye ederim. Görme konusunda hassasiyetlerim vardı. Kimyasallarla çalışıyorum ve çalışmış olduğum işten kaynaklı olarak bulanıklar gerçekleşmişti. Daha öncesinde görüşme sağladığım doktorlar numaralı gözlük önermişlerdi ama kendisi sayesinde göz yaşı damlaları ve bazı egzersizlerle gözümdeki problemi çözüm olabildik. Çocuklarım okula başladılar takibi gereklilik arz eden durumlarda gözlük kullanımı için yardımdı oldu. Hemen aciliyet olmadığı takdirde hem ilaç hem de gözlük reçetesi değiştirmemekte. İhtiyaca yönelik hareket ediyor. Kendisinin bu tarz yanlış yönlendirmelerinin olmadığını söyleyebilirim. Doğru bir şekilde yönlendirmesi var. Herkesi kendisine yönlendirmekteyim.
Murat Moray isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Moray, Göz Hastalıkları. Size Murat Moray tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kontakt Lens, Katarakt Ameliyatı, Görme Alanı Testi, Tonometri, Glokom Ameliyatı, Blefaroplasti, Tonometre, Fakik Göz İçi Lens, Intraoküler Basınç Ölçümü, Excimer Lazer.
Murat Moray adresi nerede?Murat Moray şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Yasemin Gültekin Apt. No:58 D: 5 Kat:3 FSM Bulvarı Starbucks ve McDonalds üzeri Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Moray isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Moray online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Moray isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Moray, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Murat Moray hangi dilleri konuşuyor?Murat Moray ile İngilizce, Almanca dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Moray isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Moray bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Moray ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Moray hakkında ne düşünüyor?Toplam 89 hasta / danışan, Murat Moray hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Moray hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Moray tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Yapı Kredi Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, Axa Sigorta, Ziraat Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Anadolu Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Göz Doktorları
Bursa bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Göz Doktorları